ale gdzie jezdzić teraz
czymu sklepy budowlane nie są zamknięte skoro wszystkie przemysłowe są pozamykane
zakłady pogrzebowe super zarobią
zaraza to gorsze niż
wojna
Leon bo na weekend dostaniesz kilogram cukru do liczenia
Mogę żołądek boli muszę post zachować nic nie jem
Paliwo tanioszka,a żywność do góry,galerie,sklepy dużo powierzchniowe do zamknięcia,na czas wirusa.Myśle że to sprawka gostka z Korea Płn,---broń biologiczna wystrzelona rakietą.USA dojdzi do tego czyja to sprawka.
myślę ze coś dla siebie wybierzesz z tego
Albo kilo piasku policzy jak wielbłąd nie zdąży
tomii77-pij wode,nie ognistą
chcą Europę odmłodzić bo za dużo ludzi jest starych
Na A4 12 godzin czekają a kto im kazał pchać się do Polski?
Gorzka herbatę pije jakoś przejdzie
4 osoby zmarły ile emerytury wzieli albo doczekali
ciekawe co ZUS myśli sobie teraz
do typujących Keno / Szybkie 600. Z czego to wynika, że dużo więcej osób typuje Keno, a Szybkie 600 kilka razy mniej?
Multijune177-Było tu już mówione,ile utoneło,zgineło w wypadkach drogowych,powikłań pogrypowych,także poniżej statystyki obecne ofiary wirusa.
Bo chca trafić 10/10 a nie 600 plus
Pewne jest że każda śmierć jest bezsensowna i trudna do wytłumaczenia
Zbigniewg-500+ jest w twoim zasięgu
Tylko jedno województwo jest wolne od wirusa
My tu stworzymy taki układ aby każdy mógł wygrać kasę bo teraz jest taka potrzeba
Seba -musielibyśmy złożyć lepsz komputer niż ma TS -
Andreas3864 wystarczy trochę szczęścia i wygramy
Szybszy i lepszy od TS Zbigniwg-nie zapodał pewniaków poszedł --Może poda senne pewniaki
W miejscowości
Oława padła wygrana
15 000,00 zł w grze
KenoZobacz wszystkie
wysokie wygraneNo właśnie senne muszę sprawdzić
isla -zbigniew punktowo położony na łopatki przez ciebie
Pewne jest że w MM padnie coś od 1----80
Zmarł 5 pacjent koko wirusa
Osa robiłaś już ciasteczka owsiane ?
Jest w sprzedaży mózg po 5,90 za kg
tomi77: jestem ciekaw czy wiesz, że wczoraj zmarło około 1080 osób w Polsce bez koronawirusa
He he była wojna ludzi mordowali ale oprócz tego ludzie też umierali z choroby starości co ma to do rzeczy chyba że statystyki
każdego dnia umiera w Polsce około 1100 osób, a to tylko dlatego, że człowiek żyje 80 lat średnio.
tak że w ciągu 100 lat (36500 dni) w zasadzie umrze 38 000 000 ludzi, którzy dzisiaj tutaj żyją ... rozkładając po równo wychodzi ponad 1000 osób dziennie i to jest zgodne z tym co podaje GUS
Rodzimy się i umieramy ale to tylko pisanie łatwo tak pisać jak nas to nie dotyczy
Nic ten wirus ludzie nie nauczy jak wcześniejsze wojny epidemie tak już mamy jako ludzie typowa rasa agresywna wszystko lepiej wiedząca
Panie Pasko, dziękuję za podanie liczby osób zmarłych wczoraj na inne choroby. Gdyby z powodu pewnych, innych chorób ludzie umierali to każdego dnia zmarloby ok.40 % Ważne, że ten 72 letni emeryt, jeszcze pracujący żyje. Daj Mu Boze zdrowie.
Ja dalej pracuje tylko zysk się liczy firmie nie ważne czy człowiek przeżyje lub zachorują chyba będę w kwarantannie to już pewne lub w szpitalu
W powiecie będziński (woj. śląskie) pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
W powiecie bielski (woj. śląskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie bieruńsko-lędziński (woj. śląskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie bydgoski (woj. kujawsko-pomorskie) pojawiły się 6 przypadki koronawirusa.
W powiecie Gdańsk (woj. pomorskie) pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
W powiecie gliwicki (woj. śląskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie głubczycki (woj. opolskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie leżajski (woj. podkarpackie) pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
W powiecie Łódź (woj. łódzkie) pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
W powiecie mielecki (woj. podkarpackie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie nakielski (woj. kujawsko-pomorskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie rawski (woj. łódzkie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie tarnowski (woj. małopolskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie wałbrzyski (woj. dolnośląskie) pojawił się 1 śmiertelny przypadek koronawirusa.
W powiecie Warszawa (woj. mazowieckie) pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
W powiecie wielicki (woj. małopolskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie zgierski (woj. łódzkie) pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
W powiecie żniński (woj. kujawsko-pomorskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Nowość.
Amerykanie testują szczepionkę przeciwko wirusowi.
Wiatrak20: ale nie na choroby.
Gdyby nie było żadnych chorób, a ludzie po prostu umieraliby w dniu swoich 100 urodzin, to dziennie musiałoby umierać wciąż ponad 1000 osób.
w samej Polsce ... bo na świecie 200 tysięcy dziennie
Widziałem to w necie krąży ta lodówka
jeszcze z innej perspektywy ... urodzeń. W roku 2019 urodziło się w Polsce 375 000 dzieci, czyli codziennie średnio rodziło się w Polsce 1025 dzieci.
No i skoro wczoraj urodziło się powiedzmy też około 1025 dzieci, tzn. że gdyby wszyscy żyli 100 lat, to właśnie te 1025 osób za 100 lat miałoby tego samego dnia swój dzień śmierci.
i tak każdego dnia w Polsce .... około 1000 dzieci się rodzi, około 1000 osób umiera ... przyrost naturalny jest zbliżony do zera.
Amerykanie już testowali nowy lek na moim 32 letnim kuzynie. 5.05.odszedl do wieczności. Panie Pasko, ja celowo pominąłem pewna chorobę, bo nie chce drażnić i tak już wściekłych osób. Miałem na myśli głupotę ludzka. Właśnie z powodu głupoty ludzkiej ( wypadki, łamanie przepisów BHP, alkoholizm, nikotynizm, obżarstwo), ludzie umierają.
Oprócz wirusa to ja widzę wirus skoku produktów o 300% niektórych i ogólnie ich braków inflację rosnąco co już była przed wirusem już nie pamiętam 4,5 chyba coś takiego problemy z wybraniem pieniędzy z banku i kolejne podatki z oszczędności plus podatek od liczenia pieniędzy uznano to jak liczenie towaru 23% masakra chcą ludzi wykończyć tylko że nie wirus wykończy a szybciej gospodarka
Kuzyn dostał list czy nie chciał by dostać wirusa
4. 07. był operowany, a 5.05 zmarł na raka wątroby. A pracował w NY.
a co to znaczy 5.05 ? godzina czy 5 maja?
Dostanie kaskę za to w sumie nie duże pieniądze a oni na nim będą robić badania jak się pozbyć wirusa
To był niezykle pogodny Człowiek, Amerykanie bardzo Go lubili. Jego żona pracowała w World Trade Crnter. W środę miała wolne , tym sposobem uniknęła śmierci.
5 mają zmarł, a 17.05.( sobota) był chowany w R.
17 maja 32 letni, a w następną sobotę 26 letni na raka mózgu. Sosnowiecki szpital.
3 784 032. tomi77 2020-03-17 (09:55) Z
Zmarł 5 pacjent koko wirusa
tak informacja potwierdzona w wałbrzychu zmarł 57 letni meżczyzna koronowirus zbiera swoje żniwo choroba coraz blizej nas
Arczibalik73, taka mądrość znalazłem w sieci.

Arczibalik73, ludzie bluźnią. Głupota jest grozniejsza od koronawirusa.

Powstrzymuje się od komentarza. Te mądrości celowo wkleiłem, by mieć świadomość jak duzo ludzi jest chorych z nienawiści, nawet do siebie samych nie mają szacunku.

ty wiatrak to jednak masz cos z czapką
3 784 067. Wiatrak20 wiesz co dla mnie to co wklejasz to nie sa zadne madrosci a głupota do kwadratu
Arczibalik73, to przykłady negatywne, świadczące o głupocie ludzkiej. Mrówka Faraona, dziękuję za uznanie. Miła uwaga. - Taka, polska, rodzima, znana na całym świecie.
Tak wiele negatywnych przykładów było tutaj publikowanych, że pozwoliłem sobie dorzucić kilka, by pokazać jak ludzie robią z tragedii żarty.
Bronson, bo otrzymasz żółta kartkę.
Z pozdrowieniami dla myślących, ku pokrzepieniu serc. (Czy poprzednia wklejka nie jest polityczna?)

Oj nudzisz się Wiatrak.. prawda?
Może ryż policz?
Bronson i Leon_Amator.

Leon_Amator, jakie typy na dzisiaj? Czy te z Twojego profilu?
Bronson, ja też jestem dumny.
Ja wierze i wiem że ....
ludzie siedzą po domach, wyłaczyć prąd , zamknąć apteki i sklepy na tydzień żeby nie było gdzie zaopatrywać się w srodki... i za rok mamy bum demograficzny
W miejscowości
Ożarów Mazowiecki padła GŁÓWNA WYGRANA
600 zł x 52 w grze
Szybkie 600 !
Zobacz wszystkie
wysokie wygraneWszystkim życzę wysokich wygranych idę się zapuścić