Wpisy 3 784 292 – 3 784 391
17 marca 2020 14:53 → 17 marca 2020 15:23, 100 wpisów
K i co
Piąte przez dziesiąte z tego
No wiem ze dupa
Tylko u ciebie ciągle widzę inne liczby
Forsa
Kubek
Forsa gdzie
Oj K te twoje sysy
Ts ma się dobrze
4 razy plus i drobnica Teraz gram tylko tymi, które nie wyszły i..z plusem.Tylko 7/7.

Ts-wyciśnie nas jak Cytryne
Praca ważne a my to robole zawsze można wymienić na innych trzeba na krezusa pracować
tylko gdzie pracować jak zaraz przylecą Polacy bo kredyty ulgi
Mulag-pracodawca zawsze znajdzie murzyna do roboty
Forsami darco dba o ludzi zamyka zakład w sumie koło ciebie jest śnieżka podobno też ale na 100 nie wiem
mam pomysł na pracę
Ja szukam pracy Lżejszej od snu
nie
mam pole zrobię cmentarz z niego i kwatery i kościół zdalny
mam pole zrobię cmentarz z niego i kwatery i kościół zdalny
Naukowcy pracują nad szczepionka ale by była gotowa potrzeba 1,5 roku
jak wirus sie skonczy bedziemy po 20 g/h pracowac by straty odrobic
Zakłady Pogrzebowe bez zmian.Coz to jest 5 osób więcej na Polskę ?
Taa chcieli wiatraki kilka lat temu instalować I nikt się nie zgodził ciekawe czemu
Sam się zastanawiam czy nie dać L4 tylko że problem dostać się do lekarza już
ale jakie będą pogrzeby drogie
oooooooo i miejsca blisko drogi dojazdowej
oooooooo i miejsca blisko drogi dojazdowej

Wykończą nas nie tylko ten wirus nadajniki 5g dostali kolejne zwiększenie nadajników siłę a już się pisać nie chce już to wszystko człowieka przytłacza
Za rok 2021
można też wiecej miejsca
cmentarz ze zwierzakami też dobre
cmentarz ze zwierzakami też dobre
Trzeba żyć na maxa.
Przez technikę , telefony komórkowe,nadajniki , większą zachorowalność na nowotwory mozgu.Infornatycy są bardzo narażeni na nowotwory mózgu i krwi
K30 dobrze by było do tego czasu wygrać i pobalować
żyć jak świnia krótko ale dobrze
żyć jak świnia krótko ale dobrze
te nadajniki 5G to nowotwory ludzie tak chorują że szok
ale szpan bo komóra nowa jabłko w kieszeni ale nie pomyśli że codziennie jest z nowotworem w kieszeni
ale szpan bo komóra nowa jabłko w kieszeni ale nie pomyśli że codziennie jest z nowotworem w kieszeni
Forsami wirus wirusem ale rada miasta podwyższyła opłaty za śmiecie 110%,więcej niż w tamtym roku a przecież była podwyżka w 2019 teraz 110% będzie więcej i co za rok kolejna to ile za te śmiecie będziemy płacić od osoby jak tak co roku będą podwyższać żyć już powoli się nie chce niech ten wirus zrobi robotę będzie spokój
bella34-dokładnie
Ja tam dzisiaj w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja 9 Milionów wygrywam I odpływam
Co z wygranej nikt ci pieniędzy nie da satysfakcja będzie jak miałeś w wirtualnie
Europa będzie młodsza
Jestem za podwyżka śmieci i kar za zaśmiecanie środowiska i miejsc publicznych.Pelna kontrola internetu i kary finansowe bez rozpraw sądowych za wszelkie nowy nienawiści , obelgi i prowokacje do 50 000 zl.
Pieniądze z wygranych pójdę na braki fartuchów masek innych sprzętów medycznych to jest teraz ważne
Jestem za tym żeby wiatraków w Polsce nie było bo to szkodzi zdrowiu
Coraz cieplej jest wiatraki nie potrzebne ani elektrownie ciepło jest coraz bardziej
K 30 -Prędzej my pójdziemy w skarpetkach niż TS padnie
Ale nie w głowie
Ludzie Ludzie Ludzie spokojnie...myślicie że ONI nie wiedzą co to jest ksero I drukarka..pieniędzy nie braknie..bo to pierwszy raz taki preceder...
Kończy się era choć to początek a wirus był tylko przykrywką co za tym idzie zobaczycie za kilka lat lub dziesięcioleciach po co był wirus
Mam rodzinę w Tarnowie, Iwoniczu , Rzeszowie a nawet Lancucie.Piene, czyste strony i moja rodzina jest nadzwyczaj inteligentna , ktora dodaje okrasy temu regionowi.
Forsami-masz dobre matryce i papier to drukuj--ale nie na toaletowym
Wiatrak jak lubisz panów twoja sprawa.. mnie do tego nie mieszaj
To był pretekst podobnie uczy historia co dało początek pierwszej lub drugiej wojny światowej by ją rozpocząć podobnie tu wirus by zacząć coś co gdyby nie było wirusa spoleczenstwa by na to co chcą wprowadzić by nie pozwolił y
Wiatrak20-piepszysz od rzeczy jakbyś gotowanego nie jadł,
Nie panow, a ludzi ogólnie .świetny wykładowca na pewnej uczelni.
Wiatrak20-kogo obchodzą twoje opowieści dziwnej treści--Wyluzuj.