Wpisy 3 781 428 – 3 781 527
14 marca 2020 22:15 → 14 marca 2020 23:59, 100 wpisów
Spirytus jest tani jeśli chodzi o produkcję
Krasnalku to skażony spirytus więc tani
Tak samo jak denaturat
Seba nie skażony tylko zwolniony od akcyzy bo rząd zniósł akcyzę do tej produkcji
No dobrze ale tani bo produkcja spirytusu nie jest droga
0,5 l spirytus staropolski w lidlu 46 zł
lubelski w sklepie 0,5l 66 zł
lubelski w sklepie 0,5l 66 zł
Kumulacja Lotto: 9 000 000 zł
Dobry wieczór
https://www.medonet.pl/koronawirus/poradnik,koronawirus-w-polsce--te-srodki-do-dezynfekcji-zrobisz-w-domu,artykul,71050115.html
https://www.medonet.pl/koronawirus/poradnik,koronawirus-w-polsce--te-srodki-do-dezynfekcji-zrobisz-w-domu,artykul,71050115.html
W Lidlu można zarobić, nie trzeba być sprzedawcą. Za chodzenie i spryskiwanie poręczy, uchwytów itp dniówka: 180 zł.
Krasna w bidrze spiryt Kaliski rektyfikowany 96% za 46, 99 przy 2 butelkach jakoś 2-3 zl taniej
Korciło mnie dać pewien komentarz. Zrezygnowałem zgodnie z zasadą, że prowokatorów należy dobić ignorując ich. Koronawirus nie jest tak groźny jak ludzka - czytaj 'polska' głupota i brak sprawiedliwości. Dziwię się, że mając 40 lat, trochę obycia towarzyskiego, nie potrafi właściwie ocenić sytuacji. Prowokowany otrzymuje żółta kartkę, a prowokator otrzymuje premie i dalsze przyzwolenie na agresję. Kazano mi ' spadać' więc spadam. Nie silcie się na komentarze, bo nie czytam tego i czatu nie przewijam. Spokojnej nocy.
Krasna ciekawe jak od jutra będzie na granicy ilu odesla na kwarantane
Myślę że trochę przesadzaja... Ci ludzie zmarli na choroby wsploistniejace
Krasna kolega z pracy od czwartku na urlopie zdeka na luzie do korony podchodzi pojechal do córki do Niemiec ciekawe czy wrócił przed zamknięciem granic
Zobaczcie Włochy... Tam inna nie trzymali kwarantannybawili się zamiast siedzieć w chacie
95zł to nie jest tanio . Tanio to było przed tą aferą Kupowałem IPA za 40-45zł 5L
Lepiej już kupić jakiś płyn do mycia szyb co ma w skadzie IPE i Etanol
Można nie lubić Pis... Ale mają rację... Siedzieć w domu by emerytów nie zarazić... Chyba że slaba emeryturato jeden chu...
są po 40/50 za 5L o ile jeszcze sie nie kapneli i nie podniesli cen do 100/150zł
Kilka tysiecy zarazonych chinskich turystów do Wloch samolotami przylecialo,a mogli ich zatrzymac, juz od listopada mieli przypadki zachorowan, to przemilczeli...i zaczelo sie , efektem domina. A ,ze Wlochy to popularny kierunek dla turystow z Azji , wiec tak to się zaczelo...
na allegro już jest zakaż sprzedaży maseczek i nie tylko Ale jeszcze można kupić czasem
Mewa... Chyba wypiłeś więcej ode mnie... Ale racja Bereszyński i Borucowi w koronie
Polacy też glupi... Po co sprowadzają swoich z zagranicyniech tam siedzą jak pojechali na robote
Bedąć w Wenecji , to najwiecej bylo tych skosnookich , zóltych gnomów z tabletami i smartfonami...pie...na zólta zaraza
Tomi77 3 drinki cos przeziębiony jestem nie ma co az tak się odkażac
Chleje piwo z wódka i winemczuje się dobrze.. Rodzice imieniny mieli to z bratem trza coś było wypić... Przed wirusem
Że nasi rodacy pracujacy za granicą specjalnie potrafią przyjeżdżac do kraju by wyrobić paszport bo euro drogo
Kraba racjanie trybie tego... Jak i tego by ktoś kto jest kierowca zawodowym przejeżdżał przez granice natomiast zwykły leb nie.. Albo zamknąć granice alo nie
Jutro nie idę do kościoła... Dam sobie zmianea co tam... Agnieszka mojaale jakoś nie trafiamy na siebie
Prosze bardzo.
Rzym, Włochyźródło: Bloomberg
autor zdjęcia: Alessia Pierdomenico
Według raportu Włoskiej Agencji Turystycznej (ENIT) Włochy są najchętniej wybieranym przez Chińczyków europejskim kierunkiem. W ubiegłym roku odwiedziło je ponad 5 milionów turystów z Państwa Środka, zaś w tym roku odnotowano już 20 proc. wzrost liczby rezerwacji.
Ze względu na swoje zabytki, kulturę, kuchnię oraz klimat, Włochy od zawsze znajdują się w czołówce państw najpopularniejszych wśród turystów z całego świata. Coraz bardziej widoczna w ostatnich latach obecność Chin w europejskiej gospodarce przekłada się również na zyski z turystyki. Jak pokazuje opublikowany w ostatnich dniach raport Włoskiej Agencji Turystycznej, najbardziej ze zwiększonej aktywności turystycznej Chińczyków mogą cieszyć się właśnie Włosi.
Rzym, Włochyźródło: Bloomberg
autor zdjęcia: Alessia Pierdomenico
Według raportu Włoskiej Agencji Turystycznej (ENIT) Włochy są najchętniej wybieranym przez Chińczyków europejskim kierunkiem. W ubiegłym roku odwiedziło je ponad 5 milionów turystów z Państwa Środka, zaś w tym roku odnotowano już 20 proc. wzrost liczby rezerwacji.
Ze względu na swoje zabytki, kulturę, kuchnię oraz klimat, Włochy od zawsze znajdują się w czołówce państw najpopularniejszych wśród turystów z całego świata. Coraz bardziej widoczna w ostatnich latach obecność Chin w europejskiej gospodarce przekłada się również na zyski z turystyki. Jak pokazuje opublikowany w ostatnich dniach raport Włoskiej Agencji Turystycznej, najbardziej ze zwiększonej aktywności turystycznej Chińczyków mogą cieszyć się właśnie Włosi.
Tablice do kosza... Gram maszyna tylkostart wtorek lotto... Multi
Spadłem na dno.. 78 tak pilnowalemkilkanascie losowan, 71 kilkanaście losowan... Typuje dalej trzymając się trzonu
Jeden plus... Mam upatrzoną kia rioza 28000 ale jak poczekam dostanę ja za 27000...
tak odkażamy się 42 vol w poniedzialek na koszt firmy mam badania obowiązkowe na korone
Powiem na koniec , "przezylismy Hitlera, Stalin byl niestraszny i oprawca Dzierzynski, więc nie zmoże Polaków , żółty wirus chinski" -oby , zdrowia i
No jestem co niedziela w kościele.. Ale tera odpuszczeto już nie jest smieszne
jutro kupie se smirnowa musze odetchnąć od kozla bo uszami już wyłazi
781 504. K30 dobre
3 781 507. K30 wyniki pokarza ze niemasz koronowirusa, zapewne
miec to jeszcze chyba niemam ale chodząc po miescie mozna szybko zlapać u nas duzo zarazonych szczególnie w brabancjii
3 781 509. K30 i obys niemiał
K30... Zmieszałem żubra z wodzia i winemi nawet apetyt jest lepszy
Zabrania się picia alkoholu przy lekach baserciwych i antybitykach.
Aby do... wiosny.
Za oknem: -5.
Może wirus wymarznie.
Za oknem: -5.
Może wirus wymarznie.
Zakopane: -5.
Suwałki: -5.
Suwałki: -5.
Kiedyś u takiej siksy piłem ubotatak jedno dasz radę ale film może się urwać jak nigdy nie piłeś
ochrona szef wirusem