Wpisy 3 783 544 – 3 783 643
16 marca 2020 19:39 → 16 marca 2020 21:16, 100 wpisów
Ja nie mam Lotto pod nosem
Pewnie o 20 wsio zamknięte
niespiesz się osa to są na promocje jak cos się zmieni zawsze podesle zaktualizowane
I co idziesz
Oj k królu
Idę na Koziołka
Coś mnie bierze cza się idkazic
Może jutro królowa bede
K brak warunków na razie
Syn doma
Nie chce się wynieść
Zimno myszy
W kurniku capi
Kwarantanna
Jeszcze kask założę
Ta pod oknem
Greg młode lata
Dobra pa
To że stary dziadek zamiast być na emeryturze... Zajmuje miejsce młodego... jaka ma być wymiana pokolen
Greg.. Mało zarabiajest profesor... No emerytury chyba nie ma na poziomie średniej emerytury krajowej a to i tak dużo... Bo ci co za 20 lat pójdą... Dostaną 35 %
Gonzaga
No i poszedł... przegrać.
Jednak jest.
wn dzis mialem do janosika pisac brak czasu mialem jutro napisze do niego
Gosia.
czy wie ktoś może za jakie trafienie lider rankingu ma aż tyle punktów 8948?
no w rankingu słaby za punktów
może ma jakieś znajomości
może ma jakieś znajomości
Premier Mateusz Morawiecki podjął decyzję o wycofaniu się z zakupu 280 aut, które miały trafić do ministerstw i niektórych urzędów - informuje Wp.pl. "Wystąpiła istotna zmiana okoliczności powodująca, że prowadzenie postępowania lub wykonanie zamówienia nie leży w interesie publicznym, czego nie można było wcześniej przewidzieć" - czytamy w uzasadnieniu na stronie internetowej Centrum Obsługi Administracji Rządowej.
Witam wszystkich
Johno, też sprawdziłem i nie wiem za co tyle pkt
Sprawdziłem wszystkie gry, tylko w Multi i superszansie jest w rankingu, więc powinno być tu , ale słabo z trafieniami
Johno, też sprawdziłem i nie wiem za co tyle pkt
Sprawdziłem wszystkie gry, tylko w Multi i superszansie jest w rankingu, więc powinno być tu , ale słabo z trafieniami
Krasnalek, pod naciskiem opinii publicznej. Młody minister z Raciborza zaraził się. Boże, oby tylko ta zaraza nie przeniosła się na innych.
1 zł -> 3500 zł
można przyrównać jak
2,50 zł -> 8750 zł
Czyli 8750 punktów.
można przyrównać jak
2,50 zł -> 8750 zł
Czyli 8750 punktów.
póki co nie doczekaliśmy się rankingów typowania 6 liczb w Lotto / Lotto Plus.
gdyby był takowy, to byłby z pewnością na 1 miejscu na tym rankingu
Kiedyś pewien Gostek miał obiekcje za punty za trafnie wytypowana szóstkę. Nie mógł się z tym zgodzić, że wcześniej miał mało puntów. Niech każdy pilnuje siebie.
bardzo dobrze, że są takie pytania, bo faktycznie pewnie wiele osób się zastanawia w tym wypadku. Ogólnie cieszę się, że monitorujecie sytuację i zgłaszacie potencjalne błędy.
na pewno fajnie by też było mieć możliwość wylistowania wszystkich trafień, które składają się na punktację w lidze danej osoby
Tak, pytania, ale nie tego typu, dlaczego on ma teraz tak dużo punktów, a przedtem miał/a tak marne typowania.
21 nowych przypadków zakażenia koronawirusem. Potwierdzone przypadki dotyczą 10 osób z woj. łódzkiego, 5 osób z woj. mazowieckiego, 3 osób z woj. dolnośląskiego, 1 osoby z woj. lubelskiego, 1 osoby z woj. wielkopolskiego, 1 osoby z woj. podkarpackiego. Pacjenci są w stanie stabilnym. Jednocześnie z przykrością informujemy, że w szpitalu w Łańcucie (woj. podkarpackie) zmarła czwarta osoba zakażona koronawirusem. To 67-letni mężczyzna, który od początku był w stanie ciężkim i miał choroby współistniejące. W sumie liczba osób zakażonych koronawirusem: 177/4 (wszystkie pozytywne przypadki/w tym osoby zmarłe).
nie przedtem, tylko w obecnym miesiącu. Liga jest marcowa, a jak się popatrzy na jego ostatnie typowania z ostatnich 2 tygodni, to nigdzie nie widać tych trochę ukrytych 8750 punktów.
krasnalek no widzisz. Tutaj na stronie pewnie też niedługo pojawi się aktualizacja zachorowań.
dzięki Pasko za wyjaśnienie, jakoś nie zauważyłem tego tym bardziej że w typowaniu 12 liczb miał tylko jedno trafienie
no dokładnie... trochę to ukryte, bo miał 1/12 i jednocześnie 5/6
To się nazywa szczęście. Nie ma co mu zazdrościć, a gratulować.
Pasko
oj te liczby teraz moim skromnym zdaniem zaczną się szybko zmieniać
oj te liczby teraz moim skromnym zdaniem zaczną się szybko zmieniać
Oj, Pasko, Pasko, Pasko. Co chcesz to widzisz, a tego co było, albo nie widzisz, albo nie chcesz widzieć. Nie będę tutaj posługiwał się nickiem, czy też przytaczał numeru wpisu, ale jest to wkurzajace.
Co do tego kornawirusa, to dla uciechy innych, informuję, że... w rodzinie mam osobę, która się zaraziła.
No trza sens uprawiać przez szybea ogrodem uprawiać w samotnosci
Wiatrak20: wszyscy jesteśmy ludźmi. Jest wiele osób pewnie na tym czacie co ma dużo bardziej chore osoby w rodzinie niż koronawirus.
Myślę że ludzie za dużo żrą... Sportu nie uprawiaja... I nie piją wina czerwonego
czemu ktoś miałby się z tego cieszyć? wszyscy jesteśmy równi przed pewnymi sprawami.