Wpisy 379 056 – 379 155
5 lipca 2011 18:54 → 5 lipca 2011 19:17, 100 wpisów
No nic, przerwa od MP. Będę tu zaglądał tylko w razie wygranej dać znać jak mi poszło. W razie czego kontakt ze mną przez GG...
Lila może jakiś widok ....jak to mówiłem ???? z lotu ptaka 
kurde ładna dziewczyna z ciebie

kurde ładna dziewczyna z ciebie
ni mówmy o przeciętności
z twoich zdjęć wynika co innego
znasz swoją wartość
z twoich zdjęć wynika co innego
znasz swoją wartość

cardinale..złapałem Cię na kłamstwie..."Trzymać w okładce, nie giąć, nie niszczyć! Dwa lata będzie służyć." tak to było.

Witam wszystkich na czacie....mała ciekawostka
wczoraj ktoś trafił w moim mieście w Kaskadę 10/10
...ale to nie JA 
wczoraj ktoś trafił w moim mieście w Kaskadę 10/10

...ale to nie JA 
Błąd.
3 i 7 się powtarza.
3 i 7 się powtarza.
kurde znowu źle powiedziałem
teraz się poprawie i dostane
super laska !!!!!!!!!!!!!!!!!!
teraz się poprawie i dostane

super laska !!!!!!!!!!!!!!!!!!
cardinale >>> czyli 1, 4, 5, 7, 19, 27, 31, 43, 44 nie padną ??
Mógłbyś jeszcze raz napisać wszystkie liczby które podawałeś, pamiętam że podałeś 10 licz w kombinacjach oraz 4 cyfry których nie można było łączyć ze sobą. Chciałbym to wszystko zapisać i z czystej ciekawości zobaczyć jak Ci pójdzie.
Do tego jeszcze coś pisałeś że dzisiaj nie będzie nic z przedziału 40-49
Mógłbyś jeszcze raz napisać wszystkie liczby które podawałeś, pamiętam że podałeś 10 licz w kombinacjach oraz 4 cyfry których nie można było łączyć ze sobą. Chciałbym to wszystko zapisać i z czystej ciekawości zobaczyć jak Ci pójdzie.

hanusia ta ciacho normalnie zwykły robol
Andro piłkarz takie ma i nie chude
mag dziekuje

Andro piłkarz takie ma i nie chude

mag dziekuje
m.dorotka....ja bym skanu nie dała jak bym ustrzeliła 10/10,opinia innych mnie nie za bardzo interesuje

hanusia żyć mi nie daje tylko na kolanach siedzi nawet łapać chce posty jak pisze
no czasem to i ksiądz wie po co ma ...........................................sutanne
Gała.Piłkarze mają krzywe nogi(oprócz bramkarza)
Faktycznie, moja pomyłka. Tylko 7.
Lila.A co Gała to zając?
cardinale >>> czyli 1, 4, 5, 7, 19, 27, 31, 43, 44 nie padną ??

załóż okulary
mam?

..są zgrabne noo