Wpisy 3 768 175 – 3 768 274
28 lutego 2020 18:47 → 28 lutego 2020 20:29, 100 wpisów
Gorzka najlepsza Wedla
Mulag A jaka to różnica?
Ja poproszę 10 takich masek
fajnie Mulag przynajmniej nie będzie kolejek w sklepie
będzie klient nasz Pan
będzie klient nasz Pan
Gosia sam tłuszcz czy olej palmowy nie jest niezdrowe. Chodzi o to że on jest szkodliwy w momencie jak jest utwardzony .
Mulag ja mam dobre urządzenie do filtrowania wody polecam
Skarpetki dobrze filtrują wodę mogę Ci kilka podesłać
Wyślę Ci za darmo
Z jonami ale nie patrzyłem jakimi
zobaczcie w google
Rynek 14, 98-430 Bolesławiec
Jaka dziura ktoś trafił w mini
jest foto w google map
Rynek 14, 98-430 Bolesławiec
Jaka dziura ktoś trafił w mini
jest foto w google map
Ten budynek jest chyba do rozbiorki
Jak tam malo ludzi
Tam na boku tego budynku gdzie jest punkt Lotto jest napis Nifi
Gosia a Ty tam mieszkasz ?
Ja nie widze roweru
1yeti1 zatypował(a) za 20 zł w typowaniach Szybkie 600 na los. nr 7471 i trafił(a) 2500 zł
Ok rozumiem
Człowiek jak głodny to zły a jak się naje to by cały czas pracował i pracował co to jest ?
Człowiek jak głodny to zły a jak się naje to by cały czas pracował i pracował co to jest ?
Mini Lotto 25.02.2020 314 979,30 zł Bolesławiec
Chopina 19B/2
Żabka
Chopina 19B/2
Żabka
Gosia a to ludzie starsi lubią tak długo pracować?
Sebastian niektórzy po jedzeniu śpią a Ty pracujesz pewnie chcesz dobrze wykorzystać dzień
Po jedzeniu się nie śpi
Czyli też się starzejesz ?
Muszę sprzedać Euro
Dużo
A co chcesz kupić?
Ty masz A ja muszę sprzedać
3 768 184. Mulag maska
Mulag to jest panika a potem się opłaci to co się nie sprzeda
Lotto ale trudne.. Znowu 2/66 zł w plecyale we wtorek zagram jeszcze razswoimi... Tak blisko
biznes był już taki co chleb łódką rozwoził za ileś krotnie więcej ale nikt nie kupił bo za darmo rozdawali a gość na oczy nie mógł popatrzeć bo tubę dostał
nie których masek sami sobie nie wybieramy rodzimy się w tych maskach
miał wykład w moim mieście mogłem zamienić parę zdań była okazja pisze tu o Panu Antonim Macierewiczu
Z Panem Jarosławem łączy nas przewiązania do zwierząt z tym że ja mam świnkę morską a on kota
sobie myślę jakie 20m czy 21 nic takiego nie ma ale oświeciło mnie że piszesz o Eurojackpot
nie zagrałem w to jeszcze nigdy chociaż mam od Forsamiego taki futerał czy jak to nazwać na zakłady losy właśnie Eurojackpot i w tym noszę
Losowania Eurojackpot odbywają się w każdy piątek między godziną 20.00 a 21.00 i są retransmitowane na stronie Lotto.
Dlaczego Eurojackpot nie jest transmitowany na zywo i nie ma scisle okreslonej godziny losowania?
Dopisano wyniki Eurojackpot - 12,22,24,29,38 oraz dodatkowe liczby 5,6
Typowania Eurojackpot
grzesiekfarmer wytypował(a) 3/5 + 0/2IvanZZ wytypował(a) 2/5 + 2/2
dario006 wytypował(a) 3/5 + 0/2
ryszardz12 wytypował(a) 3/5 + 0/2
Analiza stałych zestawów liczbowych Eurojackpot
bogdan0412 4/5 + 1/2
a dokładnie chodzi mi oto że złoto spadło klika stówek w dół jak jeszcze patrzyłem była inna cena a dziś patrzę 480 zł mniej za złoto
dolar w górę w ogóle waluty względem złotówy a akcje wszelkie w dół
jak ktoś kupił trzy dwa dni temu zapłacił drożej dziś 480 zł w dół ta sama wartość uncja gramy karaty
wchodzę w te sprawy od nie dawna i się uczę co się dzieje na rynku i łapię okazje teraz jest okey ale chyba niżej już nie pójdzie