Wpisy 3 784 344 – 3 784 443
17 marca 2020 15:02 → 17 marca 2020 16:55, 100 wpisów
jak wirus sie skonczy bedziemy po 20 g/h pracowac by straty odrobic
Zakłady Pogrzebowe bez zmian.Coz to jest 5 osób więcej na Polskę ?
Taa chcieli wiatraki kilka lat temu instalować I nikt się nie zgodził ciekawe czemu
Sam się zastanawiam czy nie dać L4 tylko że problem dostać się do lekarza już
ale jakie będą pogrzeby drogie
oooooooo i miejsca blisko drogi dojazdowej
oooooooo i miejsca blisko drogi dojazdowej

Wykończą nas nie tylko ten wirus nadajniki 5g dostali kolejne zwiększenie nadajników siłę a już się pisać nie chce już to wszystko człowieka przytłacza
Za rok 2021
można też wiecej miejsca
cmentarz ze zwierzakami też dobre
cmentarz ze zwierzakami też dobre
Trzeba żyć na maxa.
Przez technikę , telefony komórkowe,nadajniki , większą zachorowalność na nowotwory mozgu.Infornatycy są bardzo narażeni na nowotwory mózgu i krwi
K30 dobrze by było do tego czasu wygrać i pobalować
żyć jak świnia krótko ale dobrze
żyć jak świnia krótko ale dobrze
te nadajniki 5G to nowotwory ludzie tak chorują że szok
ale szpan bo komóra nowa jabłko w kieszeni ale nie pomyśli że codziennie jest z nowotworem w kieszeni
ale szpan bo komóra nowa jabłko w kieszeni ale nie pomyśli że codziennie jest z nowotworem w kieszeni
Forsami wirus wirusem ale rada miasta podwyższyła opłaty za śmiecie 110%,więcej niż w tamtym roku a przecież była podwyżka w 2019 teraz 110% będzie więcej i co za rok kolejna to ile za te śmiecie będziemy płacić od osoby jak tak co roku będą podwyższać żyć już powoli się nie chce niech ten wirus zrobi robotę będzie spokój
bella34-dokładnie
Ja tam dzisiaj w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja 9 Milionów wygrywam I odpływam
Co z wygranej nikt ci pieniędzy nie da satysfakcja będzie jak miałeś w wirtualnie
Europa będzie młodsza
Jestem za podwyżka śmieci i kar za zaśmiecanie środowiska i miejsc publicznych.Pelna kontrola internetu i kary finansowe bez rozpraw sądowych za wszelkie nowy nienawiści , obelgi i prowokacje do 50 000 zl.
Pieniądze z wygranych pójdę na braki fartuchów masek innych sprzętów medycznych to jest teraz ważne
Jestem za tym żeby wiatraków w Polsce nie było bo to szkodzi zdrowiu
Coraz cieplej jest wiatraki nie potrzebne ani elektrownie ciepło jest coraz bardziej
K 30 -Prędzej my pójdziemy w skarpetkach niż TS padnie
Ale nie w głowie
Ludzie Ludzie Ludzie spokojnie...myślicie że ONI nie wiedzą co to jest ksero I drukarka..pieniędzy nie braknie..bo to pierwszy raz taki preceder...
Kończy się era choć to początek a wirus był tylko przykrywką co za tym idzie zobaczycie za kilka lat lub dziesięcioleciach po co był wirus
Mam rodzinę w Tarnowie, Iwoniczu , Rzeszowie a nawet Lancucie.Piene, czyste strony i moja rodzina jest nadzwyczaj inteligentna , ktora dodaje okrasy temu regionowi.
Forsami-masz dobre matryce i papier to drukuj--ale nie na toaletowym
Wiatrak jak lubisz panów twoja sprawa.. mnie do tego nie mieszaj
To był pretekst podobnie uczy historia co dało początek pierwszej lub drugiej wojny światowej by ją rozpocząć podobnie tu wirus by zacząć coś co gdyby nie było wirusa spoleczenstwa by na to co chcą wprowadzić by nie pozwolił y
Wiatrak20-piepszysz od rzeczy jakbyś gotowanego nie jadł,
Nie panow, a ludzi ogólnie .świetny wykładowca na pewnej uczelni.
Wiatrak20-kogo obchodzą twoje opowieści dziwnej treści--Wyluzuj.
Nic pasuje iść spać nocka przede mną w pracy nie ma wolnego nikt sobie nic nie robi z wirusa co mam zrobić nic , iść do pracy
Za to Twoje są bardzo interesujące.Pisz dużo w literackim języku.Lubie Cię, a może więcej ?
Czasem brak papieru w pracy czy płynu Nic trzymajcie się ciepło idę spać
Mzgoda,Wiatrak20,LeonAmator---koło 20nicków potrzebujesz żeby móc zaistnieć na tej stronie MP-jest to normalne i mądre,raczej nie.Od rana do wieczora wklejki i duperele,ogarnij się!!
Nie powielaj tego Gó..a co robisz,troche normalności z twojej strony.
Mewa tak Ci tylko napisze..jest zagrane to co ostatnio było w tarapatach...Idę na relax
Andreas3864, w dowód sympatii, wszelkich rad i porad, proszę, przyjmij te kartkę z pozdrowieniami od kolegów z Wrocławia i Bydgoszczy, którzy mile Cie wspominają. 

Mewa--4,8,19,32,49,71,78,MMMini--1,8,11,25,38,///4,6,21,29,33, może cos z tego poleci
korea i chiny podejrzewają usa o podrzucenie wirusa jak fakty się potwierdzą korea i chiny zapowiedziały zbombardowanie usa
Cześć dostałem dwa tygodnie przymusowego wolnego od szefa. Bo w masce chodziłem. Ale on nie że względu na to mi dał, choć jako jedyny chodziłem. Zobaczę no do weekendu jeszcze powożę ? Bo zamówienie duże.
Jak przy końcu pracy, podbiegł do mnie i to powiedział.
Wiatrak20-chory człowieku lecz się u psychiatry- bo u ciebie jest rozdwojenie jażni,w 20 nickach na MP,to są jakieś urojenia,Admin cie rzuci do Lochu,kwestia czasu bo sapiesz też do niego,a to świadczy o chorej głowie.
usa prezydent chciał przejąć laboratorium niemieckie fakty swiadczą ze usa jest winna temu
Choć z maszyn też mniej osób, wolne mają i inni.
Wiatraku20 tak nie wolno robić i obrażać naszego Pasko. Jaki jestem taki jestem, ale mam rację prawda ?
Fafik_Szczecin_lv2 zatypował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 888468 i trafił(a) 302 zł
Krzysztofc, z całym szacunkiem do Admina, Jego wiedzy, kultury i taktu. Nie mogę sobie pozwolić na jakąkolwiek krytyke. Nie mniej jednak, dziękuję za uwagę i żółte kartki. Pozdrawiam serdecznie. Teraz zabieram się za drugą lekturę, która też polecam. Miłego popołudnia, przepełnionego radością i wygranymi w wieczornych losowaniach. 

Admin przecież to jest dzicinada nastolatka w wydaniu Wiatrak20
W dowód wdzięczności, nieco później, pozwole sobie na podanie pewniakow na lotto.
3 784 413. krzysztof c
A teraz obiecane pewniaki na Lotto z plusem. Proponuję system na 10, te zaznaczone na żółto. W przypadku wygranych, czego się spodziewam, po realizacji wygranych, proponuję odwiedzić księgarnie celem zakupu interesujących książek dla uzupełnienia kompendium swojej wiedzy. 

3 784 409. krzysztof c dlatego dostałes 2 tygodnie bo tyle wynosi kwaratanna, a ze jako jedyny chodziłes w maseczce to twój szef wzioł cie za chorego na koronowirusa, pytałem przyjaciela który pracuje w niemczech i pracuje w takiej firmie niemieckiej własnie zajmujacej sie naprawa i sanityzacja wózków sklepowych, oni jezdza po lidlach i innychj dyskontach i po róznych państwach, nietylko emiraty niemieckie, zapytałem czy oni tam tez chodza w maseczkach i rekawiczkach teraz podczas tego koronowirusa, odpowiedział mi ze nie,rekawiczki tak, maseczki nie,powiedział mi ,
ze jakby którys z nich załozył taka maseczke to zaraz by został poddany kwaratannie, w niemczech jeskli jakis pracownik załozy taka maseczke jest uwazany za chorego na koronwirusa i i taka osobe oddalaja z firmy,na jakis czas lub zwalniaja z pracy, moze ten Twój szef tez ttak pomyślał ze jestes zarazony, i dlatego tak postapił , pytanie czy tylko ty dostałes tak 2 tygodnie przymusowego urlopu czty ktodsd jeszcze iinnny tez,
Aura Dnia
Dzisiaj 17 marca 2020 roku.
Imieniny obchodzą Gertruda, Patryk i Zbigniew .
Zb
Dzisiaj 17 marca 2020 roku.
Imieniny obchodzą Gertruda, Patryk i Zbigniew .
Zb
Tym, którzy noszą się z zamiarem zawarcia zakładów Mini, polecam te 2 zestawy, przypominające 2 nagie miecze z Bitwy pod Grunwaldem. 

Niedługo nie będzie można ani w kolekturze ani przez Internet grać
Mulag dzwonisz do przychodni kontaktujesz się z rodzinną mówisz jakie masz dolegliwości i dostajesz e zwolnienie od pracy
W domu jak nie masz co robić możesz wziąć kilka klodek i je otworzyć wytrychem i czas leci
V mnie w Rokietnicy koło Poznania na Orlen tylko okienko do płacenia za Paliwo ,totek nieczynny
Jeśli masz czas, polecam jakąś ciekawą książkę. Dzięki niej dowiesz się, co doprowadziło wielkich tego świata do dokonania spektakularnych innowacji, i przyjrzyj się swojemu życiu, a być może dzięki niewielkim, lecz przełomowym zmianom odnajdziesz w sobie prawdziwego seryjnego odkrywcę. Taka książka jest ' Genialne umysły' Melissy A. SCHILLING.
Waldus, zawsze musi być gra wstępna. A jeśli chodzi o gry w Lotto, można grac online.