Wpisy 3 765 570 – 3 765 669
24 lutego 2020 22:38 → 24 lutego 2020 23:40, 100 wpisów
WN...a ja tyle złotka z czekolady do segregowanych wypie...oddałem
Panoramix dobrze zrobiłeś tu nie chodzi o złotka tylko o złoto
Panoramix zaraz Ci to wytłumaczę
Złotka od czekoladek nie mają nic wspólnego ze złotem musisz to wiedzieć
K30 a Ty tego nie wiedziałeś ?
K30 o jakiej Ty piszesz trumnie?
Wygrane wypłaca pani Jadzia
K30 jaka znowu korona ?
Korona maszeruje ?
K30 co Ty dziś jadłeś ?
K30 to wirus już teraz zrozumiałem
Czosnek to podstawa
Panoramix a Ty masz system ?
Dziwna to choroba bo nie atakuję... małych dzieci. ZUS już się cieszy.
K30 on maszeruje więc juro nie będzie rozumiesz ?
Ale powiedz czy on maszeruje non stop czy robi przerwy ?
I jeszcze jedno jakie ma tempo marszu
Panoramix Ty się bawisz klockami ?
Czylion cwany
Trochę maszeruje a trochę jedzie po cichu busem ?
Ciekawe czy jedzie na gapę czy ma bilet
Trochę maszeruje a trochę jedzie po cichu busem ?
Ciekawe czy jedzie na gapę czy ma bilet
Jakiś mądrala chwalił się w Radiowej Jedynce że... zrobił sobie zapasy na miesiąc czasu jakby zaraza dotarła do Polski i byłby zakaz wychodzenia z domu.
Ale nie jutro spokojnie. Będzie w środę bo sam się z nim umówiłem
Ma być w środę o 15.00
3 765 482. greg za 5/6
K30 nie siej paniki
Panramix śpij spokojnie
Panramix fota będzie
Możesz spać spokojnie
Będzie nawet film
Panoramix pisał że 1 to pewniak
Ale teraz trzeba pomyśleć co dać na jutro
3 765 609. Wędrowca netowy 2020-02-24 (22:49)
Jakiś mądrala chwalił się w Radiowej Jedynce że... zrobił sobie zapasy na miesiąc czasu jakby zaraza dotarła do Polski i byłby zakaz wychodzenia z domu.
to jeszcze nic moja kuzynka która mieszka na jednej wiosce w polsce ma w domu chyba z 6 takich duzych zamrazarek i w kazdej multum róznorodnego jedzenia, jej bracia sie smieja ze jakby wybuchła wojna np, to ona ma jedzenia tam na przeszło 3 do 5 lat, i ona co róz cos tam robi teraz juz kupila 7 zamrazarke, i to sa takie zamrazarki, kjaj w sklepie maja na te lody zupy itd, ale ona ma dzialeczke ui wszystko co tylko tam zbierze to przerabia i przetwarza, z niczegos potraFI Zrobić coć, taki ma talenyęt tam sie u niej nigdy nic niezmarnuje
to jeszcze nic moja kuzynka która mieszka na jednej wiosce w polsce ma w domu chyba z 6 takich duzych zamrazarek i w kazdej multum róznorodnego jedzenia, jej bracia sie smieja ze jakby wybuchła wojna np, to ona ma jedzenia tam na przeszło 3 do 5 lat, i ona co róz cos tam robi teraz juz kupila 7 zamrazarke, i to sa takie zamrazarki, kjaj w sklepie maja na te lody zupy itd, ale ona ma dzialeczke ui wszystko co tylko tam zbierze to przerabia i przetwarza, z niczegos potraFI Zrobić coć, taki ma talenyęt tam sie u niej nigdy nic niezmarnuje
K30 gdzie Ty znowu lecisz ?
K30 dużo to znaczy ile ?
Nie no tyle to chyba szkodliwe
Ja w środę najem się dużo czosnku bo mam spotkanie 3 stopnia
Żryjcie czosnek, to jak go strawicie, to smród z paszczy zabije tego przybłędę wirusa.
K30 jak Ty to robisz powiedz mi . Ciągle spadasz idziesz spać i jesteś wśród nas
3 765 609. Wędrowca netowy wiec sa tacy ludzie i tak robia kiedys pochodziła z bardzo biednej rodziny iich mama ich sama wychowywała bylo ich tam 14 cioro mieli naprawde bardzo biede, nikomu bym tego bniezyczył tam starsze rodzenstwo pomagalo mamie wychowywac mlodsze rodzenstwo, tam zawsze brakowało podstawowych zeczy jak mleka chleba itd, dzisuiaj niekturzy mlodsi tego juz niepamietaja natomiast ci strsi tak, i ta moja kuzynka jest z tych starszych własnie, i kiedys niemiala jako dziecko, to teraz ma jedzenia na 5 lat na spokojnie takie zapasy poczyniła juz i wciaz je nadal robi,
sorki za błedy w wyrazach
Arczi a teraz kobieta się stara
Arczi najważniejsze aby jadła to na bieżąco bo w końcu to się zepsuje
Zaraz idę spać.
Będę obmyślał zemstę na totalizatorze.
Będę obmyślał zemstę na totalizatorze.
Żeby nie wiem jaka była lodówka to ma to określoną trwałość
Wędrowca netowy będziesz myślał całą noc jak się zemścić ?
Wędrowca netowy a nie lepiej z nim trzymać sztamę ?
Dogadać się
Mogłeś wykupić u Janosika zestaw pewny na 100%
A ile taki zestaw kosztuje ?
Niewielki, ale... z gwarancją.
A jaka ta gwarancja ?
Jak będzie dobry zestaw to będzie wystawiony na licytację.
Ok to daj mi znać to biorę w ciemno
Jeszcze powiedz do jakiej gry ?
3 765 644. Sebastian_M tak jak tam pojechałem ta kuzynke odwiedzic to tyle mi napakowała jedzenia na talerz ze jak to zobaczyłem to ja bym to u siebie w domu jmiał na tydzień jedzenia, ona jest bardzo szczera i pomocna tez, ,lubi pomagac tez i biedniejszym w rodzinie, ale ona ma, zawsze tak mowia z jej rodzenstwa, a mowie im wezcie sie za robote i tez bedziecie mieli,tez róbcie tak na ogródkach jak ona robi, a nie siedzicie przed komputerem kawke pijecie i i nic nie robicie
W marcu będzie do... EJ.
To ja poproszę do EJ
Przerwa do jutra.
Ta gra jest chyba najlepsza
Wędrowca netowy masz długie te przerwy
Idę spać.
Ona niesiedzi przed komputerem a siedzi w ogródku i tam robi, meza ma chorego i sparalizowanego i sama jakos daje sobie rade ,ona niema iternetu nawet komputera ale dzje sobie sama radeale jak znia rozmawiałem to mowiła ze ona tak lubi bo lubi robić, jak byłem tam uniej i juz jechałem do domu to tak mi naładowała torbe róznymi słoikami z przetworami ze ledwo co do autobusu doniosłem , załadowała mi kilka toreb róznosciami co tylko miala, pozniej do jechałem po o miasta docelowego gdzie autobus dojechal, wtedy wziolem z tamtad taksówke zeby dojechac do siebie do miasta do domu,
bo jakbym z tym wszedł do busa doi siebie zeby przyjechać to wygladało by tak jakbym wracał gdzies z zagranicy i cały bus by musial byc dla mnie, wynajety, teraz kiedys znów dzwonila i pytała kiedy do nich tam przyjade, npowiedziałem ze no nie zaszybko, niechce tam jechać bo znów bede wracał jak jakis tragarz albo wielbład,
ja po jednej takiej wizycie u tej kuzynki jak tam bylem to przywiozłem odniej tyle jedzenia ze maiłem tego chyba na 3 miesiace jedzenia, ta moja kuzynka jest taka szczera ze kto by doniej tam nieprzyjechał ja odwiedzić to kazdy wraca od niej jak wielbład, nigdy nie wyjedzie glodny ani bez jej przetworów, no niektuzi to tez i wykorzystuja, ja niestety nie, bo nienaleze to takich ludzi, jakk tam u niej bylem kilka razy to zawsze jej tam w ogródku pomoge, tez zeby nierobila sama,ale jak mam wracac do domu to ona juz patrzy co by mi tu dac,a ja sie smieje i zawsze mówie nic nie biore bo niebede dzwigał , aona sie smieje i mowi ale ja ci duzo niedam niemysl sobie,
ale jak mam wracac do domu to ona juz patrzy co by mi tu dac,a ja sie smieje i zawsze mówie nic nie biore bo niebede dzwigał , a ona sie smieje i mowi ale ja ci duzo niedam niemysl sobie,ale jak nieraz naładuje czegos tam to wbija mnie w ziemie, prawiewyobrazcie sobie ile wazy tak z 30 słoików litrowych z samymi kompotami z owoców róznych bo ona wie ze ja lubie kompoty i owoce\a do tego jeszcze ze 100 kotletów takich na parze z, zielenina itd, ona tez dobrze gotuje i kto by doniej nieprzyjechał to zawsze z czyms wyjedzie, dobra szczera kobieta i uczynna, kiedys zadzwonila i pyta kiedy sie doniej wybieram, powiedziałem ze nie wiem , to po 3 dniach od telefonu przyjechal domnie facet i przywiózl mi 300 jajek, mialem te jajka chyba z 3 miesiace,
codzienie na sniadanie obiad i kolacje jajka i tak przez 3 miesiace bo trzeba było to jesc bo jak nie to by sie zepsóly.po tych 3 miesiacagh niemoglem juz patrzyc na te jajka, dlatego ja i tez tam czesto niejezdze, wole doniej zadwonic pogadac przez telefon i tyle, w temacie, niechce aby mi cos dawała bo ona sie tam tylko narobi , a inni to tylko wykorzystuja, anie lubie takich ludzi wykorzystujacych kogos ja jej zbieram słoiki tylko zeby miała w co to wszystko pakować jak sie jej doio zamrazarek nie miesci