Wpisy 3 782 195 – 3 782 294
15 marca 2020 16:11 → 15 marca 2020 17:48, 100 wpisów
3 782 190. krzysztof c to nie sa jakies CI przegadywanki,tylko osrz4ezenie i ochrona przed popełnieniem błedu,to jest tylko prawda, ja kiedys dawniej tez tak dałemn sie nabrac na taki kod i taka niby panienke,która była bardzo mila na poczatku, a pozniej okazało sie jaka była super, pamietam ze poznałem ja gdzies po przez jakas gierke z neta, zawiazalismy znajomosc miedzy soba, choc sie nigdy niespotkalismy, na poczatku nadawalismy na tych samych falach, nasze relacje były super, pozniej poprosiła mnie o kod, za 30 zł do plusa, kupiłem kod i wysłałem pomyslałem biedna dziewczyna a co tam ja mam to ja wspomoge, i sie ulitowałem nad nia i jej ten kod wysłałem, , potem napisała domnie ze dziekuje i zaproponowała spotkanie w dzierzoniowie,
ale ja sie nie spotkałem z nia tam, ani nigdzie , potem napisała mi ze jest inna niz wszystkie dziewczyny, pomyslałem no faktycznie bo zadna inna dziewczyna mnie nigdy nie prosila o doladowanie konta w telefonie,ppamietam ze pisalismy ze soba chyba z 3 miesiace, potem okaza ło sie ze to niebyła dziewczyna tylko młody gej
dlatego napoisałem abys niedał sie nikomu naciagać, bo to wszystko jest nabijanie w butelke inna osobe, ja sie raz przekjechałem i drugi raz sie niedam juz nikomu nabrac
arczibalik73-jeżdziłem kiedyś po wierze hifi Diora,do sklepu firmowego,zarombisty sprzęt był i jeszcze exportowany na zachód,szkoda że padła firma
Do Dzierżoniowa
3 782 198. Andreas3864 tak to prawda diora kiedys dobry sprzet produkowała ale tez i szybko padła no ja akurat w dzierzoniowie nie mieszkam ale mam tam kolegow z klasy jeszczeze szkoly sredniej, jednego ,ojego kolegi własnie tato robil dla diory te takie płytki drukowane pod kondensatory, ale ożniej cos tam w tej diorze poszło nie tak i firma padła natomiast w swidnicy robiono dla diory głosniki
diora miała kiedys fajny sprzet choc ja bardziej preferowałem sprzet firmy panasonic, technics lub philips, z panasonic to korenspondowałem z odzdialem w hamburgu, zawsze pasmietam prospekty mi wysyłali, zawsze zbierałem katalogi roznych sprzetów co roku dostawałem katalogi lub prospekty, od nich rok w rok, co prawda wtedy niemiałem zadnego ich produktu jeszcze w tedy,teraz juz mam, kilka zeczy i powiem tak niema lepszego sprzetu 3weddług mnie jak pansonic czy technicsjesli chodzi o sytemy HIFI audio,i kazdemu polecam ta firme panasonic, sprzet zywotny i zawsze super grajacy i wygladajacy

Arczibalik73-kiedyś miałem wieże Diora-mini,oraz dużą-zarombisty sprzęt kiedyś był.Panasonic i Technics -nie był wtedy znany,ostatnio miałem wieże Technicsa ale opyliłem.
kiedys sprzet grajacy japonski to był sprzet na czasie i mniej awarajny jak teraz, teraz to robia kiche poprostu
Zbigniewg-to w Kętach wódki braknie
Kupiłem za wszystko
aczibalik-Danon,Marantz,Yamacha,
Zbigniewg-z ciebie jest prawdziwy Twardziel
Islandorka jesteś w tym roku nigdzie na wczasy nie jadę. ..chyba ze do kolektory
Zbigniew g-2liczby były bankowe,a ta trzecia to prawdziwy fart że wpadła
Fuks ze zagrałem
Włochy-koło Warszawy,są takie
Kupiłem jej.
A ona tylko Internet, bez spotkania.
Dziwne
za 30 zeta to zdjęcie Pussy.
Nagie dała, a ma Apple bo trzyma, chciałem w stopkach i spodenkach.
Fuuuuuuj
No tak dała mnie na czarną listę.
Oszukała
Bez twarzy, albo oszukał.

Zbigniew cos dzis trafil o 14?
Jakie liczby mial?
2.54.80.
Widzialem tylko dowod wyplaty
dobra otwieram 0.7 smirnoff i przygotowania do jutrzejszych testów na korone
Legnica miasto wymarłe fotki na stronie legnica.naszemiasto potwirdzaja
Eh niby od jutra nocki a jak będzie materiały chyba puki co sa do produkcji gorzej jak nie będzie transport padnie lub dadza 2 tyg urlopu profilaktycznie
Wojtt tak serio jak byś był bliżej to bym Ci Panie załatwił za darmo mam mały zapasik w domu I w peacy też...zaraz dam fotke jakie to ok..
Wojtt wystarczy ze będziesz ludzi unikał rece myl co ci maska da jak jesteś zdrów a to swinstwo oczami tez wlazi
Forsami w Legnicy robią zrzutę dla ratowników medycznych maski kombinezony