Wpisy 3 783 344 – 3 783 443
16 marca 2020 15:08 → 16 marca 2020 16:59, 100 wpisów
Tomi, dlatego też nie używać żadnych kremów bo partnerce sztywnieje język.
K30 racjainna bajka jeśli to Twoja dziewczyna Ale jeśli obca to lipa
K30, niech nie kupuje kodów na doładowania a dołoży 20 zl i będzie miał super loda na całą godzinę.
Kobiety naturalne są piękne I tam oczko niech sobie podkresli Ale niektóre z Królowych Życia cały ryj wypackaja i mają z tego radoche
3 783 324. Wiatrak20 2020-03-16 (14:56) Wrocław - Katowice -Kraków
Arczibalik73, ten archiwalny kupon był chyba z dnia Twoich urodzin, lub blisko? Ty chyba jesteś spod Lwa? nie nie nic z tych zeczy, ten kupon był dokladnie z przed 17latz roku 2003 o to tu chodziło, a nie o liczby,ja na dzisiejsze losowanie to o całkiem innych liczbach wogile myslałem,a nie o tych na tym kuponie,
Arczibalik73, ten archiwalny kupon był chyba z dnia Twoich urodzin, lub blisko? Ty chyba jesteś spod Lwa? nie nie nic z tych zeczy, ten kupon był dokladnie z przed 17latz roku 2003 o to tu chodziło, a nie o liczby,ja na dzisiejsze losowanie to o całkiem innych liczbach wogile myslałem,a nie o tych na tym kuponie,
Arczibalik73, nie szkodzi. Już jestem na plusie z szybkie 600 i Keno.
Dziewczyna w stopkach.
150 przypadków.
3 783 324. Wiatrak20 nie jestem z pod lwa lecz z pod blizniat, ok spokojnie rozumie, no ja tez zaraz musze gdzies isc sie rozejrzec za jakas woda mlekiem bo strasznie chce mi sie pić suszy mnie jak diabli, chyba mi cukier poszedl do góry, powypijałem juz wszystko co tylko ona bylo wypic w domu,herbaty mietowej, i z zurawinowej i i nadal chce mi sie pić, a nic tak niekoji mojego laknienia nie niezabija chceci picia jak woda gazowana lub mleko , a tu jak na złosc niema w sklepie ani tego ani tego
W miejscowości Pleszew padła wysoka wygrana w zdrapce 250 000 ZŁ W BANKU
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Korytów padła wysoka wygrana w zdrapce OWOCOWA EKSPLOZJA
3 783 362. Wiatrak20
niedługo będzie jeszcze gorzej
będą nas odgradzać
będą nas odgradzać
Walduś dzisiaj i mini lotto system 7 z ch-t zobaczymy co będzie
a za 20- 30 dla nas moze byc jeszcze gorszy wirus i nas posklada
W powiecie Kraków (woj. małopolskie) pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
W powiecie Radom (woj. mazowieckie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie Warszawa (woj. mazowieckie) pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
W powiecie zawierciański (woj. śląskie) pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Poniedziałek trzeba jakoś zacząć mimo tego że nie zaczął sie fajnie
W pracy dzisiaj opona je..łaa a że autem zastępczym jechałem dziś to nie było w aucie nawet lewarka i klucza i bym wjechał komuś w cztery litery haha
Po cholerne Morawiecki pcha tych ludzi ze zagranicymało jest naszych do leczenia?
hej dowiedziałem się jak wyglada program -- Lot do domu -- obecnie 25 tys chętnych to potecjalnie 25 tys koronowirusów wracajacych do Polski . Tym ludziom mierzy się tylko temperature i z lotniska jadą sobie do domu na kwarantanne po drodzę zarazając w autobusach , pociągach , sklepach .......
tylko wariat mógł sobie to wymyśleć
tylko wariat mógł sobie to wymyśleć
Jasne że tak a na dzisiaj masz waldus jakies kupony puszczone ?
Kubelek... Śmieszy mnie ze tera koła nie ma a zestaw naprawczy... Czytajzłapałeś gumekoło w pi... S du
Kędzior racja.. Zresztą na granicy to samojak tam robią niech tam się lecza
kedzior13 to prawda i zobaczysz co sie zacznie do piero dziac
No u mnie... Chwytak jest od dołu... mam chude palce ale zwykły czlowiektrudne
tych ludzi powinni w jakiś koszarach , miejscach oddosobienia umiescić i wypuszczć po tescie na wirusa
Tomi77 widziałem na profilu u Ciebie że jesteś z województwa wielkopolskiego to własnie tam mi się stało dokładnie w Chwałkowie
A gdzie podatku płacą? to wyjazd.. Potem taki szpanuje GLc a ja mam może na 1/9 tego samochodu
Teraz coś o lekarzach
Okulista- Do Widzenia!
Laryngolog- Do Usłyszenia!
Ginekolog- Jeszcze do Pani zajrzę!
Okulista- Do Widzenia!
Laryngolog- Do Usłyszenia!
Ginekolog- Jeszcze do Pani zajrzę!
Cześć
Na górze bęben na dole kule Wygraj miliony No i w ogóle
gracie w internecie czy w kolekturach
Ja gram w kolekturach a przeważnie puszczam w fioletowej budce
Walduś piona
28,5,76,32,62,45,80,64 osa jesteś podalem ci zestaw na @ 8 marca przedwczoraj bylo 6/8
Walduś zaraz pomyślę nad trzonem
K30 daj nowy zestaw
Osa zawsze gapi i przegapi
ok jade do miasta po kozla zajrze po 20;00 moze w stalych dam na dzis 5/5
Mi kiedy
Już Mc nic nie miałam od cie
Osa zawsze się gdzieś spieszy i tak to już jest

nie ważny rozmiar ważne że stoi