Wpisy 3 773 022 – 3 773 121
5 marca 2020 17:17 → 5 marca 2020 20:59, 100 wpisów
No teraz takie czasy niestety ...wiosna ziemniaki gubi jak to śpiewała Danuta Rin Gdzie Ci męszczyźni orły herosi sokoły a nie ..pier..ły
Kultura słowa podanego w pełnej krasie, począwszy od Podkarpacia, przez Śląsk, Płock, aż po Szczecin.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko KONKURENCJA JEST BEZ SZANS
NIE POMOŻE trola dym BO MULTIPASKO W RANKINGU NAJLEPSZA STRONA GIER LICZBOWYCH WIEDZIE PRYM...
3 772 961. Andreas3864 2020-03-05 (15:17) Wydymać TS plan na 2020.
arczabalik73-jak poszło o 14ej
arczabalik73-jak poszło o 14ej
Pytanie... Czy u was też rodzinny nie przyjmuje zwykłych pacjentów tylko z gorączka?
Zbyszek, treść Twojego wpisu nr 3773016 wyczerpuje znamiona przestępstwa z art.190 & 1 kk.Podpowiem, że jest to groźba karalna.
3 773 016. Zbyszek 2020-03-05 (16:28) Puszczykowo
Na 22 12,66
to jest groźba karalna
Na 22 12,66
to jest groźba karalna
Forsami, dobrze prawisz, ale ostatnio coś mniej wychealasz stronke.
Nie jeden Kameleon chciałby miec taka ślinę...
A on na podręczniku miał wazelinę...
Dziś wielki, butny napis os...raly mu gołębie
I mocą g...a raza , choć mniejsza...niż w gębie
Nie jeden Kameleon chciałby miec taka ślinę...
A on na podręczniku miał wazelinę...
Dziś wielki, butny napis os...raly mu gołębie
I mocą g...a raza , choć mniejsza...niż w gębie
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko KONKURENCJA JEST BEZ SZANS
A I jeszcze pozdrowienia dla Małpazielona I KubaU I Forsamix napisz że wygrywasz codziennie na chybił trafił stawka 100000 nosz..Miliarder...
Nie uda ci się strony zatrolować bo tu są WIERNI FANI MULTIPASKO ODDANI.... a najbardziej mam ubaw z tego że wiem kim jesteś ale udaje jakgdyby nigdy nic .Nawet kolega cię z FB usunoł ze znajomych jak zaczoł mieć mase wirusów na kompie I dysk do wymiany...
nie ważny pacjent ważne że lekarz jednak jest a że nie przyjmuje?kogo toTomi no tak eternit jest podobno rako twórczy..ale czy tam jest wirus
misiaczek901 zatypował(a) za 6 zł w typowaniach Keno na los. nr 885387 i trafił(a) 750 zł
Gosia 77-jak wkleić skan zdrapek,bo niewidze dodaj
Andreas wybież zdrapkę w której wygrałeś w dziale zdrapki i tam będzie
Na gitarze można wygrywać kilka razy dziennie
Gosia już ogarnołem temat,trzeba zaznaczyć zdrapke,dzieki.
dziś trafione dwie setki jefna w wielkiej krzyżówce druga w pełny portfel
tomi77-jakby to było takie proste,to byśmy byli milionerami,2zeta wyrwać z łap TS to sukces
w gry lotto nie gram muszę nadrobić wydane złotówki w zdrapki
Gosia77 daj skana w dziale zdrapki,a póki co to
nie zrobiłam foto bo oddałam od razu do wypłaty
jedna bbb
druga ggg
jedna bbb
druga ggg
Ja już nie szaleje ze zdrapkami bo można zostać w samych skarpetkach przy moim szczęściu i przy choiności TS
Andreas keno mi idzie a szybkie 600 nie idzie nie gram już w to
Ostatnio przyszalałaś ze zdrapkami to przynajmniej jakiś zwrot,bo z pieniążkami wiadomo raz są,a raz niema,
ta 5tka jakiś pewniak??
Andreas wczoraj te 5 wzięłam z cht i dopiero o 16.54 trafiłam 4/5 dlatego niebawem będzie 5/5
Dobra podam co miałem wyslac
4,12,20,21,25
5,10,14,32,41
7,26,28,29,33
6,9,18,23,27
Przemyslane nic nie przypadek
4,12,20,21,25
5,10,14,32,41
7,26,28,29,33
6,9,18,23,27
Przemyslane nic nie przypadek
Tomi oby nie, bo nie mam
Ja mam inne peremyslenia
A TS ma inne
może to wyskoczy //5,8,12,13,19,37,58,77,
16,30,31,71,77,78
kupon po super szansie 446 ostatnie trzy cyfry
kupon po super szansie 446 ostatnie trzy cyfry
gosia powoli coś odkrywam jak wieczorem sie sprawdzi jutro do południa ci napisze dziś robie do 24;00
brak czasu pózniej do roboty miałem odkazanie magazynu było bo kontenery codziennie z chin idą
brak czasu pózniej do roboty miałem odkazanie magazynu było bo kontenery codziennie z chin idą
K30 rozumiem
tak to nie gram codziennie w multi gram dopiero jak coś przypuszczam że wypadnie
tak to nie gram codziennie w multi gram dopiero jak coś przypuszczam że wypadnie
TS chce jak najpóźniej losowania aby jak najwięcej osób puściło zakłady
Ale godzina 20:00 to jeszcze środek dnia ile to jeszcze zakładów wpływa Tsik był by stratny
krysta_chm zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 885409 i trafił(a) 100 zł
Dlatego też myśle że poto wprowadzili grania Online bo teraz niedziele nie handlowe kolektury po sklepach spożywczych lub marketach pozamykane wiadomo obroty spadają a nie oto chodzi...
Właśnie przeczytałem info na necie że ludzie zabezpieczają się przed koronawirusem, ze sklepów znikają preserwatywy
Ale ten cały koronawirus , ma troche swoje plusy, gospodarka chińska troche wyhamuje
Żal mi Ciebie Forsami.Mydlisz, że nie wiem kim jesteś i kto Ci pisał bzdury.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Ten Twój informator już w 2018 r.przekazywal informacje o swoich kontaktach .M.in.A89.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje
Tak jak ty trolujesz mogę cię zatrolować jak ty trolujesz jak cię to rajcuje 1000000 ników ale każdy ma swoje kółko zainteresowań

U mnie też szukają koronawirusa