Wpisy 3 790 842 – 3 790 941
22 marca 2020 19:28 → 22 marca 2020 21:12, 100 wpisów
Sprzedam komuś wtyczkę kto ma błędy lokalizacji w przeglądarce podczas gry on-line z przeglądarki chrome.
3 790 753. Mulag 2020-03-22 (18:36) to na próżno bo podejrzewam ze nigdzie niepomagaja
Czy ktoś ma jakieś informacje w których szpitalach pomagają Arłukowicz,Kopacz i Grodzki ?
Szukam info
to na próżno bo podejrzewam ze nigdzie niepomagaja , dobre wrazenie w sejmie robia cyba czy juz w brukseli sa?
Czy ktoś ma jakieś informacje w których szpitalach pomagają Arłukowicz,Kopacz i Grodzki ?
Szukam info
to na próżno bo podejrzewam ze nigdzie niepomagaja , dobre wrazenie w sejmie robia cyba czy juz w brukseli sa?
Przekazane od Bozenka K.
Dzisiaj o godz 21 beda bily wszystkie dzwony w kosciolach w Niemczech i Wloszech przez 5 minut, wstawmy do okien zapalone swiece i trwajmy na modlitwie jako znak solidarnosci, przekazmy te wiadomosc do jak najwiekszej liczby osob
Dzisiaj o godz 21 beda bily wszystkie dzwony w kosciolach w Niemczech i Wloszech przez 5 minut, wstawmy do okien zapalone swiece i trwajmy na modlitwie jako znak solidarnosci, przekazmy te wiadomosc do jak najwiekszej liczby osob
u mnie raz w miechu lub dłużej ryby biorą jak coś zawsze z 15 mieczyków klika skalarów gupików jest w chwilowej kwarantannie miednicowej
Jeszcze dwie szansę dziś i jutro kupon cenny kolejne trójka w mini z tym że już nie 50zl tylko 20zl
Tak już dwie w tym roku a tak narzekałem bo w styczniu nic w lutym również nic w marcu dwie jak na razie
Sławek10 nie daj życiu się z nami napij się baw się doskonale....
Mulag to Ty wygrasz w Mini teraz takie 5/5 wszystko na to wskazuje...
Zobaczmy każdy chce wygrać kolejka jest duża kto wyjdzie przed szereg trudna sprawa
Nie wiem co to jest owoc przeciw wirusowi czy pomoże nie wiem nie zaszkodzi a może pomoże
37-letnia, nieżyjąca
pracowała w przedszkolu
ile mogła za....... ???
pracowała w przedszkolu
ile mogła za....... ???
Mulag łasuchu zaraz będę miał co nie co pysznego żonka robi lakocie z twarogu pół tłustego i cukru waniliowego po usmażeniu da się puder
Ma czasem pomysla inne łakocie składają się z maki wody posypane pudrem purisy czy jakoś tak
Emeryt co zrobić ludzie sa nie odpowiedzialni i na tym konciec gdyż kobieta zmarła ps nie kłam medyka
Co do wirusa to naukowcy z chin stwierdzili że rodzaj krwi ma znaczenie przy tym paskudztwie grupa krwi gra rolę
Do końca to nie jest ostatecznie potwierdzone ale warto się zapoznać
Można nie lubić Niemców ale Merkel robi dobra robotę.. Setki tysięcy testów a tera chodzić mogą pojedynczo albo parami po ulicach
w Polsce niektóre kroki podjęto szybciej - zwłaszcza te, które dotyczą ograniczenia kontaktów społecznych. I w sposób bardziej drastyczny. W Niemczech nadal otwarte są np. restauracje, choć już nie wieczorami. Jeszcze w zeszłym tygodniu dyskutowano, czy zamykać szkoły, odwoływać mecze, a Instytut Kocha - najważniejszy instytut epidemiologiczny w Niemczech - nie dawał co do tego jasnej rekomendacji.
Po za tym Niemcy są od Polski i tak bogatsze to trudno porównywać dwa całkiem inne państwa
Cześć
Jasno sobie trzeba powiedzieć nikt sobie tak łatwo nie radzi i to kraje o wiele silniejsze od Polski
OOKO nie wygłupiaj się
Ale u nas źle robią rządzący że zgodzili się na wjazd wszystkich a potem kwarantanna... Ale prócz kierowców busów i ciągników siodlowych
Poprzednicy by potrzebowali więcej papieru toaletowego
mulag poprzddnicy wie co by zrobili bysmy umierali tylko w domu
oni tylko gadaja ze wszystko zle robia i ze za malo jest testów i zalezy im zeby przełozyc wybory bo maja pewna przegrana
nie rozumiem jednego jak ja bym miał jakiś plan dla Polski coś do zaoferowania to bym z tym szedł dom ludzi a nie ci są źli nawet jak to prawda to co sami oferują oprócz jęczenia teraz mogli by pokazać klasę pomagać ludziom nie widzę tego jak oni chcą wygrać wybory tylko pokazując błędy obecnych to zza mało
do gadania też mają profesorów ale nawijają że ho ho i jeszcze więcej
tak to i ja potrafię wytykać błędy a co za oferować tu jest problem
tylko płaczą bo od koryta odeszli a ich rząd dawał im kaskę a ten im nie daje więc udają nic nie mają do zaproponowania chętnie bym posłuchał co mają do zaoferowania już będzie 5 lat i nic nie przedstawili jedyna opcja obalić obecny rząd
a sami mówili że jak wy wygracie to se będzie robić co chcecie to robią teraz w czym problem
Województwo lubelskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
szkoda pisać o polityce tylko dzieli ludzi ja to bym powyciągał dobre rzeczy z PIS i coś z PO i wtedy było by dobrze