Wpisy 3 781 652 – 3 781 751
15 marca 2020 09:04 → 15 marca 2020 10:06, 100 wpisów
Arczi zawsze tak jest jak pewniaki to nie wchodzą przecież po to są informatycy w TS aby prześwietlać portale i puszczone z cht on line i wlasne im mniej wygranych tym lepiej
Wczoraj miałem 2/5 w mini dwa razy w lotto 2/6 3 razy też kiepsko
0/5 mini
0/6 lotto
Trzy puste zdrapki
0/6 keno
I to się nazywa Graj Dalej
0/6 lotto
Trzy puste zdrapki
0/6 keno
I to się nazywa Graj Dalej
W zdrapkach to nie pamietam juz kiedy mialem jakaś wygraną
takie badziewie u mnie sprzedaja
takie badziewie u mnie sprzedaja
Ja zdrapki kupuje dzieciom
ale mówią mi juz żebym im nie kupowal bo same pustaki
ale mówią mi juz żebym im nie kupowal bo same pustaki
A co do mini lotto i lotto, to w lotto jest większe prawdopodobieństwo trafienia trójki, czwórki i piatki niżeli w w mini lotto tróje lub czwórkę
Cześć jak tam Koronawirus ? U nas msze św i inne nabożeństwa w Internecie z kościoła pokazywane. A u was ? A my to wioska.
Tez tak twierdzę ze w lotto czesciej można ustrzelic 3/6
Ale to tylko 24 zł
Ale to tylko 24 zł
Ja chcę iść do kościoła, ale się boję.
No ale zawsze coś najczęściej to z chybika wchodzi trojka czasem czworka
Ogladalem transmisję mszy sw. U nas w internecie moze ze dwie osoby były
waldus a wy z wioski czy miasta ?
Anna coś mi się zdaje że nasze ulubione kluby i pozostałe mają już wakacje i jak wsio wroci do normy będą przygotowania do nowego sezonu a ten anulowany
Może ja już pójdę prędzej, żebym był wpuszczony do kościoła. W Internecie będę, ale niewidoczny. Rodzicom władze transmisje. Co zrobić na mszy św ?
włącze
Komuna mi się przypomina że wszystko jest zdjęcia z iluś miesięcy dają a prawda tak że nie ma towarów
He he w pracy wszystko spóźnione w czwartek normalne witanie w piątek łokciem w wczoraj się już nie witamy
Mulag bo ludzie się boją sami sieją panikę
Przypomina to komune dobrze ze kartek nie daja
Przypomina to komune dobrze ze kartek nie daja
A co z pracownikami co robią rękoma ?
Mam zebranie w poniedziałek, ciekawe.
Mamy
Tak naprawdę to nie ma się z czego śmiać w hurtowniach pustki ceny o 100% w górę
Rękawiczki w sklepach a wirus na rękawiczkach klient już zarażony przykładowo a jak klient ma również rękawiczki to produkty są z wirusem i co z tymi produktami robić myć nad wanną
U mnie większość olewa jak nie podasz reki czy ala żółwik niemalże jak zniewaga nie którzy pod rękawice w których się robi zakladaja gumowe
Koronawirus uderzy w rozwijające się gospodarki, kiedy go odwołają, Włochy albo Polska mogą być naprawdę w trudnej sytuacji
Pisałem że robią ścienne że wszystko jest w sklepach ze panika niepotrzebna chodziło oto by ludzie sobie zakupów nie zabierali dobrze wiedzą że nie ma towarów już w hurtowniach
Bodaj najbardziej popularna z niesistniejących chorób w zakresie siania paniki-tego jeszcze nie było
Gdzie rząd mają złoty coś już pięć złoty 1 kg ale po co interweniować podatek większy do skarbca
Jak by nawet towar był to ktoś musi go załadować ktoś przywiesc itd
>> 111 <<
Tyle jest już chorych.
Tyle jest już chorych.
jakie są róznice koronawirusa od grypy w zakresie objawów i umieralności?