Wpisy 3 772 821 – 3 772 920
5 marca 2020 12:41 → 5 marca 2020 14:02, 100 wpisów
Mati24, Amadeusz2, Janusz27, mniejnizzero, jaroslaws, Turbo, Sara0925, AkexanderRuiz,dobryptak,Mzgoda,Jordanm,Qbraczek
To wszystko ten sam użytkownik,nie warto z tym agresorem pisać.
kebabik-masz racje
Sorry-kebaik żle mi się przycisło
Andreas, piana to się Ci toczy z yska z zazdrości. Mewa,wiedziesz prym w dziedzinie węszenia i sledzenia spokojnych ludzi. Popatrz Andreas urniu nie jeden, ile jest nickow od jednej i tej samej osoby. Czy Ci ktoś odbiera szczęście? Obyś go nie zaznał. Nie mam zamiaru czytać głupich wpisów tak Andreas3864, mewa/Gryks76, czy innych.
Kebsbik, wiesz co to jest bezmózg? Poczytaj art. 54 Konstytucji. Weź się od mojej osoby odczep. Dla higieny mojego umysłu, będę unikał zaglądania tutaj. W dowód wdzięczności, wszystkim życzliwym sympatykom, życzę wszystkiego naj do siódmego pokolenia. Amen

Mati24, Amadeusz2, Janusz27, mniejnizzero, jaroslaws, Turbo, Sara0925, AkexanderRuiz,dobryptak,Mzgoda,Jordanm,Qbraczek
To wszystko ten sam użytkownik,nie warto z tym agresorem pisać.- Przyjmij swoje ułomności na klate,a nie wyżywaj się na tej stronie.
To wszystko ten sam użytkownik,nie warto z tym agresorem pisać.- Przyjmij swoje ułomności na klate,a nie wyżywaj się na tej stronie.
No to chore jeśli ktoś kilku Nickow używato jakbyś miał kilka żon
Albo za mało chodzi do psychiatry
Pogoda super oby liczby wylosowane były też super
Uwaga:
Dzisiaj pogoda, jutro... deszcz.
Dzisiaj pogoda, jutro... deszcz.
Chyba sobie w leb strzele jak wejdzie 4/5 mini ale nie wierzękupon na biurku
To wszystko ten sam użytkownik,nie warto z tym agresorem pisać.Prośba do Admina żeby usunąć pieniacza
To wszystko ten sam użytkownik,nie warto z tym agresorem pisać.Prośba do Admina żeby usunąć pieniacza
Andreas, gdzie widzisz zaczepki z mojej strony? Lecz się z podejrzliwości!!!
Tu chodz na tej stronie o typy Liczb,a nie o sflustrowanego człeka który sadzi się do wszystkich pod różnymi nickami,swojego losu nie odmienisz Jazgotem
Na Mp jest zakaz pisania w obcych językach.
Krety..w i bezm....w nie dotyczy
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Zbyszek warto było czekać na te piękne czasy by na własne gały cuda te zobaczyć
Jaki dzisiaj czarnoksiężnik obsługuję o godz. 14 maszynę "Marzeń o Wygranej" w Lotto???
Tak myślałem.
Prawidłowa odpowiedź.
Prawidłowa odpowiedź.
Może dziś TS zgadnie co skreśliłem na kuponachmoże być tak po Losowaniu-ale nie licze na cud
Kolejka pod Losowanie
Forsami odstawia nie pije na krzywy r.j
możliwy scenariusz po Losowaniu
W kaftany z rekami do tyłu
Jest tu taki co się tego domaga.. Mewa pisze sam ze sobą o sobie samym....
Kto
Acha K30
Zbyszek a no ten hydra...o 1000 twarzach co to wygrywa co losowania nosz ku..kury ku Miliarder..a tu siedzi I zawraca zamiast banana opalać na Majorce
Zbyszek Arab to jest Równy Gość I śpi na euro ale nie palecie...
Wczoraj przeczytałem na necie że przeciętny Polak pije 100litrów piwa,tj.około 200piw Rocznie powiedziałem to kumplowi,a on na to że to mało,on dziennie po 8 Piw,przez miesiąc ma 240,a przez Rok to głowa boli,Browar.
Spirytus rektyfikowany Polski sprawdzony sposób na koronawirusa, Chińczycy dopiero opracuwują, Polacy juz to dawno zrobili
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Właśnie leci kabarecik
Forsami nie gram ale dziś wielka krzyżówka zdrapana w bonusie słowo lizak płatne 10 stówek
Ja mam lizaki