Wpisy 3 774 449 – 3 774 548
7 marca 2020 02:07 → 7 marca 2020 08:26, 100 wpisów
Gabriel całe szczęście że nie ma Ciebie w ciągu dnia bo z tym monitorem ciągle chodzisz i robisz straszny ścisk
3 774 439. GABRIEL nie no napewno by to docenil mi sie wydaje ze politykow trzeba jak najwiecej pytac i o wszystko, zadawc im jak najwieceej pytań , i to takich na które nieznaja odopowiedzi , wkoncu sie sami pogubia i moze zcaczna mowić polskim jezykiem
Gabriel bez monitora wyglądasz trochę poważniej weź to pod uwagę ok ?
Arczi dlaczego jeszcze nie śpisz?
Pilnujesz strony ?
Jutro może być liczba 19
3 774 396. K30 niewazne kto bedzie rzadził wazne jest tylko to abysmy zyli w zgodzie ,niechorowali, i zyli w spokoju i w dobrobycie i by kazdemu sie szczesciło
Jutro gramy tak
ŠKF Sereď
MŠK Žilina TYP 2 kurs 1.8
Wolfsburg - RB Lipsk powyżej 2.5 goli Kurs 1.65
Svitolina E. - Fernandez Leylah A. TYP 1 kurs 1.50
ŠKF Sereď
MŠK Žilina TYP 2 kurs 1.8
Wolfsburg - RB Lipsk powyżej 2.5 goli Kurs 1.65
Svitolina E. - Fernandez Leylah A. TYP 1 kurs 1.50
3 774 455. Sebastian_M 2020-03-07 (02:11) Dziś Gram w Mini )
no witaj ponownie, no jakos niechce mi si spać za bardzo wiec niespie, jeszcze jeszcze za młoda godzina jest na sen nie no coś ty a co ktoś ja ukradnie? tak czytam co tu ludzie pisza i właczyłem sie do relacji ale uwazam ze juz troche za duzo napisalismy o tej politycei raczej powinnismy wziasc sie za typowanie loiczb a nie politykowanie i hejtowanie jakis tam osób z cyrku czy partji
no witaj ponownie, no jakos niechce mi si spać za bardzo wiec niespie, jeszcze jeszcze za młoda godzina jest na sen nie no coś ty a co ktoś ja ukradnie? tak czytam co tu ludzie pisza i właczyłem sie do relacji ale uwazam ze juz troche za duzo napisalismy o tej politycei raczej powinnismy wziasc sie za typowanie loiczb a nie politykowanie i hejtowanie jakis tam osób z cyrku czy partji
3 774 457. Sebastian_M w jakiej grze widzisz to 19 w multiku czy w mini lotku
Dlatego zacząłem podawać liczby
Arczi i tu i tu
w multiku niewidze na dzisiaj 19
3 774 463. Sebastian_M w mini szybciej pokazuje mi sie ta liczba 19 i jeszcze inetez
No to sam widzisz . Mnie też się pokazuje
3 774 466. Sebastian_M le tylko w mini lotku,chociarz i nie szybciej widzi mi sie 17 jak 19, i tu w mini i w multiku tez
Daj 17 i 19
Wczoraj pisałem , może trochę zbyt bezpośrednio o losowaniach MM w okresie promocyjnym, między innymi że przedział /1-10/ to na losowaniu kwestia góra 2 liczb i to się sprawdza z niemal 100% pewnością. Jeden koleś nazwał to węszeniem spisku. Nie wiem jak to jest , ale fakty są , jak najbardziej po mojej stronie. Prześledziłem wiele okresów promocyjnych i tak to wygląda. Mam wrażenie że to niejest dla tak wytrawnych graczy żadna sensacja , tyle tylko po co się narażac na jakieś nie wybrdne komentarze. Pozdrawiam i zdrowia życzę, bo jaka jest nasza służba zdrowia to wiem z rodzinnych opowiadań.
a wy nie kupujecie zapasów ryżu makaronu itp
zabrakło wam nie zdążyliście kupić
ryżu brakuje makaronu brakuje ale w lotto zagrać można zawsze
Ryż mam makaron jak trza to se zrobie ale se nakupowałam ciecierzycy. Zdrowa i dobra
U Was tez szalenstwo zakupowe? Masakra wczoraj z Biedry kartonami wynosili
Ja to,zeby sie nie przeziebiac ,robie sobie barszcz zalewajke z duza iloscia czosnku,
U Was tez szalenstwo zakupowe? Masakra wczoraj z Biedry kartonami wynosili
u mnie już nie było w poniedziałek wykupiłem wszystko by teraz 50% drożej sprzedawać
u mnie już nie było w poniedziałek wykupiłem wszystko by teraz 50% drożej sprzedawać
To lepiej teraz w rekawiczki i maseczki inwestować. My z mężem to mamy takie porządne z ryjem
Panoramix pijesz juz od rana,czy jeszcze nie skonczyles z wczoraj?
żałuje ze w grudniu nie wziąłem kredytu na maseczki
Hej.. Przepraszam że się wtrace... Na świecie miliony gloduja miliony umieraja na różne choroby np raka niby kasy nie ma by im pomóc np w Polsce ale na nagrody czy tez inne bzdety kasa jest więcej ludzi ginie w wypadkach piszac gadajac telefonia a tu wirusik i halo pa
No ja mieszam spiryt z miodem, czosnkiem i cytryną i zaden swirus mnie nie tknie bo przez tydzien z łózka nie wstaje
Wirus HIV w samym 2008 roku zabił 2 miliony osób. a ludzie dalej GUMEK nie kupują nie boją się wolą bez
W sumie od chwili pojawienia się wirusa zaraziło się nim 60 milionów ludzi, z czego 25 milionów zmarło.artykuł z 2009 roku nie widzę by młodziesz kupowała GUMKI WOLĄ bez
Idę na spacer w masce i wrekawiczkach choć jest ciepło 

Acha totolotka na 14 tez kupie
Wojtt jestem w bidrze jak zwykle pełno ludzi bez paniki gdyż ona jest groźniejsza od tych co sa i pewnie beda różnych wirów ps spirytusu kropka na piers setka w gardło raz na tydzień szczególnie to ostatnie i gitara do tego syrop domowy czosnek miod imbir cebula mleko z czosnkiem miłość

Sobota bez szczerych, serdecznych życzeń nie może być szczęśliwa.Zycze Wam tego samego co sobie życzycie.

pisze z komórki tylko weszłem z domu spotkałem dziwnie zachowującego się kota Wędrowca a ty kupiłeś zapasy ryżu mąki i makaronu
-> dziewczyna piszę: weszłam.
-> chłopak piszę: wszedłem.
-> chłopak piszę: wszedłem.
Wyszedłem miało być pisze z komórki
Zbigniew.
Nie robię zapasów.
Nie robię zapasów.
Ja tez nie ja się tego nie boję wogóle
Ja jedynie co kupiłem dziś to skrzynkę piwa

Zbigniew g-miałeś kupić 2 skrzynki

A gdzie jest Magda
Test. Wpis z komórki.
Dziewczyna pisze: Weszłam.
Chłopak pisze: Wszedłem.
Da się wpisać poprawnie?
.........
Dziewczyna pisze: Weszłam.
Chłopak pisze: Wszedłem.
Da się wpisać poprawnie?
.........
zbigniew g-to twoja lodówka wygląda tak

Witam wszystkich
Po co Wam tyle piwa?
Koniec żartów
U mnie maseczki są spokojnie wiszą na haczyku
Płynu już nie kupuję bo i po co ?
11 000 000.
Tyle można wygrać w Lotto de.
Tyle można wygrać w Lotto de.
Walduś piona
Wędrowca
Nie zagram w Lotto de bo nie mam jak
Nie zagram w Lotto de bo nie mam jak
Jedna z bab mi powiedziała ze pije wyliczyla mi 900 piw rocznie
Można zagrać, tylko trzeba użyć... podstępu.