Wpisy 3 774 881 – 3 774 980
7 marca 2020 14:40 → 7 marca 2020 16:03, 100 wpisów
Znowu golden lotto? Od teraz będą blokady za ciągle podnoszenie tego tematu.
Panie Pasko, będzie zmiana kwalifikacji prawnej na § 3 k. k. Mam tego dość.
Myvictory, powtarzam, nie mam związku z ww wpisem. Składam zawiadomienie o przestępstwie. Jest to przestępstwo wnioskowe, w tym przypadku zagrożone kara od roku do 10 lat.
Powodzenia
. Emerytka46, do górniczego masz bliżej, ale jednak Lubliniec,
Czy to jest normalny wpis ?
Mzgoda.Jak myślisz ?
Czy to jest normalny wpis ?
Mzgoda.Jak myślisz ?
No to fajnie... Duda też ma dwie twarzeKaczyńskiego i Piotrowicza
Ale ciężko coś trafić w multi jednak tu zostanę... Jutro tylko 2 na 14
Wojtt narazie pracuje nad cyframi co prawda typlem co nieco juz 1x10 1x5 trza mi 2x8 jeszcze
Pasko-zrobi ci sprawe karną Stanisław
Pasko/Mogę to udowodnić,że to ta osoba.Wszystko na @,zresztą tam już ktoś to powinien tobie napisać.
22 wlazlo
29 wlazlo
60wlazlo
75 wlazlo
49 wlazlo
1 wlazlo
59 pudlo
80 pudlo
29 wlazlo
60wlazlo
75 wlazlo
49 wlazlo
1 wlazlo
59 pudlo
80 pudlo
Panie Pasko: - Jak Boga kocham. Nie mam związku z wymienionym portalem. To nie mój wpis.
Bo nękanie dotyczy chyba tamtego Pana... chyba że można nękać anonimowy nick. Tak czy inaczej proszę o spokój. I faktycznie też bym to trochę odebrał jak nękanie gdybym był goldenlotto, więc proszę zaprzestać ten temat tutaj i osobiście to inaczej rozwiązywać.
Pasko zablokuj gooooo
Ja tylko mogę napisać że audyt po IP nie wykazał żadnego połączenia Mzgoda z kilkoma nickami które tu ostatnio atakowały czat hak np. Sara0925.
K30-pewniaki potrzebne na Jelonka,koziołka czy jak tam sie zwie?
Panie Adminie, wyślę Panu skan dowodu osobistego. To nie jest anonimowe bo posługuje się nazwiskiem. Zaraz kolejne dowody
Forsami w wojsku swiecilem jaja w kabinie numer 6 bo kabin zabrakło tylu nas było
No i w nękaniu pada to Pana nazwisko? Czyli faktycznie wycelowane jest w Pana osobę czy tamta osoba nie wie z kim ma do czynienia.
Pasko-ale wklejki i jazgot identyczny jak Sara0925,tam też było bicie piany 24h na dobe,
3 773 506. Mzgoda 2020-03-06 (14:10)
Najlepiej Butom.Piekarska 99, Walicki albo Hades.
Ktoś pyta o adres warsztatu,a ten pan daje adres zakladu pogrzebowego.
Czy to jest normalne ?
Najlepiej Butom.Piekarska 99, Walicki albo Hades.
Ktoś pyta o adres warsztatu,a ten pan daje adres zakladu pogrzebowego.
Czy to jest normalne ?
Pasko,sam wiesz ze IP można mieć co 5 minut inne
A kiedy Mzgoda obraża publicznie non stop np emerytkę to jest ok? Ten chłop uporczywie i nagminnie atakuję ją....wkleja obraźliwe foty....to wszytko gra??
A kiedy Mzgoda obraża publicznie non stop np emerytkę to jest ok? Ten chłop uporczywie i nagminnie atakuję ją....wkleja obraźliwe foty....to wszytko gra??
niby można, ale widzisz z tamtymi nickami nie było problemu, żeby wszystko wyszło.
Nie będę tutaj się rozpisywa, bo to nie miejsce na to. Prawo niech zawsze prawo znaczy. Proszę od samego rana przejrzeć kto atakowal moja osobę. Od trzech dni tak jest.
Pasko/ten typek to dokładnie Sara i pozostałe nicki...wszyscy to wiedzą,wszyscy go dopasowali do Stanisława....to właśnie on,ludzie sobie wysyłają @ jego konta z FB dokładnie te same fotki/obrazki i zdania...on nie zmieni swojego sposobu bycia.
nie wiem jak tamci, ale Mzgoda to nie tamten agresor według wszystkich danych jakie posiadam, zero śladów zależności
Bo się jakoś zabezpieczył.Nie wiem jak,bo się na tym nie znam.
Pasko po co piszesz jak pewnych gości można zablokowac ja z Osa zyje jak stare małżeństwo wiec mię nie blokuj ...ona do mnie capie ja do niej krowa to wszystko w formie żartu
Emerytka jesteś za blokadą Sebastian
jest program który zmienia IP komputera przy każdym włączeniu.Całymi dniami atakować portalowiczów MP--coś nie Hallo z tym człekiem.
Panie Adminie, nie jestem typkiem. Wnoszę o blokadę trgo osobnika z uwagi na naruszenie reguksminu portalu. To jest uoirczywe nękanie
zbigniew g
Ja go ignoruję.
Ja go ignoruję.
Emerytka jesteś
Pasko/wiem----ale ja bronię kogoś,jak osoba ta jest atakowana to krew mnie zalewa...
Emerytka to napisz tu teraz zanim pasko jest by go zablokował
zbigniew g
Pisałam,że go ignoruję,tzn że po prostu nie czytam jego wpisów.Chyba że dostanę meila,że jestem atakowana.
Pisałam,że go ignoruję,tzn że po prostu nie czytam jego wpisów.Chyba że dostanę meila,że jestem atakowana.
O czym on pisze? Nie ma podstaw na założenie blokady Sebastianowi, któremu też zarzuca się, że on to ja. 

Emerytka wielokrotnie nakrylem bajkopisarza jak tu bredzi
Pasko-nikt tu piany nie bije poza osobą Mzgoda,a jesteśmy tu pare ładnych lat,i możemy się dogadać.Tej osobie zależy tylko wykłucaniu się,a zdania są różne
Zbigniew, nie masz prawa kogoś nazywać bsjkopisarzem. Ten sam przydomek dałeś Sebastianowi i K30.
Nieda się popisać bo ta osoba wcina się na żywca do wszystkiego i do wszystkich
Pasko od kiedy banana nie dajesz daj bana kwarantanne na 14 dni
i będzie jak u Babci na pączkach
Nie mi jestem zdrowy
Jakie
Nikt niechce z tobą pisać to poco się wcinasz do każdego,ja sobie nie życze z tobą pisać
Arcisz55 zatypował(a) za 6 zł w typowaniach Keno na los. nr 885850 i trafił(a) 500 zł
Andreas3864, brzydnie się czytać Twoje komentarze i patrzeć na Twoje żenujące fotki.
3 773 424. Sebastian_M 2020-03-06 (11:24) Dziś Gram w Mini )
Emerytka jesteś fałszywą osobą
Najbardziej fałszywą na tym portalu.
I pewnie nie jedna osoba zdziwi się teraz co ja wypisuję - wiem o tym.
Ale taka jest prawda. Znam Cię już dość długo i poznałem się na Tobie tak jak nikt inny.
Pokazałaś już swoje oblicze z różnych stron. Starasz się być miła i spora część osób tu będących tak Cię spostrzega. Ale to jest tylko Twoja MASKA. Za tą maską skrywasz się właśnie Ty.
Prawdziwa Ty . Jesteś niezła aktoreczką udającą niewiniątko i pokrzywdzoną . A w rzeczywistości masz więcej jadu niż prawdziwa żmija. I bez urazy ale taka jest prawda a ja prawdy nie lubię ukrywać dlatego to piszę
Emerytka jesteś fałszywą osobą
Najbardziej fałszywą na tym portalu.
I pewnie nie jedna osoba zdziwi się teraz co ja wypisuję - wiem o tym.
Ale taka jest prawda. Znam Cię już dość długo i poznałem się na Tobie tak jak nikt inny.
Pokazałaś już swoje oblicze z różnych stron. Starasz się być miła i spora część osób tu będących tak Cię spostrzega. Ale to jest tylko Twoja MASKA. Za tą maską skrywasz się właśnie Ty.
Prawdziwa Ty . Jesteś niezła aktoreczką udającą niewiniątko i pokrzywdzoną . A w rzeczywistości masz więcej jadu niż prawdziwa żmija. I bez urazy ale taka jest prawda a ja prawdy nie lubię ukrywać dlatego to piszę
Pasko daj mu 14 dni kwarantanny kiedyś to się nazywało banan teraz kwarantanna
To przemiły,prawdomówny Sebastian M,uraczył mnie takim wpisem.
Lotto kumulacja w Lotto ja chcę wygrać 4 Milionów waśnie mi Lotto z Plusem
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
emerytka 46 -miałaś lepszy wpis od Mzgoda
Forsami
Andreas3864
Nie chce mi się szukać,a nie kopiuję żadnych wpisów.
Nie chce mi się szukać,a nie kopiuję żadnych wpisów.
Idę po sytem 7 duży na wieczór po drodze kupię 8 kilo makaronu
Zbigniew to trzeba szczepionke spożywać...a Polski spirytus 95% najlepszy...cały świat podziwia ten cudowny smak
Przerwa...narazie...coś tam wybiore zwroty zagram Multi Multi z Plusem będe później jak by kto pytał to wyszłem na taras wracam zaraz
widzę, że na pewno Mzgoda jest tutaj ostatnio powodem ciągłych waśni, więc dla jego dobra póki co zostaje zablokowany. Natomiast każdy kto będzie mimo to wracał do tematu, również będzie blokowany.
Jak zawsze nie ma idealnych rozwiązań, ale widząc, że wchodzimy publicznie już na drogi prawne, to naprawdę lepiej niech to się dzieje poza publicznym czatem.
Jak zawsze nie ma idealnych rozwiązań, ale widząc, że wchodzimy publicznie już na drogi prawne, to naprawdę lepiej niech to się dzieje poza publicznym czatem.
Pasko.
Pozwolę sobie zamieścić jeszcze jeden wpis na ten temat.
Sara0925 (jeszcze przed blokadą)proponowala mi miejsce na cmentarzu na Zgodzie.
PO blokadzie pojawił się nick Mzgoda.Czy to tylko zbieg okoliczności? Chyba nie.
Pozwolę sobie zamieścić jeszcze jeden wpis na ten temat.
Sara0925 (jeszcze przed blokadą)proponowala mi miejsce na cmentarzu na Zgodzie.
PO blokadzie pojawił się nick Mzgoda.Czy to tylko zbieg okoliczności? Chyba nie.
faktycznie identyfikacja po IP nie jest łatwa, szczególnie jeśli osoba zakłada tym razem już jeden kolejny nick i nie używa tym razem wielu nicków. Dlatego jak mówię nie było związku z innymi nickami, ale faktycznie IP mogło zostać zmienione po prostu.
Albo logowanie z innego komputera
Ok.
Tu na stronie MP--jest jeden cel,skubnąć coś z tort TS,samemu lub z pomocą graczy
Zdrapka James Bond-numer22 -100zeta.
Andreas3864
Droga zdrapka a tak myśle dziś wziąść 2,7,21,13 ,coś z tych jakąś 1-ą,bo przed jałomóżną