Wpisy 3 769 381 – 3 769 480
1 marca 2020 01:59 → 1 marca 2020 10:14, 100 wpisów
<iframe width="2133" height="1200" src="https://www.youtube.com/embed/uNPblBfTCw4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
polon zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 884162 i trafił(a) 100 zł
polon zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 884163 i trafił(a) 100 zł

marek33
Hej emerytka, forsami, marek33 słodkiego przyjemnego dnia i trafnych na dobry początek miesiaca
Mewa
Wzajemnie.
Wzajemnie.
191979
Wtorek 2 lotto z maszyny i nic więcejmarzec gram głową a nie emocjami
Hej tomi 77 dzisiaj wspaniały mecz Zagłębie Lubin Śląsk Wrocław łeska w oku się kręci wspominając mecz z lat 90 tych 7-0 dziś coś dziwnego się dzieje w zagłębiu serce daje 7-0 rozum 3-3 marzenia 1-0
fredkaa11 zatypował(a) za 10 zł w typowaniach Keno na los. nr 884177 i trafił(a) 2500 zł
melcia zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 884177 i trafił(a) 250 zł
191979 Ania jak sytuacja we Wrocku ludzie chodzą w maskach u ciebie więcej multi kulti niż u mnie jak byłem ostatnio to parę osób widziałem w maseczkach przewaznie azjatyckiej urody kobiecej
Jutro beda znane wyniki kobiety z lybina i dziecka włoskiej pary przewiezionych do Lubina, a ja w tygodniu będę we Wrocku
Sytuacja opanowana wczoraj w galerii handlowej nie widziałam nikogo w maskach
Później bylam na zakupach w Auchan i tez paniki nie ma
Nie dajmy się zwariować
Nie dajmy się zwariować
Oni to jedno ten korono wg mnie to coś grubszego komuś jak by zależało na wypuszczenie czegoś takiego ale ok
Rozumiem bo faktycznie żniwa zbiera
Koronowirusek ale właśnie to miałam na myśli
Koronowirusek ale właśnie to miałam na myśli
Może zle się wyraziłam bo w pracy jestem i szybko pisze z telefonu
Te wirusy to efekt tego że żrą na surowo różne robactwo, dzikie węże ,,,,,,, dochodzi do mutacji różnych bakteri , wirusów i efekt widac
Supermarkety odnotowały w ostatnich dniach w niektórych regionach Niemiec wzrost obrotów o 30-40 proc. Z półek znika papier toaletowy, papierowe ręczniki, mąka, makarony i konserwy.
ja też kupiłem 365 litrów piwa na wszelki wypadek
ja też kupiłem 365 litrów piwa na wszelki wypadek
za co
a już myślałem że coś trafiłem tu
mam w zapasie 365 litrów piwa i zapomniałem kupić banana
mam też kupione ziemniaki 120 kilo
frytek nie jadam
to będziesz smażył i sprzedawał lepiej wyjdziesz niż na Lotku
ja kupiłem dla siebię nikomu nić nie sprzedam
czas na śniadanko niedzielne , trzeba się wzmocnić zaraza już u drzwi
Kędzior trza się zmocnic odkazic zdeka i co nie co anty wirusowego 07 najlepiej ta zaraza tego się boi
Nie koniecznie z rana choć za wczasu można nie wiadomo kiedy co i jak a tak będziemy przygotowani
A poza tym alkoholu nie mogę narazie pić i nie ho o jakieś zakazy itp
ja wyrzekłem sie szatana alkocholowego na 3m-ce,do świąt
Dla wczorajszych Farciarzy
to co TS wczoraj dał to odbierze dziś z nawiązkom,zobaczycie
https://www.odkrywamyzakryte.com/event-201-koronawirus/?fbclid=IwAR3SjU7V16cyJzBmy_MnsmmiJRnMTkovHb9YbgXAaVemV1snlMsJdS3NWeo
Czyżby dawno było to zaplanowane
Czyżby dawno było to zaplanowane
O 14:00 udostępnię na czacie bardzo popularny post na temat koronowirusa. Dużo konkretnych i pomocnych informacji
Zacznijcie chlać... Alko chroni odo wirusaale nie od alkoholizmu