Wpisy 3 778 728 – 3 778 827
12 marca 2020 17:26 → 12 marca 2020 18:47, 100 wpisów
Scenic, za chwilę podam 12 liczb na Lotto. Sprawdź je po losowaniach.
Tak ale to w razie bym trafił duża kasę . Takiej to nie żal wydawać Oczywiscie nie wszystko jakieś 20% bym przeznaczył z głównej wygranej
ZNalazłem w sieci fajny kalkulator do gier liczbowych Może ktos chetny ?
Koszt to 37$ Płatnosc paypalem
Na dwie osoby nie wychodzi dużo
Koszt to 37$ Płatnosc paypalem
Na dwie osoby nie wychodzi dużo
Idzie zimno.
Kraków +16.
Gdańsk +6.
Kraków +16.
Gdańsk +6.
myślę że nikt nie wygra
muszą kupić respiratory ,stworzyć szpitale dla wirusa
muszą kupić respiratory ,stworzyć szpitale dla wirusa
3 778 673 >> nie masz racji
Przykład:
https://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/11-06-2019-1400/
Na stronie Lotto.pl wygrane ta sama wygrana zapisana tak
345. Ustroń Baranowa 1 11-06-19 8 z 8 6 132 000,00
https://www.lotto.pl/multi-multi/wyniki-i-wygrane/wygrane?page=3
Pisał o tym wcześniej Pasko i to on ma rację że w tabeli wygranych podana jest ilość poszczególnych
wygranych dla danego stopnia, w tym przypadku była trafiona 8/8 na stawka X 6 a w tabeli wygranych
jest podana ilość trafień 8/8 czyli 6
Przykład:
https://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/11-06-2019-1400/
Na stronie Lotto.pl wygrane ta sama wygrana zapisana tak
345. Ustroń Baranowa 1 11-06-19 8 z 8 6 132 000,00
https://www.lotto.pl/multi-multi/wyniki-i-wygrane/wygrane?page=3
Pisał o tym wcześniej Pasko i to on ma rację że w tabeli wygranych podana jest ilość poszczególnych
wygranych dla danego stopnia, w tym przypadku była trafiona 8/8 na stawka X 6 a w tabeli wygranych
jest podana ilość trafień 8/8 czyli 6
3 778 734. Scenic to kup, a zobaczysz czy warto wszystkie te kalkulatory i generatory to tylko wyciaganie kasy pod naiwnych jest
Scenic, sprawdź je po losowaniach. Golanoim, znów rozgłaszasz nieprawdę. A co było 31.10. 19 i wczoraj? Chcesz meila? 

3 778 736. Wiatrak20 mto ile juz 6w lotto tyrafiłes na tych 2 ukladach liczb co?
Golanoim, nie masz racji i admin też nie ma racji. On się zmierza teraz z prawdą. A jeśli ma odwagę, w co nie wątpię, sprostuje ten błąd. Jeśli nadal nie wierzysz, posłuchaj wyjaśnienia na YouTube, specjalnie dla niedowiarkow.
Wyczyszcza sobie magazyny, zejdzie wszystko z konczacym sie terminem waznosci, extra kasiorka dla prezesow sieci...
Pierwsze miasto, które zrezygnowało z komunikacji publicznej przez koronawirusa. To Bolesławiec na Dolnym Śląsku. W Krakowie, we Wrocławiu, czy w Kielcach pasażerowie nie mogą korzystać z pierwszych drzwi. W wielu miejscach ograniczono też korzystanie z przycisków, a kierowcy nie sprzedają biletów.
Mulag, mnie osobiście nie bawi znak pokoju. Nie wierzę w tych ludzi. Światem rządzą obłuda i fałsz. To są życia gry. Jedyna miloscia są moi najbliżsi. Arczibalik73, te zestawy podałem jako przykładowe dla Scenic, jak można pezerznac. Ja nimi nie gram. No, mam zagrane sześcioma liczbami. Mogę Ci powtórzyć te, którymi zagrałem we wtorek wygrywając 248 zł 4/6 i 5/8.
3 778 684. Andreas3864dobre
Jeśli koronowirus nie ustąpi, w dniu 10.05.20 wybory się odbędą bez wyborców. Wynik już jest znany. Tylko czy ta zaraza nie dosięgnie kandydatów?
3 778 739
Nie będę słuchał tuby bo wiarygodną stroną dla wygranych oraz wyników jest oficjalna strona Lotto.pl
Pasko napisz niedowiarkom skąd pobierasz wyniki, oraz info do tabel na Multipasko.pl
Domniemywam że nie jest YouTube
Nie będę słuchał tuby bo wiarygodną stroną dla wygranych oraz wyników jest oficjalna strona Lotto.pl
Pasko napisz niedowiarkom skąd pobierasz wyniki, oraz info do tabel na Multipasko.pl
Domniemywam że nie jest YouTube
Arczibalik73, te zestawy podałem jako przykładowe dla Scenic, jak można pezerznac. Ja nimi nie gram. No, mam zagrane sześcioma liczbami. Mogę Ci powtórzyć te, którymi zagrałem we wtorek wygrywając 248 zł 4/6 i 5/8.
ok rozumie, poprosze te zestawy na których trafiłes w te lotto
ok rozumie, poprosze te zestawy na których trafiłes w te lotto
Golanoim, nie będę Cię przekonywał. Brnij w swojej głupocie, a w tej sytuacji, gdy admin nie potrafił sprostować swojego błędu, nie jest dla mnie wiarygodny, co stwierdzam z przykrością. Do tego tematu nie będę wracał. Prawda wybroni się sama.
ja gdybym dzisiaj na 14 puscił multilotka a niepusciłem i bardzo szkoda to bym trafił 8/10 tyle przeszło mi kolo nosa ale to nic moze uda sie cos wieczorem trafic w mini lub multika
Co do systemu 12 to nie gram Mało kogo stać na takie granie. Ale widziałem nie raz jak ktos grał za 3/4 tys w kolekutrze
Arczibalik73, z uwagi na to, że nie wierzysz, za chwilę opublikuje je. Przykro, że mi nie wierzysz. Czekaj chwile. Skany juz były we wtorek i dzisiaj. Wystarczy przewinac czat.
Z drugiej strony to mało osób musi grac takim systemem ,bo nie szlyszałem aby ktos wygrał główną w lotto przez system 12
3 778 751. Scenic tak sa rózne oszołomy takie graja graja ale raz na jakis czas połroku niegra w nic a pozbiej przychodzi i taki system wysyła raz w roku i mysli ze odrazu fortune wygra gorzej jest jak nic nie trafi to potem rozczarowanie jest
Zreesztą jak kogoś stać na taki system to albo długo zbierał albo dużo zarabia A jak to drugie to wtedy i tak zawyczaj nie gra w lotto
Te 3 tys to wolałbym w inny sposób wydać Zbyt mała szansa 1do 15 tys
Arczibalik73, nie nazywaj graczy oszołomami. Przecież każdy z nas, czy to gracz, czy typujący na czacie, może być nazwany oszołomem. Trochę więcej szacunku do innych.
Jak nazwać takiego, który miał 8 pewniakow ( nie pierwszy raz), nie zagrał nimi, a później się użala na los, że nie zagrał?
Scenic, w Mini też może mieć 10 zakładow na 12 liczb anie trafisz trójki przez 10 losowań. Podejrzewam, że Ci nasi gracze i typujący nie znają rachunku prawdopodobieństwa.
Waldus, moim skromnym zdaniem, Twoje liczby na Mini, to pewniaki na najbliższe losowania.
Dzieci mam w domu nie wiem czy mnie dopuszcza do komputera
Jedno zjechalo z Rzeszowa bo zamknęli uczelnie
Jedno zjechalo z Rzeszowa bo zamknęli uczelnie
Może tymi w keno? To moje ulubione, którymi gram każdego dnia. 

3 778 759. Wiatrak20 mi niechodzi o graczy takich jak ja czy Ty tylko takich co graja za te 3tys zł w systemie na 12 liczb, zebysmy sie dobrze zrozumieli, dla mnie tacy ludzie to sa oszołomny bo ja bym nigdy za taka kase niezagrał jednorazowo, bo nigdy niewiwdomo nawet czy i bys tez trafił , dla mnie osoby które graja za takie pieniadze to sa oszołomy własnie i nikogo z grajacych niechciałem obrazić,to po 1,
po 2 wszedłes tu na stronke i sie tylko przechwalasz jaki to niejestes bogaty i jaska to bogata rodzinke masz, i tez ze wygrywasz jakies tam, 6/6 jesli tak jest jak piszesz to poco tu wchodzisz wogole i siejesz zamęt,siedze tu i czytam co piszesz choc sie nixc nieodzywam, jesli tak cudownie CI idzie w te gry,i tak trafiasz te 6/6x10, to poco tym sie chwalisz,
Jeśli chodzi o przeklętego koronowirusa, to on ma też dobre strony. 

podejrzewam ze blefujesz tu poprostu, bo jak by tak było u CIbie swietnie z grami , i z tymi wygranymi to bys tu nawet niezajrzał a co dopiero sie chwalił, widze ze tez atakujesz tu admina i wytykasz mu ze sie pomylil w czyms tam, jesli zas pijesz domnie we wpisie 3 778 762. Wiatrak20 2020-03-12 (18:00)
Jak nazwać takiego, który miał 8 pewniakow ( nie pierwszy raz), nie zagrał nimi, a później się użala na los, że nie zagrał?
to już CI odpowiadam, po 1 nie uzalam sie ze miałem 8 pewniakow w multiku dzisiaj, a ich niewysłałem poniewaz nwczoraj w nocy sobie to skreslilem,kuponik 10/10 ale niemogłem spac cała noc, dopiero nad ranem okolo 9h usnolem , i obudzilem sie teraz o 17tej, a losowanie bylo o 14.ale sprawdziłem kupon niewysłanu i tam ukazało sie 8/10 trafionych i niewysłanych, ale nic na to nie poradze , gdybym niebyl tak spiacy to bym poszedł i to wysłał ale niestety bylo inaczej nieposłałem i niewygrałem, wygram kiedy indziej
Wszyscy zdrowi{{
Arczibalik73, nie rozumiesz informacji. Tutaj chodzi o Grzegorza K. Czytaj ze zrozumieniem.
Nie pamiętam takich pustek w sklepach...
Widzę od rana jakiś wiatrak... Czyj klon
Tu już nie ma z kim rozmawiać normalnie ani o czym
Arczibalik73, nie atakuje Admina. Nie liz mu... jeśli nie znasz prawdy. Ufam, że Admin dla dobra sprawy, sprostuje informacje. Ty też możesz przedzwonić do konsultanta i sprawdzić kto mówi prawdę?
3 778 788. waldus 2020-03-12 (18:18) lotto 8,16,18,24,25,37
Arczi szybciej piszesz niz ja czytam
waldus witaj , to nie tak ta krótka wiadomosc nie zmiresciła sie w jednej wiadomosci bo jest pograniczenie pisanych znaków, i musiałem to podzielic na 4 odzdzielne wiadomosci niestety, boi inaczej toniewejdzie, na raz, gdyby byly lo inaczej to ta 1 wiadomosc by byla troszke wieksza niz wtych 4 odzielnych wpisach
Arczi szybciej piszesz niz ja czytam
waldus witaj , to nie tak ta krótka wiadomosc nie zmiresciła sie w jednej wiadomosci bo jest pograniczenie pisanych znaków, i musiałem to podzielic na 4 odzdzielne wiadomosci niestety, boi inaczej toniewejdzie, na raz, gdyby byly lo inaczej to ta 1 wiadomosc by byla troszke wieksza niz wtych 4 odzielnych wpisach
Widzę, że nie warto dzielić się skanami. To nie jest miejsce do kłótni.
Łukaszp, już miałeś komentarz admina z innej z strony. Powtórzę Ci go. 

3 778 797. Wiatrak20 2020-03-12 (18:22)
Arczibalik73, nie atakuje Admina. Nie liz mu... jeśli nie znasz prawdy. Ufam, że Admin dla dobra sprawy, sprostuje informacje. Ty też możesz przedzwonić do konsultanta i sprawdzić kto mówi prawdę?
jak nie atakujesz admina jak podajesz ze nie pisze prawdy to po 1 widzeze tez czepasz sie kolegi galaanonima i piszesz bzdety na jego temat, a ja nikomu nie lize dupy , wiec uwarzaj na słowa które wypowiadasz, ico do kogo piszesz, i niechwal sie zbytnio swoimi wygranymi bo za jakis czas wszystko to mozesz stracic i wiecej nigdy juz nic nietrafić, jeszcze pokaz te liczby którymi grasz i na których az tak duzo wygrywasz, zapewne te liczby cie niedługo opuszcza i przestaniesz cokolwiek trafiać
jak nie atakujesz admina jak podajesz ze nie pisze prawdy to po 1 widzeze tez czepasz sie kolegi galaanonima i piszesz bzdety na jego temat, a ja nikomu nie lize dupy , wiec uwarzaj na słowa które wypowiadasz, ico do kogo piszesz, i niechwal sie zbytnio swoimi wygranymi bo za jakis czas wszystko to mozesz stracic i wiecej nigdy juz nic nietrafić, jeszcze pokaz te liczby którymi grasz i na których az tak duzo wygrywasz, zapewne te liczby cie niedługo opuszcza i przestaniesz cokolwiek trafiać
Napisz do tej Pani, jest adminem /kulturslnym/, to rozwieje Twoje wątpliwości. Co, może jeszcze odkryć liczby pewniaki, którymi gram?
Arczibalik73, w moim komentarzu nie było wyrazu, którym się posłużyłeś.
3 778 766. Wiatrak20 grasz na prawdopodobienstwo niezle
Jak chcesz to ja Ci pokarze kupon z fortuny na ponad 200 000 zł i to nie jeden
3 778 808. Wiatrak20 niezły jestes komediant czjim jestes klonem jak tu ktos napisał wczesniej, wracajac do tego co mi napisałes na czacie, to pozwolisz ze bede odpowiadał po koleji na twoje wiadpoomosci domnie,
3 778 752. Wiatrak20 2020-03-12 (17:51)
Arczibalik73, z uwagi na to, że nie wierzysz, za chwilę opublikuje je. Przykro,
że mi nie wierzysz. Czekaj chwile. Skany juz były we wtorek i dzisiaj.
Wystarczy przewinac czat.
3 778 752. Wiatrak20 2020-03-12 (17:51)
Arczibalik73, z uwagi na to, że nie wierzysz, za chwilę opublikuje je. Przykro,
że mi nie wierzysz. Czekaj chwile. Skany juz były we wtorek i dzisiaj.
Wystarczy przewinac czat.
a w co mam wierzyć jesli pnic nie opokazujesz i kazesz mi wrócicv do skanow jakis w e wtorek, a ciebie we wtorek niewidziałem tu na czacie o takim nicku wiatrak 20 dopiero dzisiaj widze taki nick 1raz, wiec ile jeszcze masz innnych nickow z których piszesz,
Łukaszp, mnie nie interesują cudze wygrane, i nie musisz mi pokazywać ( pokarze', a moze 'pokaże'? Bo pokarze to może bozia za... A tymczasem uśmiech dla Was. 

Arczibalik73, masz teraz zakłady w pełnej krasie, którymi gram. 

3 778 817. Forsami witaj forsami znasz tego nowego kolege z nicku wiatrak20 bo sebastian to raczej niejest ani chyba nikt z naszych dobrych znajomych z czata co?
3 778 818. Wiatrak20 dzieki przegladne je sobie pózniej , przegladne, i tym wygrywasz te 6/6w lotto tak
Arczi to nie wymaga dalszego komentarza róbmy swoje...czyli grajmy jak gramy....taaa codziennie wygrywa nosz..milioner tyle ma pieniędzy a wciąż za mało bo gra dalej... bajki pisze dla dorosłych to jakieś źrodło utrzymania czy jak...
Arczibalik73, dziwię się że zadajesz takie pytania , a o opinię zwracasz sie do osoby, która noc powiedzieć nie może na mój temat. Widzę, że jednak ta strona nie służy do gier, a do czego i innego.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
3 778 821. Forsami no rozumiem chyba masz i tez racje