Wpisy 3 778 665 – 3 778 764
12 marca 2020 17:00 → 12 marca 2020 18:01, 100 wpisów
ktoś wygrał
Tyle wam to powtarzam co ty lewy piszesz ale oni swoje wygrają miliony nie będą pracować
1en zakład 6/6 stawka razy 10,daje zawsze jeden zakład w tabeli wygranych,to nie jest system DL,albo Mini
Zobaczcie bezdomni nie chorują choć jedzą pija i sikaja tą samą ręką
a 34 kiedy wpadnie
Słyszałem że żywność bardziej ludzi ostatnio kręci dla tego za milion w plusie zamiast beznadziejnych milionów w papierkach będą tony ziemniaków lub ryży tak ts będzie dawał za wygrane
pezez ten wirus już ludzie nie grają puste kolektury
teraz to maseczki ,rękawiczki i worki
teraz to maseczki ,rękawiczki i worki
Może TS da mi wygrać na 15kilo kaszy i Ryżu
nie mam zapasów bo po co ?
a potem bedą latać na SOR i lekarzom głowę zawracać że kupska nie mogą zrobić albo sraczka ...no ta jelitówka
a potem bedą latać na SOR i lekarzom głowę zawracać że kupska nie mogą zrobić albo sraczka ...no ta jelitówka
mulag co ty z tym jedzeniem
co to jest na tej tacce
Ja mam kasiastych rodziców, teściow, dziadków i pradziadków. Niektórzy mieszkają na bogatych wioskach. Zatem nie obawiam się o żywność, nie muszę robić zapasów. Mieć teściow i dziadków, to lepiej niż hodowla stada byków.
Zamykanie się w domu też nie ma sensu. Lepiej już wyjść pobiegać czy na rower
Od siedzenia na dupie gorsze choroby są
Od siedzenia na dupie gorsze choroby są
Mulag-jak to zjesz co pokazywałeś to bedziesz jak zawodnik Sumo.

o mój Boże
Kiełbacha i słonina wiszą u dziadków na strychu. Nawet ryby wiszą, bo w lodówce się psują. Szynki już na święta się marynuja.
Ciekawe jak ten wirus wpłynie na komulacje Czy mniej osób kupuje Bedzie wiadomo jak ktos trafi główną w mini Ostatnio było koło 330tys
Mulag kupon w Mini traci ważność od jutra...twój z tego co widać jak TY wyjdzie sz zagrać jak armagiedon..maski dwie na twarz..
Duża gra tradycyjnie w punktach może się to przełożyć na mniej zakładów
W sobotę do kolektury na nogach czosnek cebula grzejnik na baterie i wio do kolektury
No to szkoda by było, bo gram ostatnio tylko w mini a tam wygrane zalezą od ilosci zakładów
A, ja, czekam i czekam na sprostowanie i słowa ' przepraszam' To takie proste i mile.
Tak ja również w mini ale zdaje sobie sprawę że jednak dużo gra tradycyjnie jednak
ale widzicie jak ludzie narzekali że w niedzielę zamknięte sklepy i nie mają utargu a teraz ile mają obrotu przez wirus i 500+ nie idzie na pierdoły ...tylko na jedzenie
Miałem 4 zakłady na 10 dni za 60zł Dzisiaj jest ostatni dzien i jak dotąd wygrałem 1x3 czyli 47zł Jak dzisiaj nic nie wpadnie to bedę 13 zł na minusie
nie podawaj bo nie wejdą tu są kapusie z tsa
Scenic, dobrze robisz. Tak trzymac. Po kilku dniach zagraj nimi ponownie. Na dzisiejsze losowania Lotto szykują się po 2 powtórki.
jutro kupie kolejne 4 zakłady na 10 dni i może duzego 1x 10 dni
Ale to zalezy czy bedzie komulacja Jak nie to tylko mini
Ale to zalezy czy bedzie komulacja Jak nie to tylko mini
Dzisiaj kumulacja zostanie rozbita na 1 zakład systemowy na 7 liczb.
Ale lepiej poczekać jak coś wiekszego wpadnie i wtedy to bym grał systemem 12 w dużego
No ale to bym musiał główną trafić co najmniej 100tys
No ale to bym musiał główną trafić co najmniej 100tys
nie będzie kumulacji bo w grę wchodzi wirus i to on gra skrzypce reszta na bok
Scenic, na systemie na 12 możesz się przejechać. To już lepiej 3, system 7.
Mam swój sposób ale brak funduszy na taką gre systemem Jak już to mini na 10 liczb raz na dwa miesiące
Scenic, za chwilę podam 12 liczb na Lotto. Sprawdź je po losowaniach.
Tak ale to w razie bym trafił duża kasę . Takiej to nie żal wydawać Oczywiscie nie wszystko jakieś 20% bym przeznaczył z głównej wygranej
ZNalazłem w sieci fajny kalkulator do gier liczbowych Może ktos chetny ?
Koszt to 37$ Płatnosc paypalem
Na dwie osoby nie wychodzi dużo
Koszt to 37$ Płatnosc paypalem
Na dwie osoby nie wychodzi dużo
Idzie zimno.
Kraków +16.
Gdańsk +6.
Kraków +16.
Gdańsk +6.
myślę że nikt nie wygra
muszą kupić respiratory ,stworzyć szpitale dla wirusa
muszą kupić respiratory ,stworzyć szpitale dla wirusa
3 778 673 >> nie masz racji
Przykład:
https://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/11-06-2019-1400/
Na stronie Lotto.pl wygrane ta sama wygrana zapisana tak
345. Ustroń Baranowa 1 11-06-19 8 z 8 6 132 000,00
https://www.lotto.pl/multi-multi/wyniki-i-wygrane/wygrane?page=3
Pisał o tym wcześniej Pasko i to on ma rację że w tabeli wygranych podana jest ilość poszczególnych
wygranych dla danego stopnia, w tym przypadku była trafiona 8/8 na stawka X 6 a w tabeli wygranych
jest podana ilość trafień 8/8 czyli 6
Przykład:
https://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/11-06-2019-1400/
Na stronie Lotto.pl wygrane ta sama wygrana zapisana tak
345. Ustroń Baranowa 1 11-06-19 8 z 8 6 132 000,00
https://www.lotto.pl/multi-multi/wyniki-i-wygrane/wygrane?page=3
Pisał o tym wcześniej Pasko i to on ma rację że w tabeli wygranych podana jest ilość poszczególnych
wygranych dla danego stopnia, w tym przypadku była trafiona 8/8 na stawka X 6 a w tabeli wygranych
jest podana ilość trafień 8/8 czyli 6
3 778 734. Scenic to kup, a zobaczysz czy warto wszystkie te kalkulatory i generatory to tylko wyciaganie kasy pod naiwnych jest
Scenic, sprawdź je po losowaniach. Golanoim, znów rozgłaszasz nieprawdę. A co było 31.10. 19 i wczoraj? Chcesz meila? 

3 778 736. Wiatrak20 mto ile juz 6w lotto tyrafiłes na tych 2 ukladach liczb co?
Golanoim, nie masz racji i admin też nie ma racji. On się zmierza teraz z prawdą. A jeśli ma odwagę, w co nie wątpię, sprostuje ten błąd. Jeśli nadal nie wierzysz, posłuchaj wyjaśnienia na YouTube, specjalnie dla niedowiarkow.
Wyczyszcza sobie magazyny, zejdzie wszystko z konczacym sie terminem waznosci, extra kasiorka dla prezesow sieci...
Pierwsze miasto, które zrezygnowało z komunikacji publicznej przez koronawirusa. To Bolesławiec na Dolnym Śląsku. W Krakowie, we Wrocławiu, czy w Kielcach pasażerowie nie mogą korzystać z pierwszych drzwi. W wielu miejscach ograniczono też korzystanie z przycisków, a kierowcy nie sprzedają biletów.
Mulag, mnie osobiście nie bawi znak pokoju. Nie wierzę w tych ludzi. Światem rządzą obłuda i fałsz. To są życia gry. Jedyna miloscia są moi najbliżsi. Arczibalik73, te zestawy podałem jako przykładowe dla Scenic, jak można pezerznac. Ja nimi nie gram. No, mam zagrane sześcioma liczbami. Mogę Ci powtórzyć te, którymi zagrałem we wtorek wygrywając 248 zł 4/6 i 5/8.
3 778 684. Andreas3864dobre
Jeśli koronowirus nie ustąpi, w dniu 10.05.20 wybory się odbędą bez wyborców. Wynik już jest znany. Tylko czy ta zaraza nie dosięgnie kandydatów?
3 778 739
Nie będę słuchał tuby bo wiarygodną stroną dla wygranych oraz wyników jest oficjalna strona Lotto.pl
Pasko napisz niedowiarkom skąd pobierasz wyniki, oraz info do tabel na Multipasko.pl
Domniemywam że nie jest YouTube
Nie będę słuchał tuby bo wiarygodną stroną dla wygranych oraz wyników jest oficjalna strona Lotto.pl
Pasko napisz niedowiarkom skąd pobierasz wyniki, oraz info do tabel na Multipasko.pl
Domniemywam że nie jest YouTube
Arczibalik73, te zestawy podałem jako przykładowe dla Scenic, jak można pezerznac. Ja nimi nie gram. No, mam zagrane sześcioma liczbami. Mogę Ci powtórzyć te, którymi zagrałem we wtorek wygrywając 248 zł 4/6 i 5/8.
ok rozumie, poprosze te zestawy na których trafiłes w te lotto
ok rozumie, poprosze te zestawy na których trafiłes w te lotto
Golanoim, nie będę Cię przekonywał. Brnij w swojej głupocie, a w tej sytuacji, gdy admin nie potrafił sprostować swojego błędu, nie jest dla mnie wiarygodny, co stwierdzam z przykrością. Do tego tematu nie będę wracał. Prawda wybroni się sama.
ja gdybym dzisiaj na 14 puscił multilotka a niepusciłem i bardzo szkoda to bym trafił 8/10 tyle przeszło mi kolo nosa ale to nic moze uda sie cos wieczorem trafic w mini lub multika
Co do systemu 12 to nie gram Mało kogo stać na takie granie. Ale widziałem nie raz jak ktos grał za 3/4 tys w kolekutrze
Arczibalik73, z uwagi na to, że nie wierzysz, za chwilę opublikuje je. Przykro, że mi nie wierzysz. Czekaj chwile. Skany juz były we wtorek i dzisiaj. Wystarczy przewinac czat.
Z drugiej strony to mało osób musi grac takim systemem ,bo nie szlyszałem aby ktos wygrał główną w lotto przez system 12
3 778 751. Scenic tak sa rózne oszołomy takie graja graja ale raz na jakis czas połroku niegra w nic a pozbiej przychodzi i taki system wysyła raz w roku i mysli ze odrazu fortune wygra gorzej jest jak nic nie trafi to potem rozczarowanie jest
Zreesztą jak kogoś stać na taki system to albo długo zbierał albo dużo zarabia A jak to drugie to wtedy i tak zawyczaj nie gra w lotto
Te 3 tys to wolałbym w inny sposób wydać Zbyt mała szansa 1do 15 tys
Arczibalik73, nie nazywaj graczy oszołomami. Przecież każdy z nas, czy to gracz, czy typujący na czacie, może być nazwany oszołomem. Trochę więcej szacunku do innych.
Jak nazwać takiego, który miał 8 pewniakow ( nie pierwszy raz), nie zagrał nimi, a później się użala na los, że nie zagrał?