Wpisy 3 784 562 – 3 784 661
17 marca 2020 19:33 → 17 marca 2020 21:05, 100 wpisów
Zbigniewg-po nocnej zmianie prowadzisz zaprawe poranną wokół Kęt,żebys nie wymiękł
dziś duzy lotek rano zagram jutro w multi na 14 stą i podam liczby
oby były prorocze
Andreas3864, to pytanie powtarzasz wielokrotnie. Już jest nudne. Znikam na godzinkę. Napisz coś w międzyczasie, będę tesknil .

Zb
Wiatrak20-twojej gejowskiej opcji seksualnej nie znajdziesz na MP.tu są normalni ludzie,także tesknić i wzdychać możesz za Leon Amator który jest twoim nickiem.Faxuj sie{{detektyw}
wiatrak20-myśl co piszesz bo tu 95% na chat,niechce mieć z tobą nic wspólnego oszuście w 20nickach,chcesz zaistniec to nie w ten sposób i Bomba.
Andreas3864, Ty mój ulubiony Pirtsloeiczu, o czym Ty piszesz? 

wiatrak20 -pisze o twoim zrytym Łebku,odpi....l się w delikatny sposób Zj..ie.Coś jeszcze bez ambicji Pat.f...ie
Nie interesuje mnie 95 % a Ty jesteś dlamie wszystkim. Cieszę się, że utrzymujesz ze mną kontakt. To bardzo miłe z Twojej strony. 

Wiatrak20-Bez komentarza Przygłupie
Dziękuję za miłe pozdrowienia. Wspaniała wiązanka. Dzięki technice Twoja twórczość pozostanie w sieci.
Sara0825,Mzgoda,Wiatrak20,Leonamator w ilu Nickach nas tu jeszcze uszczęśliwisz
Twoje obelgi mnie nie zabijają a wzmacniają. Ubolewam, że Tobie szkodzą. Jak mogę Ci pomóc?
Kasia o której zapomniałem chodzi na spacery z psem koko mego domu i chyba mnie prowokuje
To niesą obelgi to jest prawda która w oczy kole Sara0925,Mzgoda,Wiatrak20,Leonamator-Jutro zrobie głosowanie kto chce żeby cię schować do wora napewno 99%.Jestem na MP 7lat,ale taki ewenement trafiał się sporadycznie,a nie w 20 nickack non stop,Tyle,Szkoda czasu i atłasu,
Andreas3864, za Twój wkład na tym portalu, za kulturę słowa, nie postawie Ci pomnika, ale... 

K30 wracaj klepac bide w Kraju
czat przekroczył liczbe 50 nie moze nas tylu tu byc naraz
narazie spadam cos
narazie spadam cos
wojtt- a ty już po pracy
wojtt z niunią jestem mówie o polakach pełne busy wywoża ludzi do pl
Ale wszyscy w maseczkach i 2metrowa odległośc
K30-mieszkałem kiedyś w Egipcie,nikt ci nie pozwoli rozmawiać z muzułmanka iak jestes z innej wiary,
Mulag odppisałem na twój komentarz ..Tam... zobacz się pośmiejesz..
Pisze jak to puste płace w mieście a ja mu pisze że będą niezadługo pełne protestujących ludzi tu wirus a oni nam fundują podwyżki 100%
Tak a jeszcze długopis za Wyniki na skale Polski ot cały Mariusz... szkoda że lizaka nie dał..
W końcu ludzie nie wytrzymają będą spuszczać głowę ale w końcu nie wytrzymają
No tak pamiętam siostrzeniec liczył na coś więcej widać że się rozczarował
3 784 486. greg 2020-03-17 (18:05) Ania BrawoTs na kolana
3 784 466. emeryt
Nigdy nie mówię czegoś
nigdy nie piszę czegoś
czego nie wiem
a tą prawdę
powtarzam, bo mam od ręki
mam 3 czarnych w rodzinie
2 księży i 1 czarną
masz chyba cenniki z sufitu
a zawsze pisałeś tu do mnie dla zadymy, bo ty musisz być INNY
lub mądrzejszy INACZEJ
NIE MA CENNIKÓW
jeśli są w twojej parafii, pisałem, że to wymysły
to między innymi twoja i takich jak ty WINA
jak pozwoliłeś na to
i TYLE
może napisz jeszcze, że cenniki są też na prezenty dla nowożeńców
bo brata córka ma w czerwcu mieć ślub
i może mi pomożesz
hihihihihihihihihihihihihihihihihi
3 784 466. emeryt
Nigdy nie mówię czegoś
nigdy nie piszę czegoś
czego nie wiem
a tą prawdę
powtarzam, bo mam od ręki
mam 3 czarnych w rodzinie
2 księży i 1 czarną
masz chyba cenniki z sufitu
a zawsze pisałeś tu do mnie dla zadymy, bo ty musisz być INNY
lub mądrzejszy INACZEJ
NIE MA CENNIKÓW
jeśli są w twojej parafii, pisałem, że to wymysły
to między innymi twoja i takich jak ty WINA
jak pozwoliłeś na to
i TYLE
może napisz jeszcze, że cenniki są też na prezenty dla nowożeńców
bo brata córka ma w czerwcu mieć ślub
i może mi pomożesz
hihihihihihihihihihihihihihihihihi
Mulag to teraz idź do Swojego pracodawcy np Piotrusia I niech Ci da podwyżke.na rzecz droższych śmieci..
Będą wyceniać stawiać kolejne maszyny do tych 11 podejrzewam jak znam życie to dojdzie mi obowiązków a kaska ta sama
mulag-przecierz obecnej władzy na ludziach niezalezy,widac to po zarobkach jak sie ceni prace i jak się ludzi szanuje pycha i buta obecnej władzy Pomazancy
Forsami na forum ktoś pisał ale to tylko takie nie potwierdzone więc się do tego nie nastawiam podobno w sobotę zamykają zakład
ciekawi mnie , ile będzie kuponów na losowanie MM , np za tydzień i bez promocji
dotam-TS nieda sie wydymać wypuści 2mln pustych zdrapek i wyjdzie na prostą
Andreas I taką właśnie drukarke z ksero miałem na myśli pisząc wcześniej..I pieniądze zaraz będą a propo tych pustych losów na 2 miliony
Chłopaki jedyna nadzieja w lepszy byt---to wygrana w grach TS
Teraz ten wirus pokazuje że można żyć bez tych gwiazd sportu innych przyjemności może dzięki temu z rodziną się dłużej posiedzi
Forsami za to jest od 8--12lat wczasów na koszt Panstwa
Mulag przysługuje opieka nad dzieckiem do 8 lat..z tytułu korona... ale tylko 80% płatne..
No rządzący są stuknięci... Najpierw kazali wracać do Polski... Tera ludzie czekają w kolejkach... A jeść nie mają co i posuwac też się kulawo posuwaja
Nowa moneta w obiegu

Pisałem by nikogo nie wpuszczać do Polski... To nie czytaliJarosław zleca, zamknął się w kiblu nakryty papierem do dupy... Morawiecki cuda oglaszaa z ludzi głupków zrobili...
Ale się nie chce wychodzić wirus każdy w domu a ja do pracy chore to wszystko
Mulag-śwince oczy łzawią chyba chora,albo smutna dokup dróga do towarzystwa