Wpisy 3 782 238 – 3 782 337
15 marca 2020 17:05 → 15 marca 2020 18:52, 100 wpisów
Jakie liczby mial?
2.54.80.
Widzialem tylko dowod wyplaty
dobra otwieram 0.7 smirnoff i przygotowania do jutrzejszych testów na korone
Legnica miasto wymarłe fotki na stronie legnica.naszemiasto potwirdzaja
Eh niby od jutra nocki a jak będzie materiały chyba puki co sa do produkcji gorzej jak nie będzie transport padnie lub dadza 2 tyg urlopu profilaktycznie
Wojtt tak serio jak byś był bliżej to bym Ci Panie załatwił za darmo mam mały zapasik w domu I w peacy też...zaraz dam fotke jakie to ok..
Wojtt wystarczy ze będziesz ludzi unikał rece myl co ci maska da jak jesteś zdrów a to swinstwo oczami tez wlazi
Forsami w Legnicy robią zrzutę dla ratowników medycznych maski kombinezony
Się zobaczy bo jak granice zamknięte a towar z Niemiec do produkcji to różnie może być do tego jeśli będzie dużo ludzi z podejrzeniem itp kto wie czy wolne nie będzie
Jeśli o mnie ho cieszył bym się z urlopu szczególnie że nocki dla mnie to dramat człowiek jest bardziej oslabiony zmęczony
Wczoraj kupiłem ptasie mleczko w kartoniku każde ładnie w papierkach ładnie zapakowane oprócz jednego nie rozerwane nie naruszone bez zawartości
Puste pudełko.
Mięso proszę. Oszukała mnie dziewczyna na kartę do Play za 30 zł, a ona miała dać zdjęcie w stopkach i spodenkach, a ona dała nagie i na czarną listę mnie dała.
W pudełku może z 20 czekoladek ptasiego w papierkach w każdym ptasie tylko w 1 nic
Byłem na CPN Orlen-chciałem kupić płyn do dezynfekcji 5L za 90zeta,niema i niewie kiedy będzie.A miałbyć dostępny na wczoraj.Karwasz
Już drugi raz się złapałem. Mogłaś się poznać ze mną.
Walduś-jak masz stopki i krótkie spodenki to krzysztof c-daje za fote 30zeta.
Mewa
Mewie

Coś mi sie wydaje Mewa że Krzysztof do ciebie uderza
Wiatrak-znowu ziazia w główke
Dziękuję wszystkim solidaryzującym się z pesronelemm medycznym. Piękny gest. 

A co masz do naturalnych dziewczyn,wnętrze się liczy a nie powierzchowność
Krzysztof napisze poważnie bez nabijania jestem facetem na dodatek mam żone
Ale niema chłopaka i krzysztof smoli cholewki
Oo żony chcecie zmieniać jak maski
Proszę nie terroryzować Krzysztofa. Czy to nie terroryzm? Jak można komuś zwracać uwagę, a chłopaka, który boryka się z problemami, rozmawia z Wami - kpić? 

Ooo mewa
i być szejkiem w Arabi Saudyjskiej,nawet 10 byś obskoczył,tylko trzeba je utrzymać finansowo
Wiatrak-nie rozumisz przesłania do Krzysztofa jakie mu tu dajemy żeby myślał?