Wpisy 378 594 – 378 693
5 lipca 2011 15:12 → 5 lipca 2011 15:34, 100 wpisów
cardinale....zapodaj liczby z tego twojego programu czy co to tam jest i zobaczymy czy wskoczą dzisiaj wieczorkiem
Już mi się od Lestka udzieliło - skana, skana - będę skandować jak tylko ktoś się wygraną pochwali
(śmieję się na głos)
(śmieję się na głos)cardinale
Pokaż skana/zdjęcie na necie potwierdzenie odbioru wygranej,albo kupon jakiś przykładowy system
Pokaż skana/zdjęcie na necie potwierdzenie odbioru wygranej,albo kupon jakiś przykładowy system
mam stalych odbiorcow ktorych roczny zysk na moich typach wynosi 500 000 PLN hahahahahahahahahahahahah buuuuuuuuuu.... <<<< cardinale nie lej wody bo jej i tak za dużo , niech słoneczko świeci. Kup sobie polewaczkę i podlewaj kwiatki...
A co to znaczy stałych odbiorców? To trzeba wielokrotnie ten magiczny system u Ciebie zakupić? 

" jestem analitykiem matematycznym. "
Brzmi fajnie bo uwielbiam matematykę i nauki ścisłe
Ale pokaż dowody bo nie wierzę w Ciebie cudoku

Brzmi fajnie bo uwielbiam matematykę i nauki ścisłe
Ale pokaż dowody bo nie wierzę w Ciebie cudoku

cardinale...daj mi 5 pewnych liczb na dzisiaj na 22.15 i wyślę je,zobaczymy czy wejdą,jak wejdą odpalam ci połowę a jak nie to masz w 

..... analityk deszczowy , ile się mieści kropli deszczu w 1m/na kwadrat..... hahaha ..... policz ile tych kropli będzie podczas ulewy ...... buuuuuuuuuuhaha
cardinale 2011-07-05 (15:18)
5 liczb kosztuje. ile,ile,ile hahhah , więcej jak wygrana wynosi buuu haha
5 liczb kosztuje. ile,ile,ile hahhah , więcej jak wygrana wynosi buuu haha
Pewnie ma taki sposób :
1 bo to pierwszy dzień miesiąca
31 bo to ostatni dzień miesiąca
12 bo to dzień jego urodzin
19 bo to jego imieniny
45 bo to jego stała liczba
6 jak sześć liczb w lotto
I mamy po dogłębnej analizie szóstkę.
Copyright by cardinale
1 bo to pierwszy dzień miesiąca
31 bo to ostatni dzień miesiąca
12 bo to dzień jego urodzin
19 bo to jego imieniny
45 bo to jego stała liczba
6 jak sześć liczb w lotto
I mamy po dogłębnej analizie szóstkę.
Copyright by cardinale
To jest umowa cywilno-prawna.
aha to czyli chcesz nas zgodnie z prawem wych*j*ć
aha to czyli chcesz nas zgodnie z prawem wych*j*ć
friend7, nie rozumiem ironii.
Nie jestes zainteresowany to nie.
Ale skad masz pewnosc ze nie osiagam takich wynikow.
No skad?
Nie jestes zainteresowany to nie.
Ale skad masz pewnosc ze nie osiagam takich wynikow.
No skad?
oser92 friend72 nie jest analitykiem tylko ekspertem matematycznym a to nie to samo
cardinale
chcę Cie traktować poważnie ale pokaż NAJPIERW dowody !
chcę Cie traktować poważnie ale pokaż NAJPIERW dowody !
cardinale to podaj już tylko 3/3..mnie to wystarczy
jak wejdą na wieczór damy ci spokój
jak wejdą na wieczór damy ci spokój
cardinale, my tutaj mamy taką zasadę... zanim się pochwalisz - przygotuj dowód! Skan, zdjęcie, cokolwiek...
Masz coś takiego?
Masz coś takiego?
378631. status milan1980 2011-07-05 (15:20)home ŻUBROWO WLKP
lila 10 milionów na 1m kwadratowy ////////// podaj obliczenia i wzory , jak to wykonałeś
lila 10 milionów na 1m kwadratowy ////////// podaj obliczenia i wzory , jak to wykonałeś

albo skan, zdjęcie, albo chodziaż jak hanusia mówi 3/3 i tyle.
Trafisz to będziesz miał pewnie chętnych na systemy, nie trafisz to jesteś oszustem ;/
Trafisz to będziesz miał pewnie chętnych na systemy, nie trafisz to jesteś oszustem ;/
ja ***ziele lila co ty gadasz ??sama sie nabijam,gdzie ma kupke zrobić tu???

hanusia...he he he padnę zę śmiechu zaraz sama się śmieję,no przecież na czacie tez musi być jakiś kibelek nie

W maju zaliczono trafienie 5/12.
W czerwcu byly trafienia 4/12.
Nie rozumiem slow: dajesz?
Za kazdym razem sie nie wygrywa ale miesiecznie ludzie wygrywaja sporo na typach ode mnie.
oser92, nazywanie mnie oszustem zakrawa na paragraf.
Nie rozumiecie wspolpracy. U mnie nie placi sie za kazdym razem, tylko jest procent od miesiecznej wygranej.
W czerwcu byly trafienia 4/12.
Nie rozumiem slow: dajesz?
Za kazdym razem sie nie wygrywa ale miesiecznie ludzie wygrywaja sporo na typach ode mnie.
oser92, nazywanie mnie oszustem zakrawa na paragraf.
Nie rozumiecie wspolpracy. U mnie nie placi sie za kazdym razem, tylko jest procent od miesiecznej wygranej.
cardinale
Ale nie możesz pokazać tego cholernego potwierdzenia odbioru wygranej ?
Masz jakaś stronę albo ogłoszenie ?
Ale nie możesz pokazać tego cholernego potwierdzenia odbioru wygranej ?
Masz jakaś stronę albo ogłoszenie ?
liczby nie sa wynikiem obliczen.
Badane sa zaleznosci oraz analizowana statystyka.
Badane sa zaleznosci oraz analizowana statystyka.
andromeda a jak twój kocurek?moja menda wyciąga płytke w ścianie do licznika i włazi do środka..

15, 16, 18, 21, 23, 35, 36, 38
albo
15, 17, 18, 21, 23, 35, 36, 38
albo
15, 18, 21, 23, 35, 36, 37, 38
Na dzisiaj.
Brakuje 4 liczb do systemu 12.
albo
15, 17, 18, 21, 23, 35, 36, 38
albo
15, 18, 21, 23, 35, 36, 37, 38
Na dzisiaj.
Brakuje 4 liczb do systemu 12.
friend....płaczę ze śmiechu,lepiej traf bo smród na czacie długo pozostanie,ciężko to wywietrzyć 

..... znam hipotetyczny system do obliczania takich zagadnień , więc pytam jak to obliczyłeś , twój wynik jest mocno wątpliwy
, myślę że nie masz nawet ,,zerowego,, pojęcia ....
, myślę że nie masz nawet ,,zerowego,, pojęcia ....czyli podajesz 12 (twoim zdaniem najlepszych) liczb do Lotto i w maju z tych liczb padło 4, a w czerwcu 5? Dobrze rozumiem?
i teraz jest o czym gadać .
widzisz i nie bolało.
najważniejsze to dojść do porozumienia
widzisz i nie bolało.
najważniejsze to dojść do porozumienia
cardinale, najpierw piszesz że sprzedajesz systemy na 12 liczb z pewnością trafienia 4. Przed chwilą piszesz że nie zawsze się trafia. Więc co, to dajesz tą gwarancją na 4/12, czy może tak, może nie?? Przykro mi ale pisząc z gwarancją, a potem nagle że raz się trafia, raz nie to poprostu pierwszy post jest oszustwem bo jednak nie zawsze trafiasz 4/12
cardinale, najpierw piszesz że sprzedajesz systemy na 12 liczb z pewnością trafienia 4. Przed chwilą piszesz że nie zawsze się trafia. Więc co, to dajesz tą gwarancją na 4/12, czy może tak, może nie?? Przykro mi ale pisząc z gwarancją, a potem nagle że raz się trafia, raz nie to poprostu pierwszy post jest oszustwem bo jednak nie zawsze trafiasz 4/12