Wpisy 3 780 519 – 3 780 618
14 marca 2020 11:05 → 14 marca 2020 12:10, 100 wpisów
Ja gram tradycyjny w kolekturach lub tych małych sklepach z punktami jak wszystko zamkną nie będę mógł grać a konta w necie nie będę zakładał
Waldek zamknięte u ciebie bary
W pracy, nawet nie można wyjść do kolektury. Dobrze, że zagrałemnwczoraj we wszystkie gry na kilka losowań.
No jakiś Mam ale nie wiem co wysłać na wieczórczekam na losowanie o 14
Wirus 4 dni wytrzyma na plastiku by się nim zarazić na metalu już nie pamiętam ale chyba z 24 dni może mniej
Waldek ja mam piw 3 razy 365 wdomu
3 780 503. Forsami witaj
mulag no ja poszedłem po takie podstawowe zakupy, niezeby jakies tam zaraz zapasy robic, a tekie zeczy aby bylo czy na sniadanie czy obiad chciałem kupic cos na juz, niestety polki sa puste w sklepach, obsluga pomału tez i uzupeołnia cos nie cos na polkach , ale niema tego co akurat ja chce kupić, niema wody, mineralnej gazowanej ,zadnej, niema mleka,serków takich ze smietana wiejskich, zero miesa, w sklepie nie kupisz ani jednej rzadnej konserwy, zero jabłek, pomidorów, widziałem tylko chyba z 2 gfruszki na polce i puste kartony, zero paprykarzy czy sałatek ktore uwielbiam, ludzie w kolejkach klna i wyzywaja ze nic nieidzie kupic, w biedronce pomimo ze sa jakies dostawy to ludzie odrazu sie zucaja i wszystko czy potrzebne czy nie,
mulag no ja poszedłem po takie podstawowe zakupy, niezeby jakies tam zaraz zapasy robic, a tekie zeczy aby bylo czy na sniadanie czy obiad chciałem kupic cos na juz, niestety polki sa puste w sklepach, obsluga pomału tez i uzupeołnia cos nie cos na polkach , ale niema tego co akurat ja chce kupić, niema wody, mineralnej gazowanej ,zadnej, niema mleka,serków takich ze smietana wiejskich, zero miesa, w sklepie nie kupisz ani jednej rzadnej konserwy, zero jabłek, pomidorów, widziałem tylko chyba z 2 gfruszki na polce i puste kartony, zero paprykarzy czy sałatek ktore uwielbiam, ludzie w kolejkach klna i wyzywaja ze nic nieidzie kupic, w biedronce pomimo ze sa jakies dostawy to ludzie odrazu sie zucaja i wszystko czy potrzebne czy nie,
to wykupuja mi tez sie udałło w biedrze teraz zakupic tylko 3 słoiki ogórków konserwowych, po które chodze juz od tygodnia i zawsze zapomne kupic , wiec dzisiaj odrazu wziolem 3 zebym 3 razy nielatał, i znów niezapomniał kupić,pytam w biedronce ekspedientki czy bedzie dzis jakas dostawa jeszcze z towarem .mowize cos mma byc ale oni niewiedza co i kiedy przyjedzie
Chyba że państwo już nie pierwszy raz im pomoże w formie tylko jednej pieniędzy bo tak już robili
Tak było ratowaniu strefy euro Polska dała kilkanaście miliardów choć nie jest w strefie euro
Patrząc z boku widzę brak wolności dla ludzi i zmuszanie bycie i trzymania pieniędzy w banku który na nas zarabia zawsze aż po grób
Już jest przymus konta w banku nawet zwykłej wypłaty nie za długo pieniądze oszczędzane w skarpecie będą zabronione
Tylko bank i wyłącznie wspaniale dobre banki a wirus ma nas do tego przekonać i udowodnić nam że tylko tak
Wprowadzone limity pokazują to a widzisz panoczku miał byś kartę bezgotówkowy obrót nie było by limitu przy kasie pieniędzy tylko liczby zapisane nadane i wydawane
piwa i alkoholu w sklepach niebrakuje,pólki sie uginaja, natomiast podstawowycvh artykólów zywnosciowych brakuje , ,warzyw i jarzyn tez brak jest
Wirus ma popchnąć ludzi do pomysłu i wdrożenia systemu bez gotówkowego bez realnego papieru pieniężnego brak wirusu
3 780 549. dotam
Wirus jest poważny tylko pytanie czy wybiegamy w coś więcej czy pod przykrywką wirusa chcą by społeczeństwo samo się zgodzili że to dobra rzecz
Jest pytanie święte miejsce zdajmy się na Boga niech będzie skupisko powinni ludzie być uchronienia w takim miejscu chyba że a nie będę pisał szkoda
Poprostu trzeba myśleć samodzielnie wybiegać ponad to rozumiem że nie każdy tak potrafi
Ale skąd tak myśleć jak się zatka myśleniem innych co nam przekazują wiedzę już miejsca na własne przemyślenia nie ma
Jest Antidotum!

Nie wiem czy koronawirus każdy już miał bo to dotyczy wirusów różnych grypy a ten powinien mieć określoną nazwę Wuhan na przykład
3 780 555. Mulag 2020-03-14 (11:34)
Całe życie człowiek od urodzenia jest okłamywane
to jest prawda co piszesz dzisiaj słyszałem pokatbnie idac do sklepu jak dwie mlode kobiety ze słuzby zdrowia idace przedemna mowiły ze ten koronowirus jest to coś podobne jak kiedys było w czarnobylu, wiem oczym mowly bo gdzies ostatnio tez i otym czytałem ale jeszcze przed tymi tzw kwartantami, przy tym wirusie, ten koronowirus jest porównywalny wlasnie z zaraza z czarnobyla ztym tam tez i promienoiwaniem,
Całe życie człowiek od urodzenia jest okłamywane
to jest prawda co piszesz dzisiaj słyszałem pokatbnie idac do sklepu jak dwie mlode kobiety ze słuzby zdrowia idace przedemna mowiły ze ten koronowirus jest to coś podobne jak kiedys było w czarnobylu, wiem oczym mowly bo gdzies ostatnio tez i otym czytałem ale jeszcze przed tymi tzw kwartantami, przy tym wirusie, ten koronowirus jest porównywalny wlasnie z zaraza z czarnobyla ztym tam tez i promienoiwaniem,
Tego się spodziewałem że to nastąpi już dawno tylko nie że wiedziałem o tym wirusie nie nie wiedziałem

Wiedziałem że coś się zawali nie tylko ja tylko nikt nie wiedział w jakiej to będzie formie
Anreas ja tam mam danielsa i krupniczka u mnie kupony zdrapki podaja w rękawiczkach
Mulag a u ciebie też reglamentacja np mydła papieru ręcznika papierowego
Mewa-pożartować,pośmiać się ,co nam pozostało
Ale to tylko tak żeby było przecież jak jest wirus to będzie na tych rękawiczkach a w nich podaje produkty na których będzie ten wirus i co
To my również takie rękawiczki i co a produkty co widać polać wszystkie
Ale ja mydła mam w domu dużo oj dużo i Prószków itp z pracy dostaje wczoraj cała reklamówka
Andreas dokładnie ostatnio na mesa dostaje od kolegów filmy dotyczące bezpiecznego mycja rak np pod prysznicem stojac za kobieta reszte zostawiam wyobrazni
Albo to sprawka firm Farmaceutycznych,albo broń biologiczna komuś się wymskneła,zadużo tych zbieżności.Grypa Ptasi,Świńska teraz Corona,co jeszcze nas Czeka?????
No właśnie w auchan nie którzy w maskach rękawicach robili zakupy tylko ze ktoś w magazynie czy hurtowni pakowal ci w rekawicavh wzieli co z tego jak w domu bez rekaeic chyba ze spirytem wsio
wszystko senne składać monolit 10/10 i do przodu
1,21,31,51,61
12,22,62
33,73
4,14,24,64
25,75
56,76
47,57,67
8,18,38,58,78
19,39,49,59,69
10,30,50
ide jeszcze
1,21,31,51,61
12,22,62
33,73
4,14,24,64
25,75
56,76
47,57,67
8,18,38,58,78
19,39,49,59,69
10,30,50
ide jeszcze
Wszystkie produkty w tych opakowaniach podać kwarantannie nawet ja tak nie robię nie da się tak o chronić
powiedzmy sobie jedno,że każda choroba po kolei jest coraz grożniejsza
Wielu wrócili z Włoch z chin do Polski jak mówili o wirusie nikt ich nie podawał kwarantannie czy czymś jak się cofniemy klika dni czy tygodni w stecz mleko się rozlało
Cześć
Mewa to Ty ?
Mewa nie przesadzaj bo ta torebka na głowie w niczym Ci nie pomoże
Cóż zachowajmy spokój może wszystko się dobrze skończy trzymajmy kciuki za władze w Polsce i na całym świecie i lekarzy naukowców w lobalatoriach
Mewa jak brakuje Ci papieru toaletowego to mogę Ci kupić . U mnie w sklepach jest i nie zabraknie
Nie martwcie się żywności i papieru nie zabraknie. Nie róbmy paniki bo to najgorsze co może być
Grzejcie w domach by była wysoka temperatura czy to sposób tak może nie
3 780 562. Mulag ja juz dawno tez wiedziałem ze cos ma byc takiego ze cała ludzkosc dotknie jakas choroba i ludzie beda chorowac i umierać otym samym kiedys w jednej ze swoich audycji, mówił nasz rodowity wizjoner, pan, jackowki,które go dosc czaesto tez i ogladam,na yutube,to jest bardzo madry gosc,który nietylko pomaga policji , i znajduje lub wskazuje miejsca tragedji ludzkich, on juz kiedys przepowiadał ze dojdzie do 3 wojny swiatowej,i juz dawno mówil o tej chorobie spoleczenstwa, tylko wiele osob sie z tego smiało,lekcewazyło to,
on juz dawno przepowiedział ze swiat dotknie jakas choroba,i tylko polska w tym ocaleje, ze tu tez beda przypadki zachorowan, ale my odczujemy to w miejszym stopniu anizeli inne panstwa, przepowiedział tez ze jesli nasze wladze szybko zareaguja i sie opamietaja to dobrze my tu na tym wyjdziemy, i to sie narazie sprawdza wszystko,co przepowiada rzad szybko zareagował zamykajac granice dla cudzoziemców , te wszelkie kwaratanny wprowadzajac, zwolnienie dzieci ze szkol, przedszkoli, zamykajac urzedy inietylko, rzad w pore podejmuje decyzje słuszne, pan jackowski mowił równiez o panice, o wykupowaniu masowo towarów ze sklepów, tylko wtedy jeszcze nnikt nie mowił nic o
koronawirusie , wtedy byl jeszcze spokój, az do teraz kiedy ta epidemia wybuchła najpierw w Wuhan w chinach, dlatego według mnie nasz polski jasnowidz pan krzysztof jackowski, to prawy i w porzadku jest gosć i wielki szacun z mojej strony dla takiego goscia, polecam kazdemu , ogladac jego programy , i to co on nam ukazuje ze swoich wizji na przyszły czas, wiem ze duzo osób pisze i mowi ze gosc jest śmieszny głupoty gada itd, ale mylą sie bardzo w stosunku co do tego człowieka,
Byle były zdrowe bo jak mają wirusa to tak rozgrzeją że korona królów będzie
3 780 603. Mewa 2020-03-14 (12:01) wiosna,wiosna ach to ty
Mulag z dwoma kobietami można tak rozgrzać się wzajemnie
Mewa nie żartuj sobie z tego wirusa i nie dawaj takiego przykładu. Masz żonę to jej pilnuj bo są jeszcze inne choroby
Mulag z dwoma kobietami można tak rozgrzać się wzajemnie
Mewa nie żartuj sobie z tego wirusa i nie dawaj takiego przykładu. Masz żonę to jej pilnuj bo są jeszcze inne choroby
Trzymajcie się życzę zdrowia wszystkim przede wszystkim czas spokoju między nami bądźmy życzliwi dla siebie mimo różnic które bez wątpienia między nami są pa
Mulag papa tez ide cos zaczęło pylic jakas alergia się przywlokla czy coś później może minie to taka alergia na