Wpisy 3 766 070 – 3 766 169
25 lutego 2020 15:48 → 25 lutego 2020 17:38, 100 wpisów
3 766 069. Wojtt oczywiscie zgadzam sie z tym, ale mysle ze jesli grasz na swojich stałych zestawach to niepowinienes nic w nich zmieniac, poniewaz nie spodziewanie w kazdej chwili mozesz którys trafić, a jak pomieszasz z innymi liczbami to wtedy bedzie galimatias, i mozesz nie osiagnac zamierzonego celu wygranej mieszajac ze soba liczby
Lepiej srac po 4 mini.. I zmieniać niż walnąć 8 na raz... Bo Wylosują np 1,2,3,4,5 i co?
Tomi długo takiego czegoś nie wylosują
Gramy spokojnie aż w końcu wejdzie
ja tez mam takie swoje stałe jeszcze stare zestawy z przed kilku lat którymi od czasu do czasu gram,choc i niezawsze je wysyłam, kiedys na nich dosc czesto trafiałem ale to jeszcze za dziadka ćwieczka jak sie smieje lata 90 te teraz nieraz wychodza z nunich liczby ale juz nie wtakiim ukladzie jak kiedys, ale pomimo to gram nimi od czasu do czasu,kiedy np mam tzw,metlik w głowiei niemam wizji na cos nowego i innego
Wojtt ja miałem w zeszłym roku 4/5 W Mini
Założyłem się z jednym portalowiczem że wygram do końca 2019 roku 4/5 W Mini i wygrałem. Gdybym przegrał zakład miałem mu wysłać kasę A jak trafiłem to on miał mi przelać ale od tamtej pory nie widzę człowieka. Trochę to dziwne ale co zrobić
Osa to dla mnie ten całus?
Seb komu to ciacho..
3 766 080. Sebastian_M ja 4/5 w mini w realu ostatnio miałem w 1997roku i to chyba z 5 razy ,ale to juz było tak dawno ze szkoda gadać, pozniej juz tylko same 3/5 leciały
Musiałam wyjsc
Idę robić tort bo ma być gotowy na jutro a trzeba upiec bezę. To długo trwa
Osa jak chcesz to i Tobie zrobie taki tort i nawet mogę to wysłać
Nie lubię bezowego, pytam komu...
no ja tez uciekam narazie bo musze jakis obiadek sobie zrobić moze jakies frytki na szybkiegoalbo placki ziemniaczanenaraziez duza doza czosnku
Koledze obiecałem że zalatwie tort
A on komu...
Frytki z czosnkiem ?
Pewnjejszy na biszkopcie
Sos czosnkowy
On ma urodziny . Kolega ma urodziny rozumiesz ? Chcę mu pomóc
Seba jak bede w Wawie mozemy sie styknac i zagrac systemem na 12 i poczekac do losowania
Ojej kum juz
Wojtt ok
Ok pa
Ale najpierw muszę uzbierać kasę bo teraz cienko
tort z sosem czosnkowym to chyba cos nie tak co
Osa pa Ci
Arczibalik73 osa lubi sos czosnkowy i dodaje go do wszystkiego
Seba to na wiosne bede pewnie w maju to zbieraj kasiore,masz troche czasu
Wojtt oby wypaliło to co robie to bedzie kasa
3 766 105. Sebastian_M
no czosnek jest super ja tez go uwielbiam a sos czosnkowy do frytek jest mniam
no czosnek jest super ja tez go uwielbiam a sos czosnkowy do frytek jest mniam
Wtedy może w koncu zagramy tak jak planujemy
na słodkie mnie wzięło,dobrze,że mam krem czekoladowy do pieczywa...
Pi czosnku wczoraj.. Miałem zyganiepi 3 piwach nie zygam a tu masz
Myślę że mini może być dla mnie wybawieniemmoże nie dziś ale do końca marca urwać 4 to będzie sukces
Wojtt jeśli chodzi o biurowce to był to konkurs ofert i niestety nie moja oferta nie przeszła także nie wziąłem tego Ktoś zaproponował taką cenę że mnie na przykład by się to nie opłacało a jest to bardzo ryzykowne wykonanie takich biur bardzo dużo trzeba poświęcić czasu dobrze to wykonać Zresztą tak jak wszystko i za tą cenę którą mi proponowali Nie zgodziłem się
Seb ty jeszcze tu
Tort sam się zrobi
Dlaczego mówię że się Nie zgodziłem był to konkurs ofert i teraz będą mi wytykać że powiedziałem że się Nie zgodziłem więc od razu Prostuję był to konkurs ofert ale ja miałem wgląd te oferty i wiedziałem kto ile daje i mogłem to wziąć bo miałem taką możliwość ale musiałem zaproponować niższą cenę niż ten który dał najniższą stwierdziłem że taka propozycja mi nie odpowiada i dlatego tego nie wziąłem
Pasko co to ma być łamigłówka?
Osa jadę teraz do domu i zaraz zacznę robić bezę
Mi wirus nie straszny..
Tyle chorowalemtera pije palę gram i kocham... No i jezdze
Tyle chorowalemtera pije palę gram i kocham... No i jezdze
W miejscowości Żywiec padła wysoka wygrana w zdrapce PODWÓJNA GRA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
To śmieszne ale do pierwszej 100 mam szanse w piątkach... Które były przekleństwem... Jestem 194
Pasko... Nie biorę się za multi
Myślę że mini ma większą szansę a lepiej lotto
Tylko że drogieza 2 lotto mam 4 mini... fakt 3 trudno utrafic ale kiedyś i 3 i 4 swoimi mialem
Myślę że mini ma większą szansę a lepiej lotto
Tylko że drogieza 2 lotto mam 4 mini... fakt 3 trudno utrafic ale kiedyś i 3 i 4 swoimi mialem
Pasko wspomniałeś że można sprawdzić szybkie 600 wchodzę w "narzędzia" i nie widzę, możesz napisać jak...?
ja gram i oddaję na 20 losowań dlatego chciałbym sprawdzać przez "narzędzia" i wpada 50 za każdym razem a sporadycznie 250 czyli jestem mocno na +
W dziale wyniki pojawiło się losowanie nr 883 000 Keno
Tam się fajnie liczby zaznacza,ilość losowań ,stawka ,nr.losowania i wyskakuje ilość trafień i wygranych.
grajcie jednym zestawem a wejdzie wszystko, moja była teściowa tak gra już 47 lat i miała najwięcej 9/10
Niepotrzebnie walnąłem lotto za 12 zł...
Trza byli 2 lotto i 3 kustosz wziac
Trza byli 2 lotto i 3 kustosz wziac
Magda ja ostatni raz na grypę w podstawówce byłem

ja mam takie mapy lepiej widac
a tą mam do typowania 5/5