Wpisy 3 790 779 – 3 790 878
22 marca 2020 18:59 → 22 marca 2020 20:04, 100 wpisów
forsami mom dla ciebie takie liczby do lotto 16,27,46,33,29,07,34,38
Ptaku
Kubek
Kubek
Chciałem napisać że w klatce lecz się wstrzymałem by się forsami nie obraził
Mewa powtórzyłeś 3 nasze liczby... do Lotto..czyli..7,16,46 to jest znak że wygram w Lotto kumulacja w Lotto 13 Milionów o taaaaak
ciekawi mnie tylko ile będzie zawartych zakładów w każdym dniu czy nie będą maleć wiadomo powód wirus
Ptaku jutro zagram to ci podeślę moja 20 do złożenie, bo zawsze elata min. 7
Isa jutro mom 2 zmianę niby straż miejska jeździ i głosi by w domu zostać cóż syrefy nie dotyczy
na kuponie piszę by grać na klika losowań oczywiście bez uszczerbku finansowego
Ptaku to dobrze
Forsa to ty
Narazie 2 zmiana zobaczy się co dalej narazie zmiany odzielili tylko że dużo ludzi mpk jeździ
To F i to F
W końcu przestało pizdzic
Forsa

Sprzedam komuś wtyczkę kto ma błędy lokalizacji w przeglądarce podczas gry on-line z przeglądarki chrome.
3 790 753. Mulag 2020-03-22 (18:36) to na próżno bo podejrzewam ze nigdzie niepomagaja
Czy ktoś ma jakieś informacje w których szpitalach pomagają Arłukowicz,Kopacz i Grodzki ?
Szukam info
to na próżno bo podejrzewam ze nigdzie niepomagaja , dobre wrazenie w sejmie robia cyba czy juz w brukseli sa?
Czy ktoś ma jakieś informacje w których szpitalach pomagają Arłukowicz,Kopacz i Grodzki ?
Szukam info
to na próżno bo podejrzewam ze nigdzie niepomagaja , dobre wrazenie w sejmie robia cyba czy juz w brukseli sa?
Przekazane od Bozenka K.
Dzisiaj o godz 21 beda bily wszystkie dzwony w kosciolach w Niemczech i Wloszech przez 5 minut, wstawmy do okien zapalone swiece i trwajmy na modlitwie jako znak solidarnosci, przekazmy te wiadomosc do jak najwiekszej liczby osob
Dzisiaj o godz 21 beda bily wszystkie dzwony w kosciolach w Niemczech i Wloszech przez 5 minut, wstawmy do okien zapalone swiece i trwajmy na modlitwie jako znak solidarnosci, przekazmy te wiadomosc do jak najwiekszej liczby osob
u mnie raz w miechu lub dłużej ryby biorą jak coś zawsze z 15 mieczyków klika skalarów gupików jest w chwilowej kwarantannie miednicowej
Jeszcze dwie szansę dziś i jutro kupon cenny kolejne trójka w mini z tym że już nie 50zl tylko 20zl
Tak już dwie w tym roku a tak narzekałem bo w styczniu nic w lutym również nic w marcu dwie jak na razie
Sławek10 nie daj życiu się z nami napij się baw się doskonale....
Mulag to Ty wygrasz w Mini teraz takie 5/5 wszystko na to wskazuje...
Zobaczmy każdy chce wygrać kolejka jest duża kto wyjdzie przed szereg trudna sprawa