Wpisy 3 783 292 – 3 783 391
16 marca 2020 14:25 → 16 marca 2020 16:26, 100 wpisów
Przed chwilą padło 10 x 7/7 (15 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
3 783 248. K30 2020-03-16 (14:07) waalwijk zobaczymy, czas pokaze
K30
Nie molestuj tak TSa-bo dostanie orgazmu i wywali:1...10+ 71...80
Nie molestuj tak TSa-bo dostanie orgazmu i wywali:1...10+ 71...80
To warto przeczytać:
--> Gazeta pl
Oszukują przy wypłacie wygranej.
--> Gazeta pl
Oszukują przy wypłacie wygranej.
3 783 289. Wiatrak20dzieki, ale nie trzeba było ryzykowac na ten kupon
Tutaj ten sam dla mnie. Tak, prawda, że oszukują. Mam na to dowody. Jedna mnie wycięła na 100 zł. Juz nie pracuje. 

Cześć pisze do niej. Fajne Rosjanka ?
3 783 305. Wiatrak20 2020-03-16 (14:48) Wrocław - Katowice -Kraków
Arczibalik73, ten był dla Ciebie. ok dziekuje ale nietrzeba bylo grac tym kuponem, ja bym go niewysyłał bo liczylem ze inne wyjda liczby nie te, tu cghodzilo nie o liczby na tym kuponie tylko z ktorego jest roku ten kupon
Arczibalik73, ten był dla Ciebie. ok dziekuje ale nietrzeba bylo grac tym kuponem, ja bym go niewysyłał bo liczylem ze inne wyjda liczby nie te, tu cghodzilo nie o liczby na tym kuponie tylko z ktorego jest roku ten kupon

3 783 312. megamocny 2020-03-16 (14:52)
3/7 real 66,68,75
3/7 real 66,68,75
Kolektor poszedł do oddziału po wygrana w zdrapke. Zdrapke zatrzymala, mówiąc, że brak wygranej. Nie wiedziała, że ma do czynienia z kolektorem. Wypłaciła, przeprosiła, teraz pracuje w Zabce.
A szef nie zamknie zakładu, mówił, że z kilkanaście osobami będzie przerwa, gospodarka zwalnia, mało zamówień, uważać na higienę i innych. Ja w masce chodziłem jako jedyny.
szkoda ze poczatek skopany 1 a tu 2,3, zle sie zainspirowalem na stronie
Krzysztof C Ty nie piszesz z żywą osobą tylko z komputerem tak jakbyś z gumową lalką rozmawiał rozumiesz to...
jezdze teraz busami i tramwajami jak panisko, babcie przestaly mi sie pchac na kolana
Arczibalik73, ten archiwalny kupon był chyba z dnia Twoich urodzin, lub blisko? Ty chyba jesteś spod Lwa?
Po ja wam zdradzam co w firmie ?
dzis powotorki to bylo
3,12,18,25,35,42,44,52,76,80
tylko 3,35, wiec fajnie mozna unikanc
3,12,18,25,35,42,44,52,76,80
tylko 3,35, wiec fajnie mozna unikanc
wiatrak nie przejmuj się ze nic nie weszlo przeciez ktos musiał na tasiemca się zrzucić
Koks, to trucizna. Dzięki szybkie 600 mam zwroty za straty w MM, na małym plusie. Żadne koksy, żadne wspomagacze na stójkę bo nie wiesz co Ci pierwsze stanie - serce, czy..
Rafał, tak nie powinieneś podchodzić do sprawy. Albo gramy w uczciwe karty, albo gramy w... kulki?
No jak fajna kobieta to wiagry nie trzeba ale jak czasem się wysmaruja tym tynkiem e Ty masz ochotę ja polizactm weź najpierw krowę z językiem
Zdjęcie dziewczyny w stopkach czarnych na Fotce.
Czemu mnie to tak kręci ? I zdjął bym zębami.
Nawet spocone trochę.
Tomi, dlatego też nie używać żadnych kremów bo partnerce sztywnieje język.
K30 racjainna bajka jeśli to Twoja dziewczyna Ale jeśli obca to lipa
K30, niech nie kupuje kodów na doładowania a dołoży 20 zl i będzie miał super loda na całą godzinę.
Kobiety naturalne są piękne I tam oczko niech sobie podkresli Ale niektóre z Królowych Życia cały ryj wypackaja i mają z tego radoche
3 783 324. Wiatrak20 2020-03-16 (14:56) Wrocław - Katowice -Kraków
Arczibalik73, ten archiwalny kupon był chyba z dnia Twoich urodzin, lub blisko? Ty chyba jesteś spod Lwa? nie nie nic z tych zeczy, ten kupon był dokladnie z przed 17latz roku 2003 o to tu chodziło, a nie o liczby,ja na dzisiejsze losowanie to o całkiem innych liczbach wogile myslałem,a nie o tych na tym kuponie,
Arczibalik73, ten archiwalny kupon był chyba z dnia Twoich urodzin, lub blisko? Ty chyba jesteś spod Lwa? nie nie nic z tych zeczy, ten kupon był dokladnie z przed 17latz roku 2003 o to tu chodziło, a nie o liczby,ja na dzisiejsze losowanie to o całkiem innych liczbach wogile myslałem,a nie o tych na tym kuponie,
Arczibalik73, nie szkodzi. Już jestem na plusie z szybkie 600 i Keno.
Dziewczyna w stopkach.
150 przypadków.
3 783 324. Wiatrak20 nie jestem z pod lwa lecz z pod blizniat, ok spokojnie rozumie, no ja tez zaraz musze gdzies isc sie rozejrzec za jakas woda mlekiem bo strasznie chce mi sie pić suszy mnie jak diabli, chyba mi cukier poszedl do góry, powypijałem juz wszystko co tylko ona bylo wypic w domu,herbaty mietowej, i z zurawinowej i i nadal chce mi sie pić, a nic tak niekoji mojego laknienia nie niezabija chceci picia jak woda gazowana lub mleko , a tu jak na złosc niema w sklepie ani tego ani tego
W miejscowości Pleszew padła wysoka wygrana w zdrapce 250 000 ZŁ W BANKU
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Korytów padła wysoka wygrana w zdrapce OWOCOWA EKSPLOZJA
3 783 362. Wiatrak20
niedługo będzie jeszcze gorzej
będą nas odgradzać
będą nas odgradzać
Walduś dzisiaj i mini lotto system 7 z ch-t zobaczymy co będzie
a za 20- 30 dla nas moze byc jeszcze gorszy wirus i nas posklada
W powiecie Kraków (woj. małopolskie) pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
W powiecie Radom (woj. mazowieckie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie Warszawa (woj. mazowieckie) pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
W powiecie zawierciański (woj. śląskie) pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Poniedziałek trzeba jakoś zacząć mimo tego że nie zaczął sie fajnie
W pracy dzisiaj opona je..łaa a że autem zastępczym jechałem dziś to nie było w aucie nawet lewarka i klucza i bym wjechał komuś w cztery litery haha

nie ważny rozmiar ważne że stoi