Wpisy 3 775 460 – 3 775 559
7 marca 2020 23:21 → 8 marca 2020 01:02, 100 wpisów
sebastian jestes?
pytanie mam takie do wszystkich obecnych na czacie jaka liczba tworzy parke z liczba 68, ktos wie?
jesli tak to prosze je jutro razem skreslic i wysłac na losowanie o14 , podejrzewam ze wyjda obydwie naraz lub na przemian raz juedna raz druga
jesli tak to prosze je jutro razem skreslic i wysłac na losowanie o14 , podejrzewam ze wyjda obydwie naraz lub na przemian raz juedna raz druga
Rafal1971 zatypował(a) za 80 zł w typowaniach Keno na los. nr 885975 i trafił(a) 5000 zł
arczibalik ja jak kreśle to tylko na 100% pewniaki jak wychodzi 4/4 gram jak wychodzi 5/5 gram
dziś zeby nie bylo promocji to bym grał tak na 6/6
73,75,51,24,41,68
dziś zeby nie bylo promocji to bym grał tak na 6/6
73,75,51,24,41,68
Już jestem bo słyszę głosy znanego człowieka
GABRIEL słyszałem że byłeś u pani Jadzi w kolekturze i zabrakło dla Ciebie blankietów to prawda ?
GABRIEL pani Jadzi mi wszystko opowiada to jestem poinformowany co się dzieje
GABRIEL pani Jadzia mówiła że jak przychodzi otworzyć kolekturę to już tam jesteś i czekasz bo chcesz być pierwszym klientem
Seba, jak zrozumiesz coś takiego to możemy pogadać
https://www.youtube.com/watch?v=U_bXteIW0ho
https://www.youtube.com/watch?v=U_bXteIW0ho
sebastian wieczorem wpadnie trzon trzy rdzeniowy plus pewniaki trzy z 14;00
czyli koncert lotto odbedzie sie tak
79,39,9,Xgodz14;00X
czyli koncert lotto odbedzie sie tak
79,39,9,Xgodz14;00X
GABRIEL Nie wchodzę na żadne strony www zapamiętaj to sobie ok ?
GABRIEL coś mi się przypomina że ostatnio jak puszczałeś kupon Lotto to zapomniałeś długopisu a pani Jadzia już nie chce Ci dawać ołówków bo wszystkie przez nieuwagę zabierasz do domu to kreśliłeś patykiem to prawda?
GABRIEL panią Jadzię to ja zostawiam dla Ciebie . Nie musisz być o nią zazdrosny jest Twoja
GABRIEL dobrze że jesteś bo przypomniałeś mi o tym że jak ostatnio wymieniałeś poszycie dachowe na budce pani Jadzi to później nie wiedziałeś jak stamtąd zejść bo ktoś Ci zajumał drabinę i siedziałeś tam calutki dzień to prawda ?
GABRIEL Ty masz kijaszek ?
K30 kreślisz ławkowcem ?
GABRIEL kreśli swoim kijaszkiem
K30 ale mnie rozbawiłeś tym że kreślisz pędzlem ławkowcem
Dobra lecimy następnym
https://www.youtube.com/watch?v=BIWl0Dr-91M
https://www.youtube.com/watch?v=BIWl0Dr-91M
K30 a GABRIEL do tej pory kreślił miotłą ale mu zasunęli i teraz kreśli kijaszkiem jak sam to napisał
GABRIEL piszę Ci że nie wchodzę w żadne linki a Ty swoje
GABRIEL Pani Jadzia mówiła że Zenek to Ty ale mogła się pomylić
GABRIEL a pamiętasz jak w zimę chciałeś skoczyć do basenu i zapomniałeś że w basenie jest lód bo woda zamarzła ?
GABRIEL z Tobą to są zawsze jaja
GABRIEL dobrze że wtedy miałeś grubą czapkę bo guz nie był tak duży a nawet nie musiałeś lecieć do lodówki bo okład miałeś na miejscu
GABRIEL dobrze że wtedy miałeś grubą czapkę bo guz nie był tak duży a nawet nie musiałeś lecieć do lodówki bo okład miałeś na miejscu
Dobra zmykam na salony Myślałem , że zagada ktoś jeszcze oprócz Seby Szkoda mojego czasu Iznesmeni azbestowi mi szkodzą
GABRIEL A pamiętasz jak poszedłeś na szaber czereśni i patrzyłeś tylko czy ktoś nie idzie i zamiast na czereśnię to wszedłeś na topolę i nie umiałeś zejść ?
GABRIEL Odloty.pl
GABRIEL Czereśniak to był w 4 pancernych i psie pamiętasz ?
Seba ? Jeśli Ci zbrzydó życie i stało się piekłem wejdź Seba do czołgu i pierdyknij się deklem
GABRIEL wiem że już nie pamiętasz ale jak weźmiesz Bilomag PLUS to wszystko sobie przypomnisz
GABRIEL teraz zajmujesz się czołgami ?
GABRIEL Uważaj żeby Ci czołg nie pojechał po oku
GABRIEL znasz takie powiedzenie ?
Jedzie mi to czołg ?
Jedzie mi to czołg ?
GABRIEL Ty to zawsze jesteś napity jak Ty to robisz i po co ?
GABRIEL jedzie Ci tam czopek ?
GABRIEL Z tymi czopkami to nie przedawkuj bo to jest szkodliwe
GABRIEL to widać i czuć że jesteś kobieta
GABRIEL już dawno miałem się Ciebie o to spytać ale jakoś nie było sposobności
GABRIEL dobrze że się przyznałaś kim naprawdę jesteś. I widzisz jak tu wierzyć ludziom ?
Podają się za facetów później przyznają się kim naprawdę są i tak to się kończy
Podają się za facetów później przyznają się kim naprawdę są i tak to się kończy
GABRIEL-A ja też Ci prosto z wazonu
ok zmykamy jeszcze mamy troche do wypicia kozla
pozdrowienia od niuni macie
pozdrowienia od niuni macie
Widzisz K30 w końcu się przyznała
K30 to i ja idę a można było przez ten czas stworzyć dobry Trzon i ludzie by wygrali
Dobrej nocy a ja posiedzę nad liczbami i je podam
Mam Trzon
9,20,39,68,79
9,20,39,68,79
K30 pilnuj żeby był spokój na stronie.
Ja zajmę się liczbami
Ja zajmę się liczbami