Wpisy 3 766 434 – 3 766 533
25 lutego 2020 22:17 → 25 lutego 2020 23:27, 100 wpisów
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Witamjak wygrane
Kumulacja Lotto: 11 000 000 zł
Nie mogę się zbytnio podniecać... Wolę w mini chociaż 3 trafić na 3 strzały po 4 miniale baaaardzo ciezko
i jak zwykle drbne za 3/5 w mini, umnie to normalka juz chyba jes t zze trafiam wtedy jak wpadnie 5/5 pech to pech, ale bedziie na mini gre dalej
Cześć
Arczibalik73
Arczibalik73
Ten całus dla Osy
22.60 zł
Jak milionerzy
Gonzaga
Profesor
Profesor tutaj słabo im idzie typowanie Powiem ci że ja jak ty puję to mam większą skuteczność niż oni tylko że oni dają jedno lub dwa zdarzenia ja jakbym tak dawał to będę miał 80% wygranych kuponów a oni mają 70%
Sebastian
Sebastian rzecz gustu
To nie chodzi o żaden gust tylko o skuteczność
Ale oni mają zawsze na plus
islandorka30,5, pamietam ze prosiłas mnie o numerki do mini lotka ale ja wtedy akurat nie myslałem o mini lotku, wogóle, i nic wtedy niekresliłem ,dlatego nic niemogłem podac CI wogóle cos, wogóle to miałem dzisiaj nie wysyłac mini a tylko jedno okienko w multika, ale wychodzac do sklepu po zakupy szybko i na predce skresliłem kupon tak na pałe, i wysłałem po drodze,
Profesor Jeżeli oni mają 70% skuteczności i są zawsze na Plus to ja ze swoją 80% skutecznością grając tak jak oni czyli pojedynczym zakładem albo podwójnym będę miał więcej na plus niż oni prawda to jest jasne i logiczne
niedawno wrocilem ze sklepu i szybko zatypowałem tez i tutaj liczby na stronce,wrócilem w ulewe do domu, zmoklem jak cholera,i gdy wszedłem tu na czat zobaczyłem ze ktos mi 1 gratuluje za 3/5 w mini niewiedziałem czy trafiłem w realu bo niesprawdziłem odrazu kuponu , no tu na sucho juz widziałem ze rtakk, ale szybko popatrzyłem do etui xz kuponami i tu tez widze ze jest trafiona 3/5,
forsami, k30, sebastian M, wojtt, dziekuje za brawka
forsami, k30, sebastian M, wojtt, dziekuje za brawka
Sebastian ... oczywiście typują po swojemu jak masz takie wyczucie
Sebastian...na pewno nie ma strat i dlatego mówię jak masz lepsze wyczucie to ok
dlatego kiedys pisałem niegram systemem w zadne mini , a normalnym prostym zakladem i zawsze powtarzam ze jesli ma byc wygrana to bedzie bezwzgledu na to czy wysle system czy normalnie i to sie odmosi do trafien w kazdej grze , jak i tez w mini lotku, niewazne jak kreslisz czy system czy nie , wazne jest to aby wpadło cos, zawsze trzeba zaczac od najmniejszej wygranej i piac sie do góry pomalutku
Lila
Lila...co tu tak cicho
a tak wogole to wczoraj patrzac na kupon, mini lotka w nocy miałemm taka jak by wizje , i tak patrzac na te tutaj 42 liczby pomyslałem ajakby tak poleciec po 30 tkach dawno niewychodziłyi pomyslałem sobie skresle je a co mi tam najwyzej strace jak nie trafie, , idac do sklepu, po zakupy, w ostatniej chwili pwziełem kupon i na predce skresluiłe m te 30 tki sobie i tak wyszło wogole tez myslałem o liczbie 2 i 10 ale niestety ich nie skresliłemm razem, i to byl blad ale nic wazne ze te 3 x30tki wyszły , i zawsze cos tam wpadło
Idę
Lila
gonzo ładny wynik , u mnie ostatni posucha , same plocie po 2 złocie wpadaja
Lila...grasz w euro Jacka
Procesorze starzy się wykruszyli oprócz takiej jednej co się chyba nudzi
Lila...oj tak chyba jej nima
Lila... Nie graj z nim ze mną graj
dlatego tez jak pisałem ostatnio wygrane wpadaja wtedy gdy sie najmniej tego spodziewamy,i gdy niemyslimy otym zbyt intensywnie, to jest dopiero moja 1 3/5 w mini w tym roku ,no sebastian M juz ich miał chyba z16 od poczatku roku, jak dobrze pamietam , a ja dopiero 1 niestety, ale mysle ze niedługo i to moze i sie zmieni, wczoraj chyba MULAG trafiłtez 3/5 i wójtt tez, i tak trzymac dzisiej byla moja kolej , a jutro pewnie sebastian z now trafi albo ktos inny, ja zycze wszystkim aby trafiali i nietylko 3 ale i wieecej
Lila limity nastały ja też mam że 180 wpisów
Lila...ja z tobą też zawsze
Lila...admina zapytaj po co limity żeby Wałbrzych nie szalał
Lila
Lila...nie widziałem
Lila
Lila...tu gościnnie podobnie jak ja
Kędzior
Wynik-taki sobie
Chyba Ts się zreflektował,bo byłem już b.zniechęcony
Wynik-taki sobie
Chyba Ts się zreflektował,bo byłem już b.zniechęcony
Lila...napisz do admina żeby wykombinować parę wpisów więcej dla nas po starej znajomości
Lila...ja nieśmiały jestem
Nie
Lila...oj tak i to bardzo nieśmiały
Lila..starość nie radość
Lila...oj tak i trzecią dla Wałbrzych
Lila..18-stki nie
Lila...kobita jak wino
Profesorze idę jeszcze tam do ciebie gdzie dzisiaj już byłam i spadam bo jutro do pracy, tak jakby, papierki przekładać mężowi na biurku
Lila... Zagnańsk chłopa do roboty
Ja idę
Lila..to dobrze
Lila...ok
dobranoc
pamietacie kawalek
https://www.youtube.com/watch?v=ZGvFgIt2ufI
https://www.youtube.com/watch?v=ZGvFgIt2ufI
dla discopolowcow
https://www.youtube.com/watch?v=vafpeSvU0DA
https://www.youtube.com/watch?v=vafpeSvU0DA
fredkaa11 zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 883101 i trafił(a) 500 zł