Wpisy 3 788 148 – 3 788 247
20 marca 2020 17:24 → 20 marca 2020 18:41, 100 wpisów
Forsami
Przed ślubem cacy a po do robotyyyy alymentyyyy I wioooo z chołpy
Mulag a Ty masz wife..bo na tym twoim zdjęciu z profilu widać obrączke..
co to jest za rasa psa??????

na szczęście nic nie płacę to była wyłącznie jej wina tak sąd uznał winna jest mi pieniądze dług rośnie jak drożdże

Idę na kolacje...do Restauracjii..znaczy do mojej nie mojej kuchni..
Dzięki za pomoc
spokojnie czuj się jak u siebie zasiedzenie masz Forsami trzymaj się jak mój wujek szafy ja stad nigdzie nie pójdę
jak przyszedł z niczym tylko z reklamówką i koszulą w kwiatki do dziś siedzi mimo obelg
Na stacji po drodze z roboty nie dalo sie wyslac totka zamkneli do odwolania
ja liczę że w lokalnym sklepie wyślę może ważne jeszcze do 23 marca
Wojtt to już po tobie
Starsi koledzy cie nie uswiadomili czym to grozi
Miesiąca
Przed tobą całe zyCię znią
Wojtt ale zawsze możesz trafić w lotto jak trafisz powiedz jej co byś zrobiła jak bym trafil w lotto ..ona wzięła bym połowę i bym odeszła. Ty jej to masz tu połowę i spadaj
Cześć
Co się dzieje ?
Żony się boicie ?
Co się dzieje ?
Żony się boicie ?
Ja jak będę miał żonę to będzie skakala jak w zegareczku trybiki
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Myślę że brak żony to jakiś plusnikt nie leje mnie po plecach bym wolniej jechał
Aniu A nie lubisz jak jest wszystko poukładane jak w zegarku .?
Tomi A żony leją po plecach ?
Czesto tak robią?
Czesto tak robią?
3 788 205. Wojtt no to niezle , ale jestescie artysci, zadna kobitka niewiew za ile kto i gra w gry losowe ,poniewaz jakby sie dowiedziały to wszyscy by z walizkami poszli z domu
Jak jadę z ojcem nie marudziwie że nawet jak zrobię kosę to nie do frajdy ale by uniknąć gościa z przeciwka
3 788 208. Marian303 to prawdazgadzam sie z tyma ile za ta kase było by torebek, sukienie i butów
Mój wuja zawsze dostawał jak za szybko jechałtylko jak można jechać szybko kaszlakiem a teraz chodzi pieszo
3 788 225. RT1 witaj
Tomi chodzi pieszo bo miał dość lania
Ile można utrzymywać ?
To żony tak leją facetów?
To po co mieć żonę pytam się. No chyba że ktoś lubi dostawać całe życie po garbie
Ile można utrzymywać ?
To żony tak leją facetów?
To po co mieć żonę pytam się. No chyba że ktoś lubi dostawać całe życie po garbie
Będzie coraz więcej,zarażeń korona wirusa, młodzi ludzie lekceważą zalecenia ministra zdrowia,starsi ludzie to samo.
Tak lekkomyślnie traktują śmiertelną chorobę
Tak lekkomyślnie traktują śmiertelną chorobę
multi-RENA zatypował(a) za 8 zł w Keno na losowanie nr 889289 i trafił(a) 1200 zł
Zwróciłem uwagę pani seniorce,to powiedziała,abym jej nie pouczał.Ja schorowany apeluję:nie wychodźcie z domu, poproście sąsiadów,zrobią zakupy,lub dzwonić do odpowiednich służb
A bo udawał chorego Ale jak przeszedł na emeryturę to już był zdrowyAle teraz trzeba mieć dryga do jazdy a nie jeździł 20 lat
Mnie wczoraj w nocy,złapał skurcz mięśni pod udami,rano kupiłem magnes w aptece,pani magister dała nr.telefonu i powiedziała,że jak zadzwonię,to mi dostarczą leki do domusłużba zdrowia
Teraz,będę dzwonił do sanepidu,bo zaczyna się skurcz prawej nogi,mdli mnie,pani z pogotowia ratunkowego,podała mi infolinię