Wpisy 3 781 381 – 3 781 480
14 marca 2020 21:57 → 14 marca 2020 22:43, 100 wpisów
tak
niestety
niestety
A nie lepiej i... taniej kupić samogon od wytwórcy?
Używać do dezynfekcji a nie do picia
Używać do dezynfekcji a nie do picia
dokładnie
proszę link zobaczcie sami
https://expressbydgoski.pl/koronawirus-pkn-orlen-plyn-dezynfekcyjny-w-sprzedazy-jaka-cena-plyn-dezynfekcyjny-orlen-cena-14032020/ar/c1-14857579
szok jak zarabiają
proszę link zobaczcie sami
https://expressbydgoski.pl/koronawirus-pkn-orlen-plyn-dezynfekcyjny-w-sprzedazy-jaka-cena-plyn-dezynfekcyjny-orlen-cena-14032020/ar/c1-14857579
szok jak zarabiają
Rossmann wprowadził limit na papier toaletowy i mydło
Multijune77 teraz się sprzedaje rolke słomy albo rolke siana już takie memy są..
mam pytanko do wszystkich
chodzicie do pracy gdzie jest koronawirus czy macie pozamykane zakłady pracy
chodzicie do pracy gdzie jest koronawirus czy macie pozamykane zakłady pracy
Przepis znaleziony w internecie.
Kupujemy ręcznik papierowy, przecinamy na pół i mamy 2 rolki papieru toaletowego.
Kupujemy ręcznik papierowy, przecinamy na pół i mamy 2 rolki papieru toaletowego.
Obyśmy to przeżyli
przeżyliśmy świńską grypę
ptasią grypę
i korona oby
przeżyliśmy świńską grypę
ptasią grypę
i korona oby
Damy radę ale nie wychodzić z domu bez potrzeby
Krasna ja narazie od pn pracuje choć wiem że w Jaworze nie daleko legnicy strefa zamknięta u mnie 2 firmy zamknięte
ponoć 1 osobe 2 noce temu karetka z gorączka zabrała zdaje się ukrainca
ponoć 1 osobe 2 noce temu karetka z gorączka zabrała zdaje się ukrainca
Krasna u mnie w mieście w marketach sklepy zoologiczne zamknięte do odwołania urząd paszportowy od pn czynny od 8 do 12h a urząd Miasta tylko telefon i zdalnie
wszyscy mówią polska D to podlasie więc i wirus tu nie dotarł jak na razie i mam nadzieją że tak
będzie do końca
będzie do końca
Forsami mam puszczona na 2 losowania
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Wirus nie dotrze na Podlasie, bo szambo wylewane na pola go zabija.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 315 509,70 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Krasna mam nadzieję że ci co w tygodniu wrócili i ci dziś do północy przed zamknięciem granic nie zarazili się
u nas jest wszystko ale przez kilka dni też ludzie szaleli i wykupywali wszystko co w rękę wpadło
95 zł to tanio. Ja kupiłem 5L za 250 i czekam na dostawę. Może kupię na Orlen a ten nie odbiorę
Lotto - kumulacja; trzeba przygotować"zamach" na szóstkę
Ciekawe jaka to jakość za te 95 zł / 5 l
Przecież tam jest 70% spirytusu... Ile kosztuje 5L czystego spirytusu?
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Najpierw trzeba iść na CPN i zobaczyć czy jest ten płyn
Spirytus jest tani jeśli chodzi o produkcję
Krasnalku to skażony spirytus więc tani
Tak samo jak denaturat
Seba nie skażony tylko zwolniony od akcyzy bo rząd zniósł akcyzę do tej produkcji
No dobrze ale tani bo produkcja spirytusu nie jest droga
0,5 l spirytus staropolski w lidlu 46 zł
lubelski w sklepie 0,5l 66 zł
lubelski w sklepie 0,5l 66 zł
Kumulacja Lotto: 9 000 000 zł
Dobry wieczór
https://www.medonet.pl/koronawirus/poradnik,koronawirus-w-polsce--te-srodki-do-dezynfekcji-zrobisz-w-domu,artykul,71050115.html
https://www.medonet.pl/koronawirus/poradnik,koronawirus-w-polsce--te-srodki-do-dezynfekcji-zrobisz-w-domu,artykul,71050115.html
W Lidlu można zarobić, nie trzeba być sprzedawcą. Za chodzenie i spryskiwanie poręczy, uchwytów itp dniówka: 180 zł.
Krasna w bidrze spiryt Kaliski rektyfikowany 96% za 46, 99 przy 2 butelkach jakoś 2-3 zl taniej
Korciło mnie dać pewien komentarz. Zrezygnowałem zgodnie z zasadą, że prowokatorów należy dobić ignorując ich. Koronawirus nie jest tak groźny jak ludzka - czytaj 'polska' głupota i brak sprawiedliwości. Dziwię się, że mając 40 lat, trochę obycia towarzyskiego, nie potrafi właściwie ocenić sytuacji. Prowokowany otrzymuje żółta kartkę, a prowokator otrzymuje premie i dalsze przyzwolenie na agresję. Kazano mi ' spadać' więc spadam. Nie silcie się na komentarze, bo nie czytam tego i czatu nie przewijam. Spokojnej nocy.
Krasna ciekawe jak od jutra będzie na granicy ilu odesla na kwarantane
Myślę że trochę przesadzaja... Ci ludzie zmarli na choroby wsploistniejace
Krasna kolega z pracy od czwartku na urlopie zdeka na luzie do korony podchodzi pojechal do córki do Niemiec ciekawe czy wrócił przed zamknięciem granic
Zobaczcie Włochy... Tam inna nie trzymali kwarantannybawili się zamiast siedzieć w chacie
95zł to nie jest tanio . Tanio to było przed tą aferą Kupowałem IPA za 40-45zł 5L
Lepiej już kupić jakiś płyn do mycia szyb co ma w skadzie IPE i Etanol
Można nie lubić Pis... Ale mają rację... Siedzieć w domu by emerytów nie zarazić... Chyba że slaba emeryturato jeden chu...
są po 40/50 za 5L o ile jeszcze sie nie kapneli i nie podniesli cen do 100/150zł
Kilka tysiecy zarazonych chinskich turystów do Wloch samolotami przylecialo,a mogli ich zatrzymac, juz od listopada mieli przypadki zachorowan, to przemilczeli...i zaczelo sie , efektem domina. A ,ze Wlochy to popularny kierunek dla turystow z Azji , wiec tak to się zaczelo...
na allegro już jest zakaż sprzedaży maseczek i nie tylko Ale jeszcze można kupić czasem
Mewa... Chyba wypiłeś więcej ode mnie... Ale racja Bereszyński i Borucowi w koronie
Polacy też glupi... Po co sprowadzają swoich z zagranicyniech tam siedzą jak pojechali na robote
Bedąć w Wenecji , to najwiecej bylo tych skosnookich , zóltych gnomów z tabletami i smartfonami...pie...na zólta zaraza
Tomi77 3 drinki cos przeziębiony jestem nie ma co az tak się odkażac
Chleje piwo z wódka i winemczuje się dobrze.. Rodzice imieniny mieli to z bratem trza coś było wypić... Przed wirusem
Że nasi rodacy pracujacy za granicą specjalnie potrafią przyjeżdżac do kraju by wyrobić paszport bo euro drogo
Kraba racjanie trybie tego... Jak i tego by ktoś kto jest kierowca zawodowym przejeżdżał przez granice natomiast zwykły leb nie.. Albo zamknąć granice alo nie
ochrona szef wirusem