Wpisy 3 784 537 – 3 784 636
17 marca 2020 19:08 → 17 marca 2020 20:57, 100 wpisów
Jeżdżę tylko samochodem. Od domu do pracy. Pracę staram się wykonywać sam. Jak najmniej kontaktów. Chociaż dzis naprawilem ich kilka
Ta mala kolektura na Nowolipie ?
Seba co naprawiasz lub psuiesz?
Naprawiam wszystko co trzeba
Konakty, lodowki,pralki, to co się zepsuje
Kontakty na portalu miało poprawić spotkanie . Taki zjazd Piskowiczów
Wiatrak20-niepokazuj że masz zryty L.b to będzie wszystko okey!
Że względu na obecną sytuację jest zawieszone do odwołania
Więcej niz 50 osób niemoze być na chat
Oj, to trzeba poczekać do lata. Andreas3864, za poprzednie wpisy l tylko Cie lubiłem, teraz to już Cię kocham. Pałam wielka miłoscia.
Dzięki Zbigniew, ale to Keno to na sucho w realu zagrałem na 2 losowania, na MP na 50 losowań ze stawką x5 za 500 zł i w 40 losowaniu padło
Wiatrak20- -Jak powiesz czemu lecisz jak mucha do Gó.na w 20nickach na MP,to może zrozumiemy twoją schize.Jesteś obecnie w 2nickach aktywnych dlaczego i po co,brak zajęcia ,przyjaciół,Raz jesteś baba,póżniej podajesz się za chopa
forsami patrz na ostatnie 3 liczby w super szansie wylosowane dziś
Zbigniewg-po nocnej zmianie prowadzisz zaprawe poranną wokół Kęt,żebys nie wymiękł
dziś duzy lotek rano zagram jutro w multi na 14 stą i podam liczby
oby były prorocze
Andreas3864, to pytanie powtarzasz wielokrotnie. Już jest nudne. Znikam na godzinkę. Napisz coś w międzyczasie, będę tesknil .

Zb
Wiatrak20-twojej gejowskiej opcji seksualnej nie znajdziesz na MP.tu są normalni ludzie,także tesknić i wzdychać możesz za Leon Amator który jest twoim nickiem.Faxuj sie{{detektyw}
wiatrak20-myśl co piszesz bo tu 95% na chat,niechce mieć z tobą nic wspólnego oszuście w 20nickach,chcesz zaistniec to nie w ten sposób i Bomba.
Andreas3864, Ty mój ulubiony Pirtsloeiczu, o czym Ty piszesz? 

wiatrak20 -pisze o twoim zrytym Łebku,odpi....l się w delikatny sposób Zj..ie.Coś jeszcze bez ambicji Pat.f...ie
Nie interesuje mnie 95 % a Ty jesteś dlamie wszystkim. Cieszę się, że utrzymujesz ze mną kontakt. To bardzo miłe z Twojej strony. 

Wiatrak20-Bez komentarza Przygłupie
Dziękuję za miłe pozdrowienia. Wspaniała wiązanka. Dzięki technice Twoja twórczość pozostanie w sieci.
Sara0825,Mzgoda,Wiatrak20,Leonamator w ilu Nickach nas tu jeszcze uszczęśliwisz
Twoje obelgi mnie nie zabijają a wzmacniają. Ubolewam, że Tobie szkodzą. Jak mogę Ci pomóc?
Kasia o której zapomniałem chodzi na spacery z psem koko mego domu i chyba mnie prowokuje
To niesą obelgi to jest prawda która w oczy kole Sara0925,Mzgoda,Wiatrak20,Leonamator-Jutro zrobie głosowanie kto chce żeby cię schować do wora napewno 99%.Jestem na MP 7lat,ale taki ewenement trafiał się sporadycznie,a nie w 20 nickack non stop,Tyle,Szkoda czasu i atłasu,
Andreas3864, za Twój wkład na tym portalu, za kulturę słowa, nie postawie Ci pomnika, ale... 

K30 wracaj klepac bide w Kraju
czat przekroczył liczbe 50 nie moze nas tylu tu byc naraz
narazie spadam cos
narazie spadam cos
wojtt- a ty już po pracy
wojtt z niunią jestem mówie o polakach pełne busy wywoża ludzi do pl
Ale wszyscy w maseczkach i 2metrowa odległośc
K30-mieszkałem kiedyś w Egipcie,nikt ci nie pozwoli rozmawiać z muzułmanka iak jestes z innej wiary,
Mulag odppisałem na twój komentarz ..Tam... zobacz się pośmiejesz..
Pisze jak to puste płace w mieście a ja mu pisze że będą niezadługo pełne protestujących ludzi tu wirus a oni nam fundują podwyżki 100%
Tak a jeszcze długopis za Wyniki na skale Polski ot cały Mariusz... szkoda że lizaka nie dał..
W końcu ludzie nie wytrzymają będą spuszczać głowę ale w końcu nie wytrzymają
No tak pamiętam siostrzeniec liczył na coś więcej widać że się rozczarował
3 784 486. greg 2020-03-17 (18:05) Ania BrawoTs na kolana
3 784 466. emeryt
Nigdy nie mówię czegoś
nigdy nie piszę czegoś
czego nie wiem
a tą prawdę
powtarzam, bo mam od ręki
mam 3 czarnych w rodzinie
2 księży i 1 czarną
masz chyba cenniki z sufitu
a zawsze pisałeś tu do mnie dla zadymy, bo ty musisz być INNY
lub mądrzejszy INACZEJ
NIE MA CENNIKÓW
jeśli są w twojej parafii, pisałem, że to wymysły
to między innymi twoja i takich jak ty WINA
jak pozwoliłeś na to
i TYLE
może napisz jeszcze, że cenniki są też na prezenty dla nowożeńców
bo brata córka ma w czerwcu mieć ślub
i może mi pomożesz
hihihihihihihihihihihihihihihihihi
3 784 466. emeryt
Nigdy nie mówię czegoś
nigdy nie piszę czegoś
czego nie wiem
a tą prawdę
powtarzam, bo mam od ręki
mam 3 czarnych w rodzinie
2 księży i 1 czarną
masz chyba cenniki z sufitu
a zawsze pisałeś tu do mnie dla zadymy, bo ty musisz być INNY
lub mądrzejszy INACZEJ
NIE MA CENNIKÓW
jeśli są w twojej parafii, pisałem, że to wymysły
to między innymi twoja i takich jak ty WINA
jak pozwoliłeś na to
i TYLE
może napisz jeszcze, że cenniki są też na prezenty dla nowożeńców
bo brata córka ma w czerwcu mieć ślub
i może mi pomożesz
hihihihihihihihihihihihihihihihihi
Mulag to teraz idź do Swojego pracodawcy np Piotrusia I niech Ci da podwyżke.na rzecz droższych śmieci..
Będą wyceniać stawiać kolejne maszyny do tych 11 podejrzewam jak znam życie to dojdzie mi obowiązków a kaska ta sama
mulag-przecierz obecnej władzy na ludziach niezalezy,widac to po zarobkach jak sie ceni prace i jak się ludzi szanuje pycha i buta obecnej władzy Pomazancy
Forsami na forum ktoś pisał ale to tylko takie nie potwierdzone więc się do tego nie nastawiam podobno w sobotę zamykają zakład
ciekawi mnie , ile będzie kuponów na losowanie MM , np za tydzień i bez promocji
dotam-TS nieda sie wydymać wypuści 2mln pustych zdrapek i wyjdzie na prostą