Wpisy 3 768 235 – 3 768 334
28 lutego 2020 19:44 → 28 lutego 2020 21:32, 100 wpisów
3 768 184. Mulag maska
Mulag to jest panika a potem się opłaci to co się nie sprzeda
Lotto ale trudne.. Znowu 2/66 zł w plecyale we wtorek zagram jeszcze razswoimi... Tak blisko
biznes był już taki co chleb łódką rozwoził za ileś krotnie więcej ale nikt nie kupił bo za darmo rozdawali a gość na oczy nie mógł popatrzeć bo tubę dostał
nie których masek sami sobie nie wybieramy rodzimy się w tych maskach
miał wykład w moim mieście mogłem zamienić parę zdań była okazja pisze tu o Panu Antonim Macierewiczu
Z Panem Jarosławem łączy nas przewiązania do zwierząt z tym że ja mam świnkę morską a on kota
sobie myślę jakie 20m czy 21 nic takiego nie ma ale oświeciło mnie że piszesz o Eurojackpot
nie zagrałem w to jeszcze nigdy chociaż mam od Forsamiego taki futerał czy jak to nazwać na zakłady losy właśnie Eurojackpot i w tym noszę
Losowania Eurojackpot odbywają się w każdy piątek między godziną 20.00 a 21.00 i są retransmitowane na stronie Lotto.
Dlaczego Eurojackpot nie jest transmitowany na zywo i nie ma scisle okreslonej godziny losowania?
Dopisano wyniki Eurojackpot - 12,22,24,29,38 oraz dodatkowe liczby 5,6
Typowania Eurojackpot
grzesiekfarmer wytypował(a) 3/5 + 0/2IvanZZ wytypował(a) 2/5 + 2/2
dario006 wytypował(a) 3/5 + 0/2
ryszardz12 wytypował(a) 3/5 + 0/2
Analiza stałych zestawów liczbowych Eurojackpot
bogdan0412 4/5 + 1/2
a dokładnie chodzi mi oto że złoto spadło klika stówek w dół jak jeszcze patrzyłem była inna cena a dziś patrzę 480 zł mniej za złoto
dolar w górę w ogóle waluty względem złotówy a akcje wszelkie w dół
jak ktoś kupił trzy dwa dni temu zapłacił drożej dziś 480 zł w dół ta sama wartość uncja gramy karaty
wchodzę w te sprawy od nie dawna i się uczę co się dzieje na rynku i łapię okazje teraz jest okey ale chyba niżej już nie pójdzie
Inwestycja w złoto to zakup i sprawdzenie ceny za 5 lat, a nie 5 godzin
Pasko masz racje tylko że jak bym kupił dwa dni temu straciły by teraz jak kupię oszczedzam powyzej 500 zł
oto mi chodzi o kupno złota Ja wiem że to inwestycja długoletnia ale chodzi oto że jak chcę kupić na czasie to był bym stratny jak bym kupił dwa dni temu oto chodzi
chyba wzrost dolara ma tu znaczenia bo poszedł do góry ale na pewno inne czynniki o których nie wiem
bo to śledzę od kliku dni i jak dziś kupię to już mniej straty od tych dwóch dni oczywiście może dalej spadać
wszystko się sypię w banku jak w skarpecie inflacja zje plus podatek Belki co ządna ekipa PO PIS nie zlikwidowało nie uczą ludzi oszczędzania żyć dniem obecnym chorę to
tak lubię to oglądać ale to ciężko pracują w upałach ogólnie w ciężkich ternach
a ja drinka zrobiłem w szklance pełnej sok i wódka krupnik i się rozmarzyłem o złocie trochę na poważnie trochę w żartach ale poważnie wam piszę że jak kogoś stać i ma zachciankę kupić złoto z certyfikatami akredytowane z Londynem to spadek w ciągu dwóch dni godzin spadło do 500 zł w dół to są fakty na dziś
z pewnością pójdzie za klika dni w górę fajnie sobie obserwować jak giełda
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 1 x 2 850 219,10 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
kanion zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 883849 i trafił(a) 250 zł
Trochę byłem zły że nie zdążyłem zagrać w EJ miałem 4 szt. teraz wiem że wygrałem 50 zeta
To ma być do lotto..
Gosia też myślałem by tabela do lotto grać mini i odwrotnie
Gosia też myślałem by tabela do lotto grać mini i odwrotnie
Kumulacja Eurojackpot: 205 000 000 zł
Tomi testowalem granie w mini i najlepiej zawsze wychodzilo grac na 4 zaklady
no to pod dobre losowanie