Wpisy 3 781 017 – 3 781 116
14 marca 2020 17:25 → 14 marca 2020 19:09, 100 wpisów
Wiecie co Wam napisze DZIWNY JEST TEN ŚWIAT...naprawde czasem nie ogarniam co to się teraz dzieje..21 Wiek nie tak to sobie wyobrażałem
Wojtt w tygodniu zrobiłem syropek z miodku cebuli imbiru i czosnku może do ognistej wody dodać
Forsami ja to ogarniam i tak to sobie wyobrażałem
Ale dobrze nie jest i tego nie pochwalam
A syrop z miodu , cebuli, imbiru i czosnku to robię już od dawna
Wojtt powinna być cebula drobno pokrojona
Sebastian że niby co te pandemie siedzenie w domu paraliż wszystkiego jak tu wiosna za oknem
Forsami 2 tygodnie wytrzymamy
Tomi to nie są bzdury to fakt i trzeba uważać
Forsa nie grałem nicod Ty dostałem wstrętu do hazarduchyba zostanę głównym doradcą Dudy
https://youtu.be/mzebYyZKUkU
Wycieczki z wloch wracają to lawina promocja była tanio tylko nie napisali ze korona gratis
A Opel ?
3 781 038. waldus nie jeszcze niespałem choc ledwo zyje, i ledwo juz patrze na oczy , co ten mewa pisze co gdzie pyli, zaówazyłem ze jak sie tu pojawie to on zawsze pisze o jakims zapyleniu, co jest grane gdzie co pyli?chyba zaczne tu mniej pisaci wchodzic na czat atym co pyli proponuje ubrac sobie maseczke, aby sie niezaraziliwaldus mysle ze juz nieoplaca sie chyba kłasc tez bo musze jeszcze isc za woda poszukac w sklepie i kolekture odwiedzic pozniej jeszcze do kolegi na zaszczyk,isc
Arczi nie nie nie nie ma wody nie nie nie nie nie ma papiru nie nie nie nie ma cebuli
co jest ? wszystko zamykają sklepy świecą pustkami , nawet drożdży niema jak można zrobić księżycówkę bez drożdży co to będzie stan wojenny ? dwie ciupagi mam w razie czego
proponuje dużo pić %%%%%, sexu używać do bólu i sie nie przejmować wirusem
wirus minie i po wszystkim lepiej pomyślcie o komecie która leci w strone ziemii i w 2025 uderzy w ziemie to na uj wam sie przyda ten ryż i papier toaletowy
wirus minie i po wszystkim lepiej pomyślcie o komecie która leci w strone ziemii i w 2025 uderzy w ziemie to na uj wam sie przyda ten ryż i papier toaletowy
A co mewie znowu pyli ?
Arczi co on od Ciebie chce ?
Arczi co on od Ciebie chce ?
Lewy dzisiaj kupiłe 4 kostki drożdży ale troche jeździłem po marketach a kupiłem w małym osiedlowym sklepiku będzie pizza będzie chlebuś będą racuchy
Forsami dziś wygrywamy w Lotto
Drożdże to podstawa .Można coś upiec.
Ja teraz piekę sernik
Jak się upiecze dam fotkę
Ja teraz piekę sernik
Jak się upiecze dam fotkę
3 781 052. waldus 2020-03-14 (17:45) lotto 8,16,18,24,25,37
Arczi luzik na zaszczyka to ja jeżdżę do przychodni
ja nie, ja sam sobie robie zastrzyki 2 razy dziennie ,a teraz jeszcze kolega prosil mnie abym mu robił zastrzyki tez bo on sie boi samm , wiec sie tez zgodziłem
Arczi luzik na zaszczyka to ja jeżdżę do przychodni
ja nie, ja sam sobie robie zastrzyki 2 razy dziennie ,a teraz jeszcze kolega prosil mnie abym mu robił zastrzyki tez bo on sie boi samm , wiec sie tez zgodziłem
K30 kometa Halleya ?
Znowu do nas leci ?
Znowu do nas leci ?
teraz wiem dlaczego Amerykanin chciał się wyprowadzić w kosmos co jemu się nie udało
Kwarantanna nie impreza I nie wanna a w wannie panna no chyba że w domu...I nic do tego nikomu
K30 zajrze do losowania do kieliszka ze 100 razy aż zobacze obrazy jak po ex ta .zy
Lewy mewa pisał że pyli Ty piszesz że łażą robaki -- zdecydujcie się w końcu co tu widzicie
3 781 073. Sebastian_M za duzo pija i widza cos czego niema
trzeba pic wiecej naparów ziołowych a nie na okretke tylko tylko alkohol
Podam wam stronke z YT "swojskie jedzonko", babeczka podaje przepis na chlebek, prosty przepis i robi sie szybko chleb, wychodzą 2 podłuzne bochenki. Już je piekłam, są przepyszne....
Niewiele pracy a smak pierwsza klasa i co najważniejsze
Bez chemii i gipsu jak w marketach
Bez chemii i gipsu jak w marketach
Jacunn podaj tu na czacie
w sobote zawsze magicznie
6,8,23
6,8,23
oczywista oczywistosci i 54 zl wpada
na multipasko czacie i stronie głównej pojawią się w aktualnościach również statystyki w Polsce odnośnie koronawirusa
Tak czytam te komentarze odnośnie wirusa, i łza się kręci w oku. Czy ktoś ukłonił się personelowi medycznemu? 

Przykre, bardzo przykre, że wśród personelu właśnie są też - jak w poście. 

We're all gonna die
So let's get high
So let's get high
Już druga doba na dyżurze. A dzisiaj nastąpił wzrost z wynikiem pozytywnym. 

pieknie nowy odsiew dziala dzis nie bedzie juz
11,13,16,27,32,53,57,70,72 zakaz wjazdu
11,13,16,27,32,53,57,70,72 zakaz wjazdu
Na koronawirusie handel robi interes, a nawet trwa... kampania... Brak słów.
a jesli nie moze byc 53 to bedzie znow 51 itp itd
jest teraz czas zeby popracowac zdalnie z domu, w keno i multi
wirus minie kasa zostanie
wirus minie kasa zostanie
piekny wjazd na 140 zl real
moje prawo na keno pieknie dziala, niektore prawa mozna nagiac inne zlamac, taki to matrix
Moje ciasto 

jest jakas nazwa?
intelygentny znajdzie luke w keno ktora zawsze dziala, ja mam 227,
numer busa
numer busa
ja ze stolicy, danzig
2 babki popsuly nam mapke, pojechaly do wloch i wrocily do pl busem, i mam na czerwono

ale wkw 13 wyzdrowialo
Testuję dodawanie zdjęć.
Wizard