Wpisy 3 774 660 – 3 774 759
7 marca 2020 11:52 → 7 marca 2020 13:25, 100 wpisów
Mam cię cwaniaczku na widelcu
Mati24, Amadeusz2, Janusz27, mniejnizzero, jaroslaws, Turbo, Sara0925, AkexanderRuiz,dobryptak,Mzgoda,Jordanm,Qbraczek
To wszystko ten sam użytkownik,nie warto z tym agresorem pisać.
Tak to jest załamanie psychiczne bycie właścicielem czy tam kim na stronce po upadku przelewanie swoich rzeczy tu no cóż były takie stronki z liczbami lotto forum było coś takiego i inne
Ludzi się szukało z multipasko bo tu dużo jest i się wydawało że przejdą tam a stronkę trza było utrzymywać wejść mało było
Nie będę pisał mam swoich przyjaciół i co twoje słowa znaczą nic piszesz
Poczytaj ' chory z nienawiści' ' przestępstwa nienawiści' i przestępstwa z ustawy RODO. Gdy katoliku jutro n będziesz w kościele, pamiętaj o przekazaniu znaku pokoju. 

Myvictory---niemożna całymi dniami sapać do każdeho kto ma inne zdanie,myśle że Pasko zrobi porządek z Trollem
co ty piszesz co ty wstawiasz z mojej strony żal mi ciebie współczuję upadku stronki każdy ma prawo zakładać stronki czasem nie wychodzi czemu się tak złamałeś zrób jeszcze raz stronkę z innym wymiarem
Andreas3864, gdzie tutaj widzisz mowę nienawiści? Pokaż chociaż jedno zdanie. Wklejaj nadal głupie fotki z gołymi. Polecam dobrego lekarza na Topolwej 16, Anna W. 

Mzgoda-zachowujesz się jak wrzód na D..ie,nikt tu niechce mieć z tobą nic wspólnego,A te twoje poprzednie nicki świadczą o złośliwości.Nikt ci nie jest winien że masz taki los,i siedzisz 24 h w domu,dlaczego ty już wiesz,Do psychiatry Leczyć się.
3 774 612. megamocny 2020-03-07 (10:19)
na te 31 numerow pisane tak 1,11,21...
bierzesz dobre wahadlo i po godzinie ostrego machania masz 6/6
dobre wahadło to znaczy jakie i z czego zrobione?
na te 31 numerow pisane tak 1,11,21...
bierzesz dobre wahadlo i po godzinie ostrego machania masz 6/6
dobre wahadło to znaczy jakie i z czego zrobione?
Brak ci własnych pomysłów nowatorskich zdjęcia gotowe z neta twórz coś własnego własną inwencją jak bym tworzył stronkę to własne pomysły też mogło by nie wypalić ale nie kopiuj klej
Mati24, Amadeusz2, Janusz27, mniejnizzero, jaroslaws, Turbo, Sara0925, AkexanderRuiz,dobryptak,Mzgoda,Jordanm,Qbraczek
arczibalik-ile chcesz za to wahadł/-bezcenne
Wydawało ci się że jesteś mądrzejszy od większości okazało się jak i ze stronkę że są tu ludzie mądrzy bardziej niż ty znów kolejne rozczarowanie
Myvictory, doczepiłeś się do mnie. Popatrz ile tutaj jest m żałosnych fotek wklejanych, bardzo prymitywnych. Przecież na te stronie, już z samego rana wklejano foty z FB. Na to nie zwróciłeś uwagi. Podaje typy, a Wy się do mnie przyczepiacie. Nie mam przyjemności odpowiadać na zaczepki.
Ale nie będę ci czasu poświęcał jestem tu dla relaksu ale jak widzisz twoje podchody zabawa chowam się znajdź mnie się już skończyła
Witam wszystkich
Myvictory, Twoim relaksem są zaczepki. To na tyle. Relaksuj się nadal.
Cześć
Jak się bawicie ?
Seba jak trzon?
Witam
Dotam jakie ciasto jest na spodzie tego pysznie wyglądającego tortu
Dotam jakie ciasto jest na spodzie tego pysznie wyglądającego tortu
Aya witaj
Andreas3864
Trzon w budowie . Jeszcze brakuje mi 2 liczb
Trzon w budowie . Jeszcze brakuje mi 2 liczb
Zapodaj pewniaki
Może wspólnie stwórzmy jakiś zestaw liczb co Wy na to ?
Niech każdy poda po jednej liczbie i jedziemy z TS
Niech każdy poda po jednej liczbie i jedziemy z TS
77,2,masz takie
Powinniśmy tu wspólnie działać i sobie pomagać a nie chować liczby i później mówić że się nie udało wygrać
To mamy dwie liczby ja dokładam 3 liczby 1,21, 80 bo takie mam
To mamy 1,2,21,77,80
Czyli Trzon już jest
To mamy 1,2,21,77,80
Czyli Trzon już jest
Tomi patrząc w ten sposób jak piszesz to opozycja ma więcej władzy ponieważ ma więcej stacji telewizyjnych za sobą
Tomi podaj lepiej jakieś sensowne liczby i nie wprowadzaj tu polityki ok ?
I jeszcze ten kot ?
Co ma wspólnego kot z mediami ?
Albo z władzą ?
Tomi opamiętaj się
Co ma wspólnego kot z mediami ?
Albo z władzą ?
Tomi opamiętaj się

Dziwi mnie tylko fakt że Pan Jarosław kawaler dał 500 dla rodzin a Pan Komorowski co ma dzieci czy Pan Tusk nie
To by się zgadzało.

Myvictory, nie będziesz nikomu dyktował co ma robić, z jakiego portalu ma korzystać i nie będziesz nikomu reglamrntowal czasu. ( Zgin, przepadnij duszo nieczysta. Wiesz skąd sie wzięło takie powiedzenie?). 

Ale schodzimy w politykę wychodzę z tego ktoś rzuci kamyczek a człowiek się nakręca okey wychodzę z tego

Andreas3864, gdy będziesz się udawał na Topowa 16, koniecznie pokaż pani dr Annie wklejane fotki.
Znów się odezwał trzeba ignorować bo się człowiek wdaje w dyskusję
Pisanie dla ciebie jest jak woda jedzenie szukasz ludzi na siłę wklejasz gotowe mądrości nic swojego aż przykro się na to patrzy no cóż pisz dalej choć twierdziłeś że nie będziesz pisał mam swoich przyjaciół jesteś sam szukasz ludzi na zielonej dobra tyle wkręca się człowiek a jemu oto chodzi by se pisać
Czy brak kasypatrząc na ludzi bogatych widzę jacy są nieszczęśliwiA kolesie przy totku radośnie przyomawiaja co im się trafiło
denar67 zatypował(a) za 8 zł w typowaniach Keno na los. nr 885814 i trafił(a) 400 zł
Andreas3864, kup ProstrsXin Plus, zapas na 1 miesiąc. Po 50-tce bardzo wskazany. Jeszcze możesz kupić masc na ból d.
Polecam zilka Relan na stres, nerwy i uspokojnrie. 191979, jaki pokój takie meble.
krysta_chm zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 885816 i trafił(a) 100 zł
Nie pijcie alkoholu. Od 2012 r.z powodu alkoholu zmarło 110.000 osób
kriss666 zatypował(a) za 4 zł w typowaniach Szybkie 600 na los. nr 9457 i trafił(a) 500 zł
Myvictory, wypchaj się z tą polityka na portalu. Kto dał i z czyich pieniędzy? Tego nie zrozumiesz. 

Zbychu , jakiś Ty elegancki szykuje sie impra?
Wielka Gala Zielonego Portala
sherlokmarysia zatypował(a) za 6 zł w typowaniach Keno na los. nr 885820 i trafił(a) 500 zł
K30 witaj bajkopisarz
Zbigniew, Ty bajkopisarza widzisz w osobie Sebastiana, teraz w osobie Rafała
Gosia

kto ma media ten ma władzęhe he