Wpisy 3 788 068 – 3 788 167
20 marca 2020 16:23 → 20 marca 2020 17:29, 100 wpisów
już się przekonałem że jest mało ludzi nie wiem jak to napisać brak mi słowa dalszego myślenia wyczucia się w drugiego człowieka banalny prosty przykład dziele się w pracy że będzie że jest problem z bankami z pieniędzmi to negacja co ty mówisz ja byłem wybrałem każdy patrzy przez swój pryzmat ja wybrałem ale nie pomyślał że był rano tego dnia a ja popołudniu na kolejny dzień wszyscy mieli problem ale sorki nie było tylko brak słów
Cześć
Co ja czytam ?
Walduś Twoim tatą jest ten gość czyli jest moim dziadkiem ?
Walduś Twoim tatą jest ten gość czyli jest moim dziadkiem ?
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 25 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Gmina Kęty 16 osób kwarantanne ma
A u was
Trzon dał tylko 2/5 to mało
Walduś co u mojego dziadka ?
To super
Słucha Walduś podaj w końcu dobre liczby do Mini ok ?
Słucha Walduś podaj w końcu dobre liczby do Mini ok ?
ja też ja też ale mi się niechce musze wygrać w Lotto 12 Milionów to to zmienie
w tej sytuacji wygrana będzie tylko wirtualna chociaż wygrana jak by była realna
Forsami gramy naszymi liczbami ?
Sebastian ja teraz zmieniam liczby....jutro zagram inny zakład a mam jeden aktualny
Forsami jak by co kiełba chętnie wezmę czy pasztet jak by co było brane Pamiętaj dobry człowieku
Mulag kolega sprzedał już wszystkie hrum chrum kwik kwik..tylko mi zdjęcia zostały na pamiątke....on teraz sam kupuje...
to mamy sąsiada Pana Kiepskiego mam nadziej że w tej sytuacji jesteście w zgodzie
Forsami jesteś
Forsami najlepsza kwarantanna to MON
Nie
forsami gdzie jedziesz na wczasy bo jo w tym roku nigdzie Wracają nocne... mrozy.
Forsami
Co zjesz
wiadomo że się nie jeździ przecież u mnie w zakładzie dają pod gruszą czyli siedzisz pod drzewem a gruszki ci na głowę spadają
Mulag u mnie to samo
niech wyślą tego sms czy zadzwonią ze jutro już nie już mi się jutro na jeden dzień nie chce iść do pracy
Prawdziwa epidemia wybuchła około 1980 roku nazywa się hiV .liczba do tej pory zakażonych 60 milionów ponad a liczba zgonów 30 milionów a ludzie do tej pory uprawiają seks bez gumek
zubenelgenubi zatypował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 889274 i trafił(a) 1250 zł
A jak pójdzie na lewo i coś złapie
Juz po tobie
Forsami
Przed ślubem cacy a po do robotyyyy alymentyyyy I wioooo z chołpy
Mulag a Ty masz wife..bo na tym twoim zdjęciu z profilu widać obrączke..
co to jest za rasa psa??????

na szczęście nic nie płacę to była wyłącznie jej wina tak sąd uznał winna jest mi pieniądze dług rośnie jak drożdże