Wpisy 3 775 483 – 3 775 582
8 marca 2020 00:29 → 8 marca 2020 01:48, 100 wpisów
GABRIEL pani Jadzi mi wszystko opowiada to jestem poinformowany co się dzieje
GABRIEL pani Jadzia mówiła że jak przychodzi otworzyć kolekturę to już tam jesteś i czekasz bo chcesz być pierwszym klientem
Seba, jak zrozumiesz coś takiego to możemy pogadać
https://www.youtube.com/watch?v=U_bXteIW0ho
https://www.youtube.com/watch?v=U_bXteIW0ho
sebastian wieczorem wpadnie trzon trzy rdzeniowy plus pewniaki trzy z 14;00
czyli koncert lotto odbedzie sie tak
79,39,9,Xgodz14;00X
czyli koncert lotto odbedzie sie tak
79,39,9,Xgodz14;00X
GABRIEL Nie wchodzę na żadne strony www zapamiętaj to sobie ok ?
GABRIEL coś mi się przypomina że ostatnio jak puszczałeś kupon Lotto to zapomniałeś długopisu a pani Jadzia już nie chce Ci dawać ołówków bo wszystkie przez nieuwagę zabierasz do domu to kreśliłeś patykiem to prawda?
GABRIEL panią Jadzię to ja zostawiam dla Ciebie . Nie musisz być o nią zazdrosny jest Twoja
GABRIEL dobrze że jesteś bo przypomniałeś mi o tym że jak ostatnio wymieniałeś poszycie dachowe na budce pani Jadzi to później nie wiedziałeś jak stamtąd zejść bo ktoś Ci zajumał drabinę i siedziałeś tam calutki dzień to prawda ?
GABRIEL Ty masz kijaszek ?
K30 kreślisz ławkowcem ?
GABRIEL kreśli swoim kijaszkiem
K30 ale mnie rozbawiłeś tym że kreślisz pędzlem ławkowcem
Dobra lecimy następnym
https://www.youtube.com/watch?v=BIWl0Dr-91M
https://www.youtube.com/watch?v=BIWl0Dr-91M
K30 a GABRIEL do tej pory kreślił miotłą ale mu zasunęli i teraz kreśli kijaszkiem jak sam to napisał
GABRIEL piszę Ci że nie wchodzę w żadne linki a Ty swoje
GABRIEL Pani Jadzia mówiła że Zenek to Ty ale mogła się pomylić
GABRIEL a pamiętasz jak w zimę chciałeś skoczyć do basenu i zapomniałeś że w basenie jest lód bo woda zamarzła ?
GABRIEL z Tobą to są zawsze jaja
GABRIEL dobrze że wtedy miałeś grubą czapkę bo guz nie był tak duży a nawet nie musiałeś lecieć do lodówki bo okład miałeś na miejscu
GABRIEL dobrze że wtedy miałeś grubą czapkę bo guz nie był tak duży a nawet nie musiałeś lecieć do lodówki bo okład miałeś na miejscu
Dobra zmykam na salony Myślałem , że zagada ktoś jeszcze oprócz Seby Szkoda mojego czasu Iznesmeni azbestowi mi szkodzą
GABRIEL A pamiętasz jak poszedłeś na szaber czereśni i patrzyłeś tylko czy ktoś nie idzie i zamiast na czereśnię to wszedłeś na topolę i nie umiałeś zejść ?
GABRIEL Odloty.pl
GABRIEL Czereśniak to był w 4 pancernych i psie pamiętasz ?
Seba ? Jeśli Ci zbrzydó życie i stało się piekłem wejdź Seba do czołgu i pierdyknij się deklem
GABRIEL wiem że już nie pamiętasz ale jak weźmiesz Bilomag PLUS to wszystko sobie przypomnisz
GABRIEL teraz zajmujesz się czołgami ?
GABRIEL Uważaj żeby Ci czołg nie pojechał po oku
GABRIEL znasz takie powiedzenie ?
Jedzie mi to czołg ?
Jedzie mi to czołg ?
GABRIEL Ty to zawsze jesteś napity jak Ty to robisz i po co ?
GABRIEL jedzie Ci tam czopek ?
GABRIEL Z tymi czopkami to nie przedawkuj bo to jest szkodliwe
GABRIEL to widać i czuć że jesteś kobieta
GABRIEL już dawno miałem się Ciebie o to spytać ale jakoś nie było sposobności
GABRIEL dobrze że się przyznałaś kim naprawdę jesteś. I widzisz jak tu wierzyć ludziom ?
Podają się za facetów później przyznają się kim naprawdę są i tak to się kończy
Podają się za facetów później przyznają się kim naprawdę są i tak to się kończy
GABRIEL-A ja też Ci prosto z wazonu
ok zmykamy jeszcze mamy troche do wypicia kozla
pozdrowienia od niuni macie
pozdrowienia od niuni macie
Widzisz K30 w końcu się przyznała
K30 to i ja idę a można było przez ten czas stworzyć dobry Trzon i ludzie by wygrali
Dobrej nocy a ja posiedzę nad liczbami i je podam
Mam Trzon
9,20,39,68,79
9,20,39,68,79
K30 pilnuj żeby był spokój na stronie.
Ja zajmę się liczbami
Ja zajmę się liczbami
Tak to jest możliwe ale jeszcze to sprawdzę
Jeszcze może być z 49
Lub z 62
3 775 551. K30 wzajemnie
sebastian pisałem 49 jest na nie i niewyjdzie
sebastian pisałem 49 jest na nie i niewyjdzie
Arczi 49 nie wejdzie ?
K30 pokaż więcej
K30 pokaż więcej
3 775 571. Sebastian_M 2020-03-08 (01:15) Dziś Gram w Mini )
Arczi 49 nie wejdzie ? według mnie nie bedzie a zastapi je 48 tak samo nie bedzie liczby 80 chyba ze TS zrobi mi na złosc i wylosuja ta kulke
Arczi 49 nie wejdzie ? według mnie nie bedzie a zastapi je 48 tak samo nie bedzie liczby 80 chyba ze TS zrobi mi na złosc i wylosuja ta kulke
Arczi nikt Ci nie zrobi na złość. Kula 80 powinna jutro się pojawić
To samo z 49 też ją widzę
Widzę jeszcze kilka kul ale chwilowo nad nimi pracuję i je dobieram do siebie
To samo z 49 też ją widzę
Widzę jeszcze kilka kul ale chwilowo nad nimi pracuję i je dobieram do siebie
ja uwarzamj ze niewyjda te kulki 49i 80 bo szybciej beda powtorki z dzisiejszego losowania, ja wiem ze wszyscy czekaja na liczbe 49,i 80 ale narazie sie ona niepojawi jeszcze, nie teraz
Czy czekają na 49 to tego nie wiem. Bardziej czekają na 80. Ale co tam to są tylko 2 kule . Skupmy się na innych co myślisz o tym Trzonie ?
9,20,39,68,79
9,20,39,68,79
9,20,39,68,79 z tego trzonu według mnie to na tak jest sa liczby tylko 39,i 68 reszta na nie
Zaraz to sprawdzę .
Tak mi przyszło do głowy że rzeczywiście jednym strzałem można wygrać w Multi sumę która pozwoli na zakup mieszkania .Dlatego jest sens gry i powinniśmy znaleźć sposób aby wygrać np 8/8 z plusem
Tak mi przyszło do głowy że rzeczywiście jednym strzałem można wygrać w Multi sumę która pozwoli na zakup mieszkania .Dlatego jest sens gry i powinniśmy znaleźć sposób aby wygrać np 8/8 z plusem
sebastian graj czesto 8/8 z plusem i szybko trafisz sume na zakup mieszkania
Arczi zbieram na mieszkanie bo teraz wynajmuję . I ciągle cena idzie w górę. Kak zaczynałem zbierać to mieszkania kosztowały nawet 5500 zł za 1m2
Teraz patrzyłem już 10000zł za 1m2
Dlatego jak wygram to kupię natychmiast mieszkanie
Teraz patrzyłem już 10000zł za 1m2
Dlatego jak wygram to kupię natychmiast mieszkanie
Zobacz dziś nasz kolega miał 6/8 z Plusem.
I to mi dało do myślenia że jednak można coś takiego wygrać . Nie mówię o 10/10 a o 8/8
To łatwiej wygrać tylko żeby się też ułożyło z plusem. Rzadko gram z plusem ale widzę że warto
I to mi dało do myślenia że jednak można coś takiego wygrać . Nie mówię o 10/10 a o 8/8
To łatwiej wygrać tylko żeby się też ułożyło z plusem. Rzadko gram z plusem ale widzę że warto
Wystarczyłóo żeby doszły mu 2 liczby i by wygrał prawie Milion zł czego mu życzę
Tak zrobimy ale najpierw trzeba coś wygrać np 4/5 w Mini i będzie na grę
Chwilowo skupiliśmy się na Mini i tak trzeba trzymać
Ale w planach miejmy i inne gry
Chwilowo skupiliśmy się na Mini i tak trzeba trzymać
Ale w planach miejmy i inne gry