Wpisy 3 775 362 – 3 775 461
7 marca 2020 22:15 → 7 marca 2020 23:26, 100 wpisów
K30 wytłumacz mi w @ o co chodzi z tymi cegłami bo narazie same pustaki mam ok?
K30 Zbigniew podobno dziś pisał żeby admin mnie zablokował co za typ
K30 a na jutro jaka jest?
Tylko 49 ?
3 775 378. K30 no to faktycznie cienko niema co?
To teraz budujemy cegły
Pierwsza cegła to 21,25
Tak 23 do myjni potwierdzam
Budujemy 8/8 ze stawką z plusem tak ?
K30 a co to jest?
To ja się nie znam na cegłach.
Ja się znam na Trzonie
Ja się znam na Trzonie
3 775 390. Sebastian_M to jest pustak nie cegła
Buduję Trzon i do tego Triple
Arczi z pustaków też stawiają dom i dobrze się trzyma
3 775 395. Sebastian_M wiem lepiej jak z szamotu
Zjadłem banana i teraz mogę spokojnie pomyśleć
Zbigniew nie jest wart Twoich liczb
K30 a na jutro jakie masz 3 liczby ?
On nie ma nic do gadania czy chce czy nie
jutro musze system otworzyc to ci powiem bo moze cos zalegac jeszcze
To otwórz dziś bo jutro zapomnisz mi podać
Tak jak miałeś podać @ tak podajesz liczby
3 775 407. Sebastian_M dokladnie tak samo nie inaczej
K30 tak myślałem że jak spytam o liczby na jutro to będziesz musiał już iść
Arczi jutro gramy w Mini czy robimy przerwę ?
mnie tylko jedno zastanawia , dlaczego k30 nie podaje tych liczb przed losowaniem wszystkim tylko dopiero po lowylosowaniu tych liczb?
Arczi masz pozdrowienia od naszego miłego kolegi
Arczi on podaje po losowaniu bo już wie jakie były liczby . Teraz rozumiesz ?
Arczi my szybciej trafimy 5/5 w Mini tylko musimy się do tego przyłożyć
3 775 410. Sebastian_M 2020-03-07 (22:33) Dziś Gram w Mini )
Arczi jutro gramy w Mini czy robimy przerwę ? oczywiascie ze przerwa tak z 2 dni, minimum, dziekuje za pozdrowienia jego tez mozesz odemnie pozdrowic, tylko zdradz o kogo chodzi
Arczi jutro gramy w Mini czy robimy przerwę ? oczywiascie ze przerwa tak z 2 dni, minimum, dziekuje za pozdrowienia jego tez mozesz odemnie pozdrowic, tylko zdradz o kogo chodzi
Gdybym miał więcej czasu to co innego a ja teraz cały czas pracuję
3 775 416. Sebastian_M rozumie spokojnie , jeszcze i my wygramy, niema sie co martwic
Powiem Ci na @ dlatego że tu nasze wpisy czyta pewna pani która później wszystko wykorzystuje aby nas zniszczyć
Ja podaję tu czasami dobre liczby tak jak pamiętasz jak w nocy podawałem do Multi liczbę 19 ?
I była 19 o 14.00
I była 19 o 14.00
Na 21.40 podałem 80 ale to z przekory. Wiem że pisałeś że dziś liczby 80 nie będzie ale tak jak mówię zrobiłem to z przekory
3 775 418. Sebastian_M rozumie chodzi o ta osobe co tu do admina strzela z ucha, ze ja gwałca szykanuja i obrazaja itd, a myslałem ze te pozdrowienia od kolegi mewy ale chyba sie pomyliłem co?
sebastian zeby podac dobre liczby musze najpierw zobaczc kture zalegają z poprzednich losowan
Nie mewa Ciebie nie pozdrawia. To dawny gryks ale nie potrafi się zmienić i jest taki jak kiedyś. Zmienił nik i pozostał sobą. Na początku udawał kobietę , później kogoś innego a ja od razu wiedziałem że to jest on
ale musze na to jutro spojrzec dzis weekend impreza jest kumpel z zoną przyjechali na koziolka
K30 czyli jutro 68 tak ?
3 775 420. Sebastian_M no mi tez ona wychodziła choc bardziej upierałem sie przy 17 pamietasz, , 19 tka tez ale bardziej ciagnrło mnie na 17tke, i 21, ale na 14 niegrałem, na wieczór tez niezagrałem choc skreslilem kupony , jutro odpoczynek od gry, pojutrze sie jeszcze zastanowie czy wogole jest sens grac, nie cto niejest mewa ale ok, niema sprawy, nie ruszajmy go bo zaraz poleci na skarge nastepny,niech sobie tam gra, sam niebedziemy mu przeszkadzac i pidsać onim bo niema co
niech śpi sobie i gra w spokoju, ja mu tam wrogiem niejeastem, i nigdy niebyłem,
niech śpi sobie i gra w spokoju, ja mu tam wrogiem niejeastem, i nigdy niebyłem,
14,15 nieźle wygląda
3 775 432. Sebastian_M bedzie na bank 13,15,23,
tak arczi dobrze muwi 13,15 bo 14,15 zamyka labirynt i koniec gry by bylo
3 775 435. Forsami jak grasz w lotto to po ile wysyłasz ukladów czy kuponów na losowanie?
K30 nauczcie mnie grać ale w miarę szybko ok ?
ktos tu wczesniej pisał ze 49 wydzie, raczej powtórka 41,i 48 49 jest na nie
3 775 446. K30 ja sie niemusze tego uczyc ja to widze w liczbach co jest na wyjscie , aco wyjdzie to zobaczymy
Zaraz wymyślę dobry Trzon
ja niegram cegłami pustakami i nyym diabelstwem a typuje luiczby kjtóre według mnie sa na tak, i albo je trafie albo nie,
3 775 450. K30 na jutro bedzie troche powtórek liczb w multilotku
Arczi że powtórki będą to ja wiem. Tylko wyczuj które będą to jest dylemat
24 może dać powtórkę
3 775 454. Sebastian_M 2020-03-07 (23:09) Dziś Gram w Mini )
to nie jest dylemat wystarczy popatrzec co według ciebie moze sie powtórzyc np jutro , wez sobie ostanie 3 losowania pod uwage i co wyszło zobacz,ai co twoim zdaniem moze jeszcze raz wyjsc, niepatrz w mapki tylko w to co zostało wylosowane juz aco jeszcze nie , oczywiscie ze tak 24 jak najbardziej
to nie jest dylemat wystarczy popatrzec co według ciebie moze sie powtórzyc np jutro , wez sobie ostanie 3 losowania pod uwage i co wyszło zobacz,ai co twoim zdaniem moze jeszcze raz wyjsc, niepatrz w mapki tylko w to co zostało wylosowane juz aco jeszcze nie , oczywiscie ze tak 24 jak najbardziej
3 775 457. tomi77 2020-03-07 (23:16) Z
Nie mogło być 6 000 000
spokojnie bedzie po wtorkowym losowaniu nawt 8mln
Nie mogło być 6 000 000
spokojnie bedzie po wtorkowym losowaniu nawt 8mln
sebastian jestes?
pytanie mam takie do wszystkich obecnych na czacie jaka liczba tworzy parke z liczba 68, ktos wie?
jesli tak to prosze je jutro razem skreslic i wysłac na losowanie o14 , podejrzewam ze wyjda obydwie naraz lub na przemian raz juedna raz druga
jesli tak to prosze je jutro razem skreslic i wysłac na losowanie o14 , podejrzewam ze wyjda obydwie naraz lub na przemian raz juedna raz druga