Za chwilę obiecane skany, a teraz jeszcze proszę o uśmiech ( pewniaki są w załączonych zestawach, opublikowane po północy).

Taniej wychodzi niż.

" Musimy się przygotować na to, że w tym tygodniu będziemy mieli czterocyfrowy wynik liczby osób zakażonych i ten wzrost będzie dynamiczny"
no źle to wygląda
Specjaliści proponują na dzisiaj :
37,38
61,62
31,32
49,31
19,32
1,26,62
Zaraz ci wkleje cos na temat pani ktora zataila będąc w Legnicy na sor że była we Włoszech oby więcej takich mądrych nie było bo dużo ludzi może ucierpieć!!!
Kedzior, ludzie tak spanikowali, że do weterynarzy zgłaszają się ze swoimi pupilkami ( psy i koty) do uśpienia. Zidiocieli na maxa.

pomylili sie tam gdzie to widziałem 150
Kędzior kg!! Są tacy którzy ja bronia a powini jej kare dac 5000!! To że byla to nie oto ho tylko że zataila łaziło to wszędzie zarażalo o to chodzi dzięki jej bezmyślności braku odpowiedzialności wiele osób może być zarażonych szczególnie personel medyczny a juz teraz ida oni na opieke nad dziećmi
Karać też tych, którzy chcą uśmiercać swoje zwierzęta.

trzeba w mapki i niech Tosiek płaci przestojowe
Ciekawe skąd 25 osób z jakich części Polski to raz a dwa o ile się nie myle to zdaje się najważniejszy przyrost a jest dopiero 9h
Czy hotele na godziny też są zamykane?
W Hiszpanii Polska jest przedstawiana jak wzór do naśladowania przeciwko koronowirusie
Mulag, tak, masz rację. W Hiszpanii są wielkie zaniedbania w walce z zaraza. Na wyspach też. Posłuchaj wypowiedzi Fabiańskiego.
Wirus wirusem a ja wciąż pracuje a w radiu ważne że siedzimy w domu ja w pracy wczoraj przedwczoraj dziś też idę
Wszystko zdalnie może się okazać już się okazało skąd wziąć więcej pieniędzy nie potrzebnie urzędnicy w urzędach miasta w skarbówce itp wszystko zdalnie
Wczoraj mi dali może i dziś mi dadzą

Ja ide tylko jutro jeszcze
za co 2/3 co już było losowanie
A może zagramy na archiwalny kupon z przed lat

Było jakieś poruszenie na firmie wczoraj może jakieś decyzje dziś zapadną oczywiście trzeba wszystko wykończyć do końca
3 782 969. zbigniew g nie za dużo byś chciał zaraz, daj innym wygrać

wyjście awaryjne ma wirusa
Kaz39 zatypował(a) za
2 zł w
Keno na losowanie nr
888112 i trafił(a)
100 zł Lombardia miasto zgonówA się śmieją że nasi źle leczą
W powiecie bełchatowski (woj. łódzkie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie cieszyński (woj. śląskie) pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
W powiecie kędzierzyńsko-kozielski (woj. opolskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie legnicki (woj. dolnośląskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie Łódź (woj. łódzkie) pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
W powiecie piaseczyński (woj. mazowieckie) pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
W powiecie poznański (woj. wielkopolskie) pojawiły się 3 przypadki koronawirusa.
W powiecie strzelecki (woj. opolskie) pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
W powiecie Tychy (woj. śląskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie wałbrzyski (woj. dolnośląskie) pojawił się 1 przypadek koronawirusa.
W powiecie Warszawa (woj. mazowieckie) pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
W powiecie Wrocław (woj. dolnośląskie) pojawiły się 7 nowe przypadki koronawirusa.
W powiecie zgierski (woj. łódzkie) pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
czego na telefonie wyswietla mi sie pewniak 43
a na kompie 28
wszędzie wirus nawet tutaj
3 782 987. waldus liczba 43 jest na tak na dzisiejsze losowanie
3 782 976. waldus 2020-03-16 (09:18) lotto 8,16,18,24,25,37
PANIEpasko siedze teraz na telefonie i kompie na jednym czyli na kompie jest liczba 28 a na tel. jest liczba 43
to pewnie przez tego wirusa
w profilu kogoś, w wynikach, w oczekiwanych zestawach ?
na czacie wkleiłem fotke z liczba 43 a na kompie pokazało mi 28 a na telefonie jest ok czyli 43
o ten wpis mi chodzi
3 782 976. waldus 2020-03-16 (09:18)
3 782 997. waldus no ja na kompie widze ze wzuciłes pod tym nr 28
arczi
no własnie
na kompie jest liczba 28
a na telefonie jest liczba 43
sprawdziłbym na xboxsie jeszcze co za cudo wyszło ale zajety
Arczibalik73, tymi archiwalnymi zagraj też w inną grę, której nie wymienię. Ty się domyślisz. Graj nimi na 2 a nawet na 3 losowania.
W celu rozwiania wszelkich wątpliwości z minionego tygodnia, w załączeniu odpowiedź z T. S. Pozdrawiam, wygranych życzę.

a jak ja trafie 7/7 za stowke to ile pokaze tabela wygranych 1 czy 40
Wiatrak20: odpisz im, że gdy padła główna wygrana w Multi Multi, to w tabeli pokazało się 10 wygranych. Czy to oznacza, że zawsze jak pada główna wygrana w Multi Multi, to oprócz niej 9 innych osób również trafia 10/10 ?
pewnie jacyś stażyści po krótkim przeszkoleniu odpisują na te zapytania
waldus: pewnie tak samo za kazdym razem nazywasz plik który uploadujesz
czyli plik który wysłałeś z liczbą 43, nazywał się dokładnie tak samo jak ten z liczbą 28, przykładowo "liczba.jpg"
jeśli ta sama osoba wyśle 2 różne obrazki, których nazwy plików będą identyczne, to jeden będzie nadpisywał drugi, stąd masz taki efekt ...
odśwież stronę na telefonie to również zobaczysz 28
to ile bedzie wygranych 1 czy 40?
na przyszłość zmieniaj nazwy plików wrzucanych na unikalne
3 783 002
Z Twojej wklejki wynika że Admin miał rację a nie Ty
... wygrana jest na warunkach zakładu prostego...
Przykład chociażby wczorajsza tabela wygranych
Wygranych 4/10 było 9942 X 2 PLN = 19884
Według Twojego toku myślenia zakładając że wszyscy wygrali na stawce 10
9984 X 20 PLN = 198840
Wartość wszystkich wygranych = 206058 PLN
Co z pozostałymi stopniami wygranych >> policz sobie sam
Waldek 1 29 71 jak dziś trafię to sie poplacze
ktoś wygrał 100 000 zł 9/10 stawka x 10
wszystkie wygrane można tak sprawdzić i się zgodzi
biały 71 brawo za skrojenie tsa
dziś też kroimy tsa na 5/5 i 8/8
Golanoim, Ty nadal tego nie rozumiesz. To już Twój problem. Póki co, kto może niech pomaga służbie zdrowia.

arczi na @ potem napisze teraz jestem zajęty
biały71 za 1024 zł piękny skan
Golanoim, w onawisnym dniu odpowiedzialny z aplikację popełnił błąd. O błędzie wspominal również Pasko. 31.10.2019 była podobna sytuacja. Teraz takich błędów odpowiedzialny za aktualizację już nie popełni.
jak jesteś biały71 musimy się zlożyć na liczby moje 5/5 i twoje będą dawały często 10/10
Wrócił z Niemiec i uciekł przed kwarantanną do lasu. Chciał przeczekać pandemię
Straż pożarna, policja i zespół ratownictwa medycznego 30 osób brało udział w poszukiwaniach mężczyzny w Woli Baranowskiej powiat tarnobrzeski
Członkowie mojej rodziny są w Hamburgu, inni w Leeds. Wszystko jest ok.
Mężczyzna trafił ostatecznie na oddział psychiatryczny szpitala w Nowej Dębie
Mulag, nie dziwię się. Na Podkarpaciu jest najmniej łóżek w Szpitalach Psychiatrycznych. Pacjenci z Podkarpacia są hospitalizowani w Rzeszowie i Krakowie.
4,7,15,17,21,22,23,25,35,44,51,53,60,74
3 783 033. K30 niema sprawy napiszesz jak bedziesz mógł nie spieszy sie i tak narazie niegram w nic, udanych egzaminów testów
Arczibalik73, nie namawiam, ale radzę Ci, zagraj o 14:00 chociaż jednym zakładem.