Wpisy 3 788 828 – 3 788 927
21 marca 2020 05:31 → 21 marca 2020 09:20, 100 wpisów
Steele & Cassidy update, KORONAVIRUS i Memy, reset finansowy i więcej, 20 Marca 2020
https://www.youtube.com/watch?v=CbAsfezI9aM
https://www.youtube.com/watch?v=CbAsfezI9aM
Ograł bukmacherów na miliony. Teraz musi walczyć w sądzie
https://www.youtube.com/watch?v=4mGnQQ2apCo
https://www.youtube.com/watch?v=4mGnQQ2apCo
Zimno: tylko +3.
U Mikołaja w Laponii: -15. Normalna zima.
W Polsce ogłoszono ' Stan Epidemii ', tylko pytam.- Czy to jest jakiś ' nowy stan'?

I jeszcze jedno pytanie : - Czy w Polsce - jak w Hiszpanii są zalecenia by leczyć tylko okreslone grupy społeczne ? Od trzech dni chce się dostać do lekarza.Zamkniete na 3 spusty.Czy to efekt stanu zwanego ' chaos ?'
Witam wszystkich
Szybkie 600 do przychodni można dzwonić i lekarz rodzinny oddzwania udziela porady przez telefon E recepta ewentualnie e zwolnionienie
Kubulek
Ja juz po
Mamy nową odsłonę,nowy Nick Wiatrak20
Bym grała ale nie wolno wychodzić z domu
Na Orlen tylko całym kolektura nie działa a Pani w Zabce to tak na mnie patrzy że co ja sobie myślę epidemia a ja w totka gram
A w sklepie to dopiero ten wirus lata sama nie wiem
Mam takie dobre typy
Dziękuję za informację.Jeszcze jedno, ostatnie już pytanie : - Czy przez tego cholernego koronowirusa ludzie się oddala od siebie ?
Wstaje o 6 do pracy chwilowo nie chodzę co tu robić chleb upiekłam bułki upiekłam trzeba pranie wstawić
Szybkie 600 chciałeś receptę czy zwolnienie ?
Waldus
Grasz w coś dzisiaj ?
Radzę uważać na środki dezynfekujace.Mozna dostać zapalenia skory.Juz są takie przypadki .
Wszystkiego trzeba się bać teraz
Nie na zwolnienie, ale mam pewne nowe schorzenie i nie mogę się dostać do lekarza .
Książkę czytałam Oczy Ciemności chyba z 2007 roku napisana tam już jest o tym wirusie co teraz szaleje
Tylko telefon pozostaje i porada przez telefon u mnie tak to działa w przychodni rodzinnej
Co do gier, kupiłem 10 zakładów Mini na chybika.Po 1 trafnej w w trzech zakładach .
Poszła bym zagrać ale na ulicy pusto nie wiadomo wyjść czy zostać w domu ?
Biedronki, pewnie u Ciebie jest inny świat? Może ludzie są mądrzejsi i chaos jeszcze tam nie zapanował ?
16 marca kupiłam mini na siedem zakładow jeden zakład '. Do wczoraj dwa razy dwa z pięciu nawet trójki nie dadzą wygrać
Mieszkam w Wielkopolsce blisko Poznania jeśli to ma znaczenie
Chleb na drożdżach piekę
Co do gier w MM, wczoraj warto było grać powtórkami z II los.17.03
Miałam zapas drożdży i mąki to robię
Byłem wczoraj w przychodni,jest zamknięta,dyżór pełni rejestratorka, poinformowała że tylko telefonicznie udzielają porad
Tak to teraz działa
Poszyłem maski ochronne,z materiału jak mają lekarze i rozdałem:rodzinie i znajomym, w mojej dzielnicy jeszcze
Nikt nie zachorował,wolę dmuchać na zimne
Nikt nie zachorował,wolę dmuchać na zimne
A może coś o uczciwości popiszemy ? Wczoraj w autobusie wypadł mi telefon.Po wyjściu z autobusu , zauważyłem jego brak.Zadzwonilem od przygodnie napotkanej osoby do dyspozytora.Ten powiedział, że tel.padazer przekazał kierowcy, mogę go od niego odebrać w wyznaczonym miejscu.Jednak kierowca powiedział,że nie ma żadnego telefonu.Z uwagi na to, że kłamał , sprawa trafiła na policję.Telefon już mam dzięki policji.Kierowca przywłaszczył go sobie.
Wracając do wczorajszego II los.MM, to warto było zagrać:.36,37,39,42,61,63,71,73,76,78
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Co to dalej będzie ? Strach myśleć
Widzę że Wielkopolska pierwsze miejsce w ilości nowych zachorowań i jak tu iść do kolektury ?
Nieciekawe te wiadomości zdrowotne
Biedroneczka
Panorama.
Nie wiem co o tym myśleć.Czy to jest odmiana jakiejś innej choroby ? Po powrocie do domu uzylem środka dezynfekującego.Chyba mam zapalenie skóry od niego.Od trzech dni męczarnia , a do lekarza trudno się dostać.
WN.... nie warto na zapas się martwić co ma być to będzie ziółka pić czarnuszki lukrecje i takie tam
Wedrowca netowy
w sklepie przetarłem ręce chusteczkami też jakiś składnik nie służył własny na alkoholu używam i nic się nie dzieje
Trochę to śmieszne.. Masz kwarantannę jesteś w domu.. Ze starsza osoba? i co... Jesz w kibluto jest chore
A najlepsze że u mnie piją na dworze za totkiem... I co? są zdrowi...

Na Mp jest:
Stoneczka
Biedroneczka
i nawet... Robal.
Stoneczka
Biedroneczka
i nawet... Robal.
Myślalem wiele przed snem...
Raczej 2 lotto by mieć czyste sumienie
Raczej 2 lotto by mieć czyste sumienie
Przerwa do południa.
Chciałem zadać pytanie,w którym były wyrazy jak na skanie.Bylo info by by przeredagować tekst.Nie widzę w tekście żadnych przeciwwskazań, w porównaniu z niektórymi opublikowanymi , których tu wyrazów nie wymirnie.Prosze o odpowiedź na pytanie zawarte w nw skanie.

Lukrecja... Nie wiedziałem że tak wygląda... Ale co to się robi z tego korzenia
Dopiero co za korzeń imbiru płaciłem 14 zł za kg , a wczoraj już 29,90.
Imbir u mnie w sklepie 33 zł za kilogram
Tomi, wczoraj pijany kupił kolejna butelkę, wychodząc z Ząbki ,wyrżnął na glebę jak dlugi.Pozbieral się, poszedł dalej, a 35 letni piłkarz upadł na schodach i na trzeci dzień został wezwany do gry w piłkę ze Sw.Piotrem.
Biedronko, to jeszcze drożej niż u mnie.
No widzisz teraz imbir w cenie
Wódz przemówił...
Wybory się odbędą w terminie bo tak przestrzegamy konstytucji
Ale jak Piotrowicza wybrali po ciemku na dedzie konstytucyjnego... To słowa nie było od Kaczora
Wybory się odbędą w terminie bo tak przestrzegamy konstytucji
Ale jak Piotrowicza wybrali po ciemku na dedzie konstytucyjnego... To słowa nie było od Kaczora
Trzeba małe kawałki do herbaty tylko
Brak słów na to co się dzieje
Zastanawiam się nad takimi liczbami na MM:
36,42,71,44,51,57,66
2,6,55,58,59,77,80
co Wy na to ?
36,42,71,44,51,57,66
2,6,55,58,59,77,80
co Wy na to ?
Szybkie600 znam takich chodzi o wpis 910 rekordy znam 88lat i dalej żyję pali papierosy całe życie i alkohol różnego rodzaju tylko z teraz może troszkę i to jest kobieta czyli babcia
Wędrowca ładne zdjęcie biedronki
Babcia tak ja nazywają bo ma 88 i dalej jara bez filtra i troszkę wypije
Zbigniewg,coś w tym jest.Znam gostka, który ma 97 lat, zdziera już czwarta zone, pali ,często chodzi na spacery , zaliczy 50 lub 100 gram, i nic mu nie ma.Dodam, że pochodzi ze wschodu.To już taki materiał .
Idę spać jestem po 3 zmianie