Wpisy 3 784 505 – 3 784 604
17 marca 2020 18:22 → 17 marca 2020 20:41, 100 wpisów
RPP Rada Polityki pieniężnej obniża oprocentowanie od jutra jak założysz lokatę dostanieCię 0,5 procent w skali roku
A jak cie okrada
Kruk8
https://fakty.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/polska/news-radom-apel-sanepidu-do-pasazerow-autobusow-pks-grojec,nId,4386958#iwa_source=special
Cześć
Ilona to jadę do Ciebie
Kto dziś zgarnia 9 Milionów?
Ilona A gdzie mam jechać?
Dokąd?
Forsami
Forsami to jednak Twoje będzie te 9 Milionów?
Jestem za
Jak wygramy jedziemy do Mulag bo Chłopina się załamuje
Białobrzegi Radomskie, Grójec, Warsawa. Kto jechał autobusem na tej trasie od 9 do 11.03.niech się podda badaniom. ( Roman, to Twój rejon).
Greg, to rejony naszych portalowiczow ( Rsdom, Grójec, Warszawa).
Forsami koniecznie
Jeżdżę tylko samochodem. Od domu do pracy. Pracę staram się wykonywać sam. Jak najmniej kontaktów. Chociaż dzis naprawilem ich kilka
Ta mala kolektura na Nowolipie ?
Seba co naprawiasz lub psuiesz?
Naprawiam wszystko co trzeba
Konakty, lodowki,pralki, to co się zepsuje
Kontakty na portalu miało poprawić spotkanie . Taki zjazd Piskowiczów
Wiatrak20-niepokazuj że masz zryty L.b to będzie wszystko okey!
Że względu na obecną sytuację jest zawieszone do odwołania
Więcej niz 50 osób niemoze być na chat
Oj, to trzeba poczekać do lata. Andreas3864, za poprzednie wpisy l tylko Cie lubiłem, teraz to już Cię kocham. Pałam wielka miłoscia.
Dzięki Zbigniew, ale to Keno to na sucho w realu zagrałem na 2 losowania, na MP na 50 losowań ze stawką x5 za 500 zł i w 40 losowaniu padło
Wiatrak20- -Jak powiesz czemu lecisz jak mucha do Gó.na w 20nickach na MP,to może zrozumiemy twoją schize.Jesteś obecnie w 2nickach aktywnych dlaczego i po co,brak zajęcia ,przyjaciół,Raz jesteś baba,póżniej podajesz się za chopa
forsami patrz na ostatnie 3 liczby w super szansie wylosowane dziś
Zbigniewg-po nocnej zmianie prowadzisz zaprawe poranną wokół Kęt,żebys nie wymiękł
dziś duzy lotek rano zagram jutro w multi na 14 stą i podam liczby
oby były prorocze
Andreas3864, to pytanie powtarzasz wielokrotnie. Już jest nudne. Znikam na godzinkę. Napisz coś w międzyczasie, będę tesknil .

Zb
Wiatrak20-twojej gejowskiej opcji seksualnej nie znajdziesz na MP.tu są normalni ludzie,także tesknić i wzdychać możesz za Leon Amator który jest twoim nickiem.Faxuj sie{{detektyw}
wiatrak20-myśl co piszesz bo tu 95% na chat,niechce mieć z tobą nic wspólnego oszuście w 20nickach,chcesz zaistniec to nie w ten sposób i Bomba.
Andreas3864, Ty mój ulubiony Pirtsloeiczu, o czym Ty piszesz? 

wiatrak20 -pisze o twoim zrytym Łebku,odpi....l się w delikatny sposób Zj..ie.Coś jeszcze bez ambicji Pat.f...ie
Nie interesuje mnie 95 % a Ty jesteś dlamie wszystkim. Cieszę się, że utrzymujesz ze mną kontakt. To bardzo miłe z Twojej strony. 

Wiatrak20-Bez komentarza Przygłupie
Dziękuję za miłe pozdrowienia. Wspaniała wiązanka. Dzięki technice Twoja twórczość pozostanie w sieci.
Sara0825,Mzgoda,Wiatrak20,Leonamator w ilu Nickach nas tu jeszcze uszczęśliwisz
Twoje obelgi mnie nie zabijają a wzmacniają. Ubolewam, że Tobie szkodzą. Jak mogę Ci pomóc?
Kasia o której zapomniałem chodzi na spacery z psem koko mego domu i chyba mnie prowokuje
To niesą obelgi to jest prawda która w oczy kole Sara0925,Mzgoda,Wiatrak20,Leonamator-Jutro zrobie głosowanie kto chce żeby cię schować do wora napewno 99%.Jestem na MP 7lat,ale taki ewenement trafiał się sporadycznie,a nie w 20 nickack non stop,Tyle,Szkoda czasu i atłasu,
Andreas3864, za Twój wkład na tym portalu, za kulturę słowa, nie postawie Ci pomnika, ale... 

K30 wracaj klepac bide w Kraju
czat przekroczył liczbe 50 nie moze nas tylu tu byc naraz
narazie spadam cos
narazie spadam cos
wojtt- a ty już po pracy
wojtt z niunią jestem mówie o polakach pełne busy wywoża ludzi do pl
Ale wszyscy w maseczkach i 2metrowa odległośc