Wpisy 377 960 – 378 059
5 lipca 2011 00:00 → 5 lipca 2011 10:29, 100 wpisów
anzu nie Ty jeden nie możesz się na te3/3 przełamać codziennie się
że nie skreślam 3/3
że nie skreślam 3/3
Dobranocoptymistka na dobranoc caluski ( tak jak calowal Hans Kloss
Edyta Lausch)
Edyta Lausch)
yapa 

anzu 

yapa...nieraz skreślę 5 lub 6 i zaraz mówię....c..j tam jak wejdzie ta 5 czy 6 w 10 to i tak będzie dobrze, wróci się ale jak wejdzie 10/10 to się wszystko zmieni ...i walę 4x 10/10 ....i c..j

yapa w piłce to już teraz u mnie duże braki ...nie odpowiem Ci...oczywiście jestem kibicem Widzewa chociaż 11 lat mieszkałem na Retkini w mateczniku ŁKS-u
anzu >>
a ciut inaczej - grać jedną dychą i
kilkoma mniejszymi zakładami ? próbowałeś ?
I wiesz, co - tylko - bez urazy - 250000 , nawet + bonus - przecież - prawdopodobnie jesteś w stanie zarobić, czy nie ?
I, to wydaje się dużo, ale tylko w pierwszym momencie, bo - tak naprawdę ... Samochód gość "u mnie na parkingu" trzyma - nie jeździ nim za jakieś 150ooo
spokojnej
a ciut inaczej - grać jedną dychą i
kilkoma mniejszymi zakładami ? próbowałeś ?
I wiesz, co - tylko - bez urazy - 250000 , nawet + bonus - przecież - prawdopodobnie jesteś w stanie zarobić, czy nie ?
I, to wydaje się dużo, ale tylko w pierwszym momencie, bo - tak naprawdę ... Samochód gość "u mnie na parkingu" trzyma - nie jeździ nim za jakieś 150ooo
spokojnej
A tu cisza jak makiem zasiał.
Witam tych którzy są.Miłego dnia i wysokich wygranych.

Witam tych którzy są.Miłego dnia i wysokich wygranych.

Może inne zdanie niż robak mają w kwestii tej kasiory, a nie wiedzą, jak to delikatnie wyrazić
a i słabo wczoraj z wynikami było
powodzenia
a i słabo wczoraj z wynikami było powodzenia
No i w sumie są wakacje - chyba zawsze było wtedy trochę luźniej...
Pasko>>
Jeśli to nie jest za osobiste pytanie - czy Ty grasz w jakąś grę totalizatora sportowego? W mm, mini, lotto, jokera, albo kaskadę ?
Jeśli to nie jest za osobiste pytanie - czy Ty grasz w jakąś grę totalizatora sportowego? W mm, mini, lotto, jokera, albo kaskadę ?
Robal: pewnie, że tak. To żadna tajemnica. Nawet Ci się przyznam, że czasem i piwko wypiję 

hey haj hello 
wlasnie wrócilam z nauki jazdy...
Na dzien dobry podnioslam instruktorowi ciesnienie 

wlasnie wrócilam z nauki jazdy...
Na dzien dobry podnioslam instruktorowi ciesnienie 

saltosky nie
... Pierwszy raz jechałam
... I powiedzial ze dopoki nie naucze sie zatoczki nie wyjade na miasto
...
... Dobrze ze słupki były z plastiku 
... Pierwszy raz jechałam
... I powiedzial ze dopoki nie naucze sie zatoczki nie wyjade na miasto
...
... Dobrze ze słupki były z plastiku 
Lila tylko jedene 
i to jeszcze jak do przodu jechałam 
... Sie instruktor ash czerwony zrobil 

i to jeszcze jak do przodu jechałam 
... Sie instruktor ash czerwony zrobil 
aniqa...to 1 słupek ,żadna tragedia,a co ten instruktor myślał,że wsiądziesz i pojedziesz przepisowo? Po to przecież robisz kurs,żeby się nauczyć jeździć.Jakiś matoł z tego instruktora

Lila mam nadzieje ze lepiej
... A jak sie smial jak podjechalismy u mnie pod centrum handlowe i zobaczyl ta babe z tym psem w wózku mowie Ci masakra 
...
... A jak sie smial jak podjechalismy u mnie pod centrum handlowe i zobaczyl ta babe z tym psem w wózku mowie Ci masakra 
...lila ja jak zdawalem to mialem w gropie kobiete ktora bala sie maske otworzyc jak samochod mial wlaczony silnik
Lila ma cierpliwość do ludzi... Zobaczymy to dopiero pierwsza jazda 

dlaczego - przecież tylko musisz sie zarejestrować - z netu nic nie płacisz ????? Po konkursie możesz zażądać wykasowania danychW regulaminie Loteriady jest zapis, że mogą wykorzystać wizerunek zwycięzcy do promocji
Jak wygrasz, Robalku, to sobie Ciebie obejrzymy 
P.S. - tez wysłałam
Dzień dobry Państwu!

Jak wygrasz, Robalku, to sobie Ciebie obejrzymy 
P.S. - tez wysłałam

Dzień dobry Państwu!

Robal ja nie zwracałam uwagi po prostu na tą loteriade
pozytywka

pozytywka

Oj tam, ja zdawałam prawo jazdy chyba z 10 lat temu, jeżdżę codziennie i w trasy i po Wawie, a do tej pory nie umiem cofać <wstyd> 
Ja tylko do przodu!
... i na boki

Ja tylko do przodu!
... i na boki

pozytywka....ja 16 lat temu,i muszę przyznać,że tylko raz na samym początku wjechałam gościowi w dupsko bo się zapatrzyłam w międzyczasie na coś innego
lub raczej na kogoś
lub raczej na kogoś
Lila
no ja też (odpukać) żadnych wypadków nie miałam, poza jednym otarciem - tez na początku "kariery"
Zagapiłam się, no
no ja też (odpukać) żadnych wypadków nie miałam, poza jednym otarciem - tez na początku "kariery"
Zagapiłam się, no

pozytywka....
dlatego już teraz nie rozglądam się za dużo
chyba że stoję na światłach

dlatego już teraz nie rozglądam się za dużo
chyba że stoję na światłach

Ale wiesz co, Lila? Zawsze myślałam, że kawały o kobietach malujących się za kierownicą to są bajki wymyślone przez facetów... a sama widziałam, na własne niebieskie oczy jak babka na światłach tuszowała rzęsy 
I widzisz, jedna się rozgląda na światłach, inna się maluje, jeszcze inna wysyła smsy... a to raptem 1,5 minuty na zmianę świateł
jakie my jesteśmy zorganizowane, co?

I widzisz, jedna się rozgląda na światłach, inna się maluje, jeszcze inna wysyła smsy... a to raptem 1,5 minuty na zmianę świateł

jakie my jesteśmy zorganizowane, co?

pozytywka>>
nie peniam - foty robaka nie umieszczą na necie, bo by im serwery zwiechę zaliczyły

nie peniam - foty robaka nie umieszczą na necie, bo by im serwery zwiechę zaliczyły

pozytywka...nawet się przebierają w samochodzie,nie takie cuda się widziało
a niektóre babki dupa za kierownicą a głowa jeszcze w sklepie

a niektóre babki dupa za kierownicą a głowa jeszcze w sklepie

Robalku, ale my wiemy co panowie robią na światłach...
...dłubią w nosie
...dłubią w nosie

Idę trochę popracować, bo jakaś głupawka mnie łapie 
Będę na Was zerkać, pa
Lila

Będę na Was zerkać, pa

Lila

witam Państwa
Ja będę miał problem; prawko dopiero planuję zrobić a po zaliczeniu od razu bryka z wyższej półki; będę ciągle w stresie żeby nie otrzeć się o kogoś
Ja będę miał problem; prawko dopiero planuję zrobić a po zaliczeniu od razu bryka z wyższej półki; będę ciągle w stresie żeby nie otrzeć się o kogoś