Wpisy 3 789 110 – 3 789 209
21 marca 2020 12:17 → 21 marca 2020 13:25, 100 wpisów
kurczak nafaszerowany antybiotykami to bat na wirusa jedzcie kurczaki i rosołek
Forsa
Loczek
Jo dostaną wirusa i się nazra tymi pieniedzmi
Jakby wojna szła takie ceny
Do bunkra się nie schowasz
Ptaku
Ja mam nowe odkrycie obadam na 14 jak wleci
Weź tu teraz nagle wygraj potężna sumkę akurat teraz to by bylby pech weź tu jedz do oddziału w moim przypadku do wrocka jak tam miasto nie malze zamknięte
U was chodzą w maskach? Bo u mnie nie... {
Jedz jak jedz weź się nie zaraz
Loczek ryzyk
Wystarczy że da ci kupon
Mam z czasów wojska pamiątkę OP1 to takkie ubranie gumowe od wirusów i skażeń
Rosół gotowy teraz pyry i schabowepa
Loczek to noś
Isa parę osób widziałem nic to nie da chińszczka się udało bo u nich z dyscyplina na ty a u nas myślą nie którzy że to bujda dopóki ich to nie spotka lub wakacje powini na tydzień zamknąć wsio u mnie fabryki cisna w autobusie z ludźmi do fabryk ścisk w pracy jeden obok drugiego nie podasz reki to tak jak by w twarz
a u mnie jest ze w autobusie moze byc max 20 i nikt wiecej nie moze wejsc czekaja na nastepny autobus
Isa na fb widziałem jak czeszka pokazywała jak mozna wykorzystać męskie bokserki vel maska nakrycje głowy 2 w 1
MULTI MULTI NA 50 LICZB 25 ZAKŁADÓW
https://www.youtube.com/watch?v=8qN1ZB-H2pA
https://www.youtube.com/watch?v=8qN1ZB-H2pA
Milan zapraszam do legnica tak 13:10 mpk 3 lub 18 lub ze strefy 14:07 ludzie jak sledzie i jak maja zapobiec oby nic nie było
mewa to ja bym w tedy juz autobusie uzywal maski bo za duzo ludzi i latwo sie zarazic
ja w czoraj jechalem na nocke na 18 i bylo za duzo ludzi i czekalem na nastepny autobus i sie spoznilem do pracy .Usprawidliwione mialem moje spóznienie
Coś takiego ?

tak najgorsze byly te guziki az palce bolały ja zawsze smarowalem je czyms tłustym
coś takiem mam z czasów wojska , tylko z nowszą maską gazową bez rury
milan1980 Ty tak chodzisz po ulicach ?
później to ubiorę i zapukam do sasiada , ciekawe czy mnie wpuści
Milan to Ty masz taką nowocześniejszą a ja widziałem ludzi którzy do sklepów wchodzą w takich maskach

Nie ważne jak wygląda ważne zdrowie
Dla dociekliwych fb Anna Ignaczak zalecenia wirusologa dla lekarzy usa
w wojsku uzywałem jeszcze masek na zajęciach z podwodnego - specjalistyczne / uzywane np na wypadek zatopienia czołgu na przeprawie przez rzekę , ale to już inna bajka
tu potrzebna butla żeby być 100% odizolowanym ale bez paranoi
spiryt z miodem łatwo wchodzi z wysokim% ale musi leżakować żeby nie pociachać
unikajcie skupisk siedzieć w domu myć dezynfekować będzie dobrze
ja zawsze z rana kielicha pizgam rozrobionego spirytu na odkażenie
EJ napompowany do granic możliwości się jakiś helmut przytuli za tydzień
Dwzynfekcja zewnętrzna i wewnętrzna wskazana,u mnie w sklepie spirytus 0,5--58zł,a widziałem już po78zeta to już rozbój w biały dzień
te gotowe płyny strasznie silnie napakowane chemią ale może o to chodzi żeby dziadostwo wytłkuc a nie cackać sie
podobno Orlen wypuścił jakiś "dobry" płyn do dyzenfekcji ale już ma tylu smakoszy że trudno go kupić
Są uwarunkowania genetyczne kto pierwszy na odstrzał
-Robie 2ie fajne butle po 47,5 Moc będzie zemną
szkoda tej dziewczyny wczoraj 27 lat małe dziecko , lekarze podali że wirus a ministerstwo się wycofało że sepsa tylko ja się pytam czy to sepsa wywołała wirusa , czy wirus sepse
Tomi77-to sie odkarzaj dla zdrowotności
Kedzior-kazdego szkoda jeszcze w sile wieku,ale w tym przypadku była kumulacja 100wirósów -sepsa
Lece ogarnąć chałpe
To U mnie lepiejsąsiad w czapce z daszkiem w krótkim rękawie pali papierosa na balkonie a ja kurtka czapka I rękawiczkimyślałem że mnie trafi bo kilka lat temu leczył się i zbieral pieniądze na leczenie
Niech wraca do nory Z..b totalny
Guzik prawda,bo pewne sytucje są nieprzewidywalne i mozna sie wyłożyć finansowo na maxa,dopóki nie będzie szczepionki to jest cofka w gospodarce i na całym swiecie
Jarka trzeba leczyć!
każ siedzieć po domach nie wychodzić , mówią że będzie jeszcze gorzej z wirusem , a na wybory 30 milionów ludzi ma ruszyć do urn --- poj....ło ich
Walczymy
Z tego co wiem-Świętokrzyskie w czołówce opierających się
Chyba to wpływ wiatrów od Św.Krzyża
Jarek Do władzy Absolutnej po najmniejszej lini oporu,Z Polski chce zrobić prywatny Folwark,300 tys ludzi w komisjach wyborczych,miliony prz Urnach wyborczych,

on już zdecydował Duda wygra wybory nawet z urnami?po domach