Wpisy 3 782 036 – 3 782 135
15 marca 2020 14:08 → 15 marca 2020 15:18, 100 wpisów
Na jutro nie gram zagram popojutrze
Ja się tej choroby nie boję choć żeby iść do mojej pracy jestem badany
Zb
Ty
Osa
Ja 4z10
Ale grałam za 0
Jeszcze na w
Cześć
Dla wygranych
Islandorka spoko dobrze ze nie noktowirusa

Zapomniałam zatypic
Mewa mam na 2 los
Zb dostanie za kare
Osa ja często zapominam i nic się złego nie dzieje
No , i widzicie jak mądre memy wkleja protegowany Mewa.Gratulacje.
We wtorek zagram albo w środę znowu osa jak zagram zagraj moimi
Ja walczę ze zbwirusem

Wiatrak nie będę tego komentował bo szkoda na to czasu
Dobra idę na i chyba cza się odkazic
Ten człowiek nigdy się nie zmieni bo już taki jest
Masz rację
Islandorka zagraj moimi znowu zagram nie wiem kiedy ale jak zagram masz grać moimi stawka 10
Sebastian, przeważnie prostu człowiek ma więcej rozumu niż chłopski filozof.
3 782 061. Wiatrak20
Niewyczułem TS---jestem chudszy o 10zeta
Kto wygral
Nie gram co losowanie jak zagram z nowu to padam tu liczby jak dziś rano
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Na 21 40 gram na sucho oto liczby 81 82 83 nie grajcie moimi
3 782 087. 191979 dołanczam sie do tego wpisu
3 782 088. zbigniew g czyli grajcie tym bo to daje 18,28,38stawka x 10
Dziś zagram w piwo
Brawa dla 13 - tu osób wyleczonych z niebezpiecznego wirusa.Brawa i gratulacje , ale nie wiem dla kogo ? - Dla ministra, czy dla Opatrzności, której minister zawierzył służbę zdrowia.Nie ważne czyja to zasługa .Ważny jest cud.Prosimy błagalnie o więcej takich cudownych uzdrowień.
Idę na gorzkie żale.
Milutkiego popołudnia.Pytanie:
- Dla kogo kwarantanna dluzsza niż 14 dni ?
- Dla kogo kwarantanna dluzsza niż 14 dni ?

Sorry, tego pierwszego idiotycznego mema miało nie być, a ten drugi z komentarzem.
Ja myję. Pasko się boi o mnie ?
a wiesz co to żart i ta emota z mruganiem pod tym memem no chyba ze ciebie uraziłem to przepraszam
Krzysztof, gorzkie zale to my już tutaj od rana odprawiliśmy , a głównym sprawcą byłem ja.
Panie Pasko, nawet nie w TV.Panu Bogu taka modlitwa nie jest miła.Bog jest wszędzie .Módlmy się w ciszy, w skupieniu , tam gdzie nikt na nas nie patrzy.
Kolejny "medrzec" na Mp. się objawił. Co wspis to - wększa mądrośc z niego bijąca..
Ta strona nie dotyczy związków wyznaniowych,tylko gier liczbowych.
Agata Meble, przekazuje milion zł na walkę z Covid_19, szpital w Zielonej Gorze sam szyje maseczki ochronne , a rząd w tym czasie ogłasza przetarg na zakup 280 limuzyn.Niepojete.To moje kolejne Gorzkie Zale.Ktorys za nas cierpiał rany, Jezu Chryste - zmiłuj się nad nami.
hey andreas grasz coś dziś może mini multi moze masz pewniaczka na wieczór??
Kogo to interesuje,jak będe chciał się dowiedzieć to jest net,i gazety,a nie pindolenie tylko o jednym przez osobe Wiatrak20.
to może inaczej..
Idiota. 3 782 111.
Amen
Idiota. 3 782 111.
Amen
mewa-w mini Lipa,może coś na MM wymyśle,ale Ts ma wszystko pochytane na maxa.
Kiedyś malowali trawe na zielono, teraz przebierają dyrektora w fluorescencyjna kurtkę ratownika , żeby kampania wygladala ' odpowiedzialnie i poważnie ' , bo tego wymaga sytuscja.Bezwstyd.
ano coś ostatnio strasznie mieszają często dają powtórki 1 liczby kilka losowań parę liczb z nastek 20stek by dac pare 50tek 70 tek i raz ta raz ta ciężko chociażby na forum parkę w grupie podac czy pewola
Wiatrak20: daj spokój. Czym Ty się ciągle tak emocjonujesz. Polityka jest taka nudna, a Ty tyle emocji w to wkładasz. Szkoda zdrowia. I tak się nigdy nie dowiesz jaka jest prawda. A to co tam przeczytasz sobie o jakiś limuzynach, itp. to nigdy się też nie dowiesz czy nie zostałeś zmanipulowany ... no chyba, że to Ty sprzedajesz im te limuzyny
a czy Rosja też ma Koronawirusa?
bo nic nie mowią w TV i radiu
3 782 119. multijune177 2020-03-15 (15:06)
tak napewno maja przecierz sa za plotem chin chyba nie
tak napewno maja przecierz sa za plotem chin chyba nie
rosja jak rosja za to w usa młodzi amerykanie nic sobie nie robiąc odpoczywają na plaży i w lokalach na florydzie
Na pomoc firmom i przedsiębiorcom na skutek pandemii koronowirusa zamierzają przeznaczyć na początek :
USA 50 mld dolarów,
Hiszpania 14 mld Euro,
Włochy 25 mld Euro,
Niemcy 550 mld Euro, a Polska liczy tylko na 7,4 mld Euro.
USA 50 mld dolarów,
Hiszpania 14 mld Euro,
Włochy 25 mld Euro,
Niemcy 550 mld Euro, a Polska liczy tylko na 7,4 mld Euro.
Wszystkich potencjalnych wirusowców wywieżli na Syberie z Rosji.
Dawać pewniaki na Multi
arczibalik73
może trzeba wziąść odkurzacz do liści i im podwiać powietrze
bo przecież Rosja była ukarana przez pana uni europejskiej
i teraz na nas się mszczą
może trzeba wziąść odkurzacz do liści i im podwiać powietrze
bo przecież Rosja była ukarana przez pana uni europejskiej
i teraz na nas się mszczą
Panie Pasko, dziękuję za troskę o moje zdrowie.Odnosze wrażenie, że jest Pan, albo niebawem zostanie Pan prezem TVP, ale tylko w tej kadencji.
dziś przylecą do nas polskie angole to zaś wzrośnie liczba
w nocy słowacy chcieli przekroczyć naszą granicę
w nocy słowacy chcieli przekroczyć naszą granicę
andreas ciężko tak jak pisałem dumam nad 60tkami 50tkami zreszta co nie co na forum podałem tych tam nie ma ale to dla ryzykantów 41,33,18,16,03,30,57,54,47
Wiatrak20: ale manipulujesz, lepiej na pewno niż telewizja.
Fakt dostaniemy 7,4 mld Euro od Unii, ale jest to najwięcej z wszystkich krajów Unii.
To że Niemcy sobie przeznaczą więcej z własnych środków, to jak ich stać niech sobie przeznaczają ile chcą. Ty pomieszałeś środki otrzymane z zewnątrz z własnymi.
Fakt dostaniemy 7,4 mld Euro od Unii, ale jest to najwięcej z wszystkich krajów Unii.
To że Niemcy sobie przeznaczą więcej z własnych środków, to jak ich stać niech sobie przeznaczają ile chcą. Ty pomieszałeś środki otrzymane z zewnątrz z własnymi.
Panie Wiatrak20: odnoszę wrażenie, że Pan nawet pod respiratorem dalej będzie myślał głównie o Dudzie i TVP
wczoraj sie pchali przed zamknieciem granic wiec ci co teraz przelecieli maja gorzej tamtych pomineła i oby pomineła kwarantana
A teraz zmiana tematu.Grac, czy nie grać w Mini tymi liczbami :
23,22,16,15,8
10,30,18,35,32
29,18,11,31,40 ?
23,22,16,15,8
10,30,18,35,32
29,18,11,31,40 ?