Wpisy 3 774 381 – 3 774 480
7 marca 2020 01:47 → 7 marca 2020 07:31, 100 wpisów
Mulag - dokładnie . Dobranoc wszystkim
w Polsce to jeszcze demokracja za PIS w Francji ludzie po bici pałami robotnicy co strajkowali czy ludzi
3 774 354. Mulag no tak co ma koscół do rzadzenia w kraju, tu jest elta wybrana ktora kłoci sie tylko o stołki miedzy soba i wszyscy nagle maja wizje na lepszy kraj, ja jak ich tak nieraz słucham to sie zastanawiam co ci ludzie pala i wdychaja że maja taki odjazd, i takie pomysły, nosz cuda nam przed wyborami opowiadaja a po wyborach nagle ich wizja zamienia sie w niemoc i jest tak jak zawsze albo jeszcze gorzej obiecuja nam gruszki na wierzbie
nie nie ja widziałem normalnych ludzi co krzyczeli nic nie rzucali
a nikt wczesniej nie powie ze tej wierzby juz dawno tam niema ze ja ukradli,jakies typy jak bym sie dostał kiedys do takiego rzadu to wprowadził bym taka ustawe zakas sprzedazy w sejmie alkoholu i spozywaniu go na terenie budynku, kazdy poseł ktory spozył by taki trunek byłlby automatycznie wykluczany z obrad sejmu czy senatu i szedł by na zielona trawke, bez odszkodowania diety poselskiej itd, podejrzewam ze po 1 msc by mnie wyrzucili z tamtad
mój kumpel krzyknął tak
duda nie nadajesz się na prezydenta i zaczął gwizdać
i gdzie tu wolność 30 lat za murzynami
duda nie nadajesz się na prezydenta i zaczął gwizdać
i gdzie tu wolność 30 lat za murzynami
Dobranoc Wszystkich polityka nie sprzyja normalnym relacją dla tego przestałem pisać na te tematy dzieli ludzi ja obiektywnie widzę wady również obecnej władzy ale nie chcę jej tak krytykować bo była gorsza 100 razy była by to polewka pozytywna dla opozycji
tez koncze polityke mnie nie interesuje kto bedzie rządził wazne by bylo do czego kiedy wrócić
Zapodam Wam coś na odstresowanie się
https://www.youtube.com/watch?v=hjvKcuQdMbw&list=RDhjvKcuQdMbw&start_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=hjvKcuQdMbw&list=RDhjvKcuQdMbw&start_radio=1
Ojej dlaczego tu tak głośno ?
3 774 358. gonzaga dokladnie niema co trzeba dac sobie z tym spokój iolać ich wszystkich z góry tak jak oni olewaja naród, trzeba sie wziascv za typowanie liczb na jutrzejsze ba, dzisiejsze losowania
Pani Jadzia mi powiedziała że dawno nie widziała Gabriela
przegłosowaliśmy ustawe kazdy dostanie 2 miliony dwa razy w tygodniu
Gabriel a Ty jesteś prosty ?
Gabriel tylko 2 razy w tygodniu ?
Gabriel i jak to sobie organizujesz ?
Gabriel jesteś tęczowy ?
Gabriel przyjedź do mnie to będziesz miał raz ale taki że zapamiętasz na całe życie
Gabriel później będziesz prosił aby więcej nie zdarzyło Ci się coś podobnego
Już jeden do mnie jechał na spotkanie i nie dojechał
A ja czekałem na niego i nawet mam fotki z tego dnia że tam byłem o wyznaczonej godzinie
Seba Pisali o tym na Onecie Wysłałeś sms-sa z wiadomością za brzydki jesteś dla mnie
Gabriel ja jestem spokojnym człowiekiem więc porozmawiać mogę z każdym i na każdy temat
Gabriel facet nie musi być ładny nie wiedziałeś o tym ?
3 774 394. GABRIEL witaj
moze i masz racje ale by niebyło gadania głupot w sejmie i kazdy polityk ,
poseł powinien byc rozliczany co miesiac ze swoich obowiazkow w kazdym miesiacyu musiał by przdestawić raport co zrobil dla danego obywatela, i z jakim skutkiem
moze i masz racje ale by niebyło gadania głupot w sejmie i kazdy polityk ,
poseł powinien byc rozliczany co miesiac ze swoich obowiazkow w kazdym miesiacyu musiał by przdestawić raport co zrobil dla danego obywatela, i z jakim skutkiem
Arczi Zgadzam się z Tobą ale czy Seba by to docenił ? Starania posła w jego imieniu ? Skoro on ma ciągle szereg samych pytań ?
Gabriel pamiętasz jak wszedłeś do kolektury pani Jadzi z wielkim monitorem ale takim wielkim że nikt już nie mógł tam wejść ?
Gabriel postaw się w dobrej roli ok ?
nie zrobił nic , traci wszystkie przywileje oraz zostaje wykluczony z elity, idzie na bruk, na zielona trawke bez odprawy
Gabriel powiedz nam co robisz w czasie dnia ?
Gabriel wiem o tym bo tylko o tym myślisz
Gabriel całe szczęście że nie ma Ciebie w ciągu dnia bo z tym monitorem ciągle chodzisz i robisz straszny ścisk
3 774 439. GABRIEL nie no napewno by to docenil mi sie wydaje ze politykow trzeba jak najwiecej pytac i o wszystko, zadawc im jak najwieceej pytań , i to takich na które nieznaja odopowiedzi , wkoncu sie sami pogubia i moze zcaczna mowić polskim jezykiem
Gabriel bez monitora wyglądasz trochę poważniej weź to pod uwagę ok ?
Arczi dlaczego jeszcze nie śpisz?
Pilnujesz strony ?
Jutro może być liczba 19
3 774 396. K30 niewazne kto bedzie rzadził wazne jest tylko to abysmy zyli w zgodzie ,niechorowali, i zyli w spokoju i w dobrobycie i by kazdemu sie szczesciło
Jutro gramy tak
ŠKF Sereď
MŠK Žilina TYP 2 kurs 1.8
Wolfsburg - RB Lipsk powyżej 2.5 goli Kurs 1.65
Svitolina E. - Fernandez Leylah A. TYP 1 kurs 1.50
ŠKF Sereď
MŠK Žilina TYP 2 kurs 1.8
Wolfsburg - RB Lipsk powyżej 2.5 goli Kurs 1.65
Svitolina E. - Fernandez Leylah A. TYP 1 kurs 1.50
3 774 455. Sebastian_M 2020-03-07 (02:11) Dziś Gram w Mini )
no witaj ponownie, no jakos niechce mi si spać za bardzo wiec niespie, jeszcze jeszcze za młoda godzina jest na sen nie no coś ty a co ktoś ja ukradnie? tak czytam co tu ludzie pisza i właczyłem sie do relacji ale uwazam ze juz troche za duzo napisalismy o tej politycei raczej powinnismy wziasc sie za typowanie loiczb a nie politykowanie i hejtowanie jakis tam osób z cyrku czy partji
no witaj ponownie, no jakos niechce mi si spać za bardzo wiec niespie, jeszcze jeszcze za młoda godzina jest na sen nie no coś ty a co ktoś ja ukradnie? tak czytam co tu ludzie pisza i właczyłem sie do relacji ale uwazam ze juz troche za duzo napisalismy o tej politycei raczej powinnismy wziasc sie za typowanie loiczb a nie politykowanie i hejtowanie jakis tam osób z cyrku czy partji
3 774 457. Sebastian_M w jakiej grze widzisz to 19 w multiku czy w mini lotku
Dlatego zacząłem podawać liczby
Arczi i tu i tu
w multiku niewidze na dzisiaj 19
3 774 463. Sebastian_M w mini szybciej pokazuje mi sie ta liczba 19 i jeszcze inetez
No to sam widzisz . Mnie też się pokazuje
3 774 466. Sebastian_M le tylko w mini lotku,chociarz i nie szybciej widzi mi sie 17 jak 19, i tu w mini i w multiku tez
Daj 17 i 19
Wczoraj pisałem , może trochę zbyt bezpośrednio o losowaniach MM w okresie promocyjnym, między innymi że przedział /1-10/ to na losowaniu kwestia góra 2 liczb i to się sprawdza z niemal 100% pewnością. Jeden koleś nazwał to węszeniem spisku. Nie wiem jak to jest , ale fakty są , jak najbardziej po mojej stronie. Prześledziłem wiele okresów promocyjnych i tak to wygląda. Mam wrażenie że to niejest dla tak wytrawnych graczy żadna sensacja , tyle tylko po co się narażac na jakieś nie wybrdne komentarze. Pozdrawiam i zdrowia życzę, bo jaka jest nasza służba zdrowia to wiem z rodzinnych opowiadań.
a wy nie kupujecie zapasów ryżu makaronu itp
zabrakło wam nie zdążyliście kupić
ryżu brakuje makaronu brakuje ale w lotto zagrać można zawsze