Wpisy 3 766 370 – 3 766 469
25 lutego 2020 21:45 → 25 lutego 2020 22:43, 100 wpisów
Arczi mówiłam daj mini
Dopisano wyniki ekstra pensja - 04,24,27,32,34 oraz dodatkowa liczba 01
Dopisano wyniki ekstra premia - 01,03,06,15,23 oraz dodatkowa liczba 04
Typowania Ekstra Premia
ulunia wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 10 złwasylwroc wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 15 zł
bogdan04 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
parwan57 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
masterZ wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
Alusia13 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
Analiza stałych zestawów liczbowych Ekstra Premia
Ucho_Prezesa 4/5 + 1/1
Kumulacja Lotto przekroczyła 8 700 000 zł
Dopisano wyniki Lotto - 05,06,16,19,27,49
Typowania Lotto
Bronko wytypował(a) 3/6Zenci1 wytypował(a) 3/6
Mariano1979 wytypował(a) 3/6
Andro5 wytypował(a) 3/6
minerwa wytypował(a) 3/6
Dopisano wyniki Lotto Plus - 02,21,32,34,38,45
Typowania Lotto Plus
fina5767 wytypował(a) 3/6bergvani wytypował(a) 3/6
airam53 wytypował(a) 3/6
natalka2008 wytypował(a) 3/6
=adam= wytypował(a) 4/6
myszak wytypował(a) 3/6
JAN_GOLINSKI wytypował(a) 3/6
obuziara wytypował(a) 3/6
7ers wytypował(a) 3/6
zcbxdl wytypował(a) 3/6
Analiza stałych zestawów liczbowych Lotto Plus
Mordeath92 4/6
mirando 4/6
sawal 4/6
WAZON 4/6
PIRAT13 4/6
2,8,14,19,21,28,33,35,38,45,47,55,60,65,67,71,78
2,19,47,71
cala sztuka niektore w punkt inne obok
2,19,47,71
cala sztuka niektore w punkt inne obok
dla wygranych
Magda ustawie cie, spij smacznie
dzis wygralem na prad za kompa, i styknie ale jutro jazda ostra
dzis wygralem na prad za kompa, i styknie ale jutro jazda ostra
8,40 podstawa zapamiętaj Mega dobrą radę,nie zmarnuj jutro....
dobranoc
dobranoc
Madzia rozłóż na dziesiątki parzyste i nieparzyste... To dużo dajei celuj tam gdzie najczęściej się zmieniajamoże marzec zacznę w realu grać... Czas pokaze
ja moge przepuscic cala kase swoja przez keno i nigdy nie stracic nawet zlotowy
lepiej sie juz nie da
lepiej sie juz nie da
witam wszystkich na czacie wojtt, dziekuje za brawka, tak trafiłem w mini liczby widze tutaj, a juz wiadomo czy padła 5 i le tych 5 wpadło?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
denar67 zatypował(a) za 4 zł w typowaniach Keno na los. nr 883083 i trafił(a) 200 zł
dzisiaj pusciłem w realu 1x10/10 w multik, i 2 x5/5 w mini lotek, i tak w multika trafiłem niestety tylko 2/10 czyli lipa natomiast w1 układzie mini lotka nie trafilem ani jednej liczby a w 2ukladzie trafiłem 3/5, choc mogło i byc wiecej ale zapomniałem skreslic ta 10, ale to nic fajnie ze cos wogóle wpadło bo juz straciłem wszystko co miałem na gre
widze ze tutaj trafiłem w ukladzie 15,35,39 na sucho, natomiast w realu wpadło mi 35,37,39
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 314 979,30 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Witamjak wygrane
Kumulacja Lotto: 11 000 000 zł
Nie mogę się zbytnio podniecać... Wolę w mini chociaż 3 trafić na 3 strzały po 4 miniale baaaardzo ciezko
i jak zwykle drbne za 3/5 w mini, umnie to normalka juz chyba jes t zze trafiam wtedy jak wpadnie 5/5 pech to pech, ale bedziie na mini gre dalej
Cześć
Arczibalik73
Arczibalik73
Ten całus dla Osy
22.60 zł
Jak milionerzy
Gonzaga
Profesor
Profesor tutaj słabo im idzie typowanie Powiem ci że ja jak ty puję to mam większą skuteczność niż oni tylko że oni dają jedno lub dwa zdarzenia ja jakbym tak dawał to będę miał 80% wygranych kuponów a oni mają 70%
Sebastian
Sebastian rzecz gustu
To nie chodzi o żaden gust tylko o skuteczność
Ale oni mają zawsze na plus
islandorka30,5, pamietam ze prosiłas mnie o numerki do mini lotka ale ja wtedy akurat nie myslałem o mini lotku, wogóle, i nic wtedy niekresliłem ,dlatego nic niemogłem podac CI wogóle cos, wogóle to miałem dzisiaj nie wysyłac mini a tylko jedno okienko w multika, ale wychodzac do sklepu po zakupy szybko i na predce skresliłem kupon tak na pałe, i wysłałem po drodze,
Profesor Jeżeli oni mają 70% skuteczności i są zawsze na Plus to ja ze swoją 80% skutecznością grając tak jak oni czyli pojedynczym zakładem albo podwójnym będę miał więcej na plus niż oni prawda to jest jasne i logiczne
niedawno wrocilem ze sklepu i szybko zatypowałem tez i tutaj liczby na stronce,wrócilem w ulewe do domu, zmoklem jak cholera,i gdy wszedłem tu na czat zobaczyłem ze ktos mi 1 gratuluje za 3/5 w mini niewiedziałem czy trafiłem w realu bo niesprawdziłem odrazu kuponu , no tu na sucho juz widziałem ze rtakk, ale szybko popatrzyłem do etui xz kuponami i tu tez widze ze jest trafiona 3/5,
forsami, k30, sebastian M, wojtt, dziekuje za brawka
forsami, k30, sebastian M, wojtt, dziekuje za brawka
Sebastian ... oczywiście typują po swojemu jak masz takie wyczucie
Sebastian...na pewno nie ma strat i dlatego mówię jak masz lepsze wyczucie to ok
dlatego kiedys pisałem niegram systemem w zadne mini , a normalnym prostym zakladem i zawsze powtarzam ze jesli ma byc wygrana to bedzie bezwzgledu na to czy wysle system czy normalnie i to sie odmosi do trafien w kazdej grze , jak i tez w mini lotku, niewazne jak kreslisz czy system czy nie , wazne jest to aby wpadło cos, zawsze trzeba zaczac od najmniejszej wygranej i piac sie do góry pomalutku
Lila
Lila...co tu tak cicho
a tak wogole to wczoraj patrzac na kupon, mini lotka w nocy miałemm taka jak by wizje , i tak patrzac na te tutaj 42 liczby pomyslałem ajakby tak poleciec po 30 tkach dawno niewychodziłyi pomyslałem sobie skresle je a co mi tam najwyzej strace jak nie trafie, , idac do sklepu, po zakupy, w ostatniej chwili pwziełem kupon i na predce skresluiłe m te 30 tki sobie i tak wyszło wogole tez myslałem o liczbie 2 i 10 ale niestety ich nie skresliłemm razem, i to byl blad ale nic wazne ze te 3 x30tki wyszły , i zawsze cos tam wpadło
Idę
Lila