Wpisy 3 769 433 – 3 769 532
1 marca 2020 09:04 → 1 marca 2020 11:47, 100 wpisów
Supermarkety odnotowały w ostatnich dniach w niektórych regionach Niemiec wzrost obrotów o 30-40 proc. Z półek znika papier toaletowy, papierowe ręczniki, mąka, makarony i konserwy.
ja też kupiłem 365 litrów piwa na wszelki wypadek
ja też kupiłem 365 litrów piwa na wszelki wypadek
za co
a już myślałem że coś trafiłem tu
mam w zapasie 365 litrów piwa i zapomniałem kupić banana
mam też kupione ziemniaki 120 kilo
frytek nie jadam
to będziesz smażył i sprzedawał lepiej wyjdziesz niż na Lotku
ja kupiłem dla siebię nikomu nić nie sprzedam
czas na śniadanko niedzielne , trzeba się wzmocnić zaraza już u drzwi
Kędzior trza się zmocnic odkazic zdeka i co nie co anty wirusowego 07 najlepiej ta zaraza tego się boi
Nie koniecznie z rana choć za wczasu można nie wiadomo kiedy co i jak a tak będziemy przygotowani
A poza tym alkoholu nie mogę narazie pić i nie ho o jakieś zakazy itp
ja wyrzekłem sie szatana alkocholowego na 3m-ce,do świąt
Dla wczorajszych Farciarzy
to co TS wczoraj dał to odbierze dziś z nawiązkom,zobaczycie
https://www.odkrywamyzakryte.com/event-201-koronawirus/?fbclid=IwAR3SjU7V16cyJzBmy_MnsmmiJRnMTkovHb9YbgXAaVemV1snlMsJdS3NWeo
Czyżby dawno było to zaplanowane
Czyżby dawno było to zaplanowane
O 14:00 udostępnię na czacie bardzo popularny post na temat koronowirusa. Dużo konkretnych i pomocnych informacji
Zacznijcie chlać... Alko chroni odo wirusaale nie od alkoholizmu
Ale nas robią w chu...ceny niskie bo to stoisko targowe z 2017 a nie sklepNie ma co się przejmować przyjdzie inna ekipa wszystko pozabiera 500 inne rzeczy da uchodźcą bankom i przyjacielom
Ceny spadną popyt podaż jak w portfelu braknie to i ceny spadną ogólnie wszyscy i ci obecni robią nas w konia
Pasowało by nie iść na wybory w maju i nie głosować na nikogo nie uczestniczyć w tym cyrku
Gdzie jest Magda
Witam wszystkich
Wszędzie szukam Magdy
Walduś gdzie Ci uciekła wygrana ?
Magda to wygrana ?
Gdzie jest Magda gdzie jest Magda
Walduś piona
Magda jest
Waldek
Zbigniew robi zapasy
Z powodu noktowirosa mam kupione w domu aż 360 litrów i Tp
360 litrów wódki czy piwa ?
Ja juz w środę zakupiłem w piątek stwierdzilem ze mam za malo i juz mam w zapasie 360 litrów piwa około 100 kg ziemniaki i 4 .5 kg papryki i jednego banana
Trzymaj w ciemnicy, bo podobno wirus przechodzi przez szklo ,przy swietle dziennym
kniazPijak zatypował(a) za 20 zł w typowaniach Keno na los. nr 884223 i trafił(a) 1250 zł
Wykopią Cie, i zostawią w przescieradle i zmarzniesz ,jaj moj byly szef kiedys,nawet mu zegarek zdjeli(zloty) i w samych skarpetkach lezał obok grobu...
do zejścia w ciągu 3 losowań
1,3,6
18,19
23,30
48
53,59
61,62,69
72,74,80
1,3,6
18,19
23,30
48