Wpisy 3 765 214 – 3 765 313
24 lutego 2020 18:53 → 24 lutego 2020 21:01, 100 wpisów
Jackowski straszył jakimś zamachem na głowę państwa dużego......czy się to sprawdzi?
Jackowski o 3 wojnie straszy od... 20 lat. Przez przypadek cos mu się... sprawdza.
Panorama
jakby podał 6 liczb do lotto to cała Polska by zagrała na te numery
Madzia w środe popielcową będziesz mieć łupież wiadro popiołu..na głowe..I czy znany szampon pomoże
Forsami ale w tym snie to był Wojciech Modest Amaro i on mi we włosach Łupież znalazł,cham.....
Albo Modest albo Amaro...amoże Jurek Ogórek Kiełbasa I Sznurek...odrazu widać że to fikcyjne nazwisko
Forsami on te nazwisko ma po żonie....bo swoje ma jakieś zwyczajane....
Chciałam wyrzucić teraz e.p starą,sprawdziłam a tam 1 zł wygrane w premii,taka strata by była...
Madzia z tego co wiem to jakieś szydercze..śmiali z niego w kabarecie Madzia..dobrze..piszesz..
Uwaga:
Znad Niemiec do Polski zbliża się strefa z silnymi opadami deszczu.
Popada na północy Polski.
Znad Niemiec do Polski zbliża się strefa z silnymi opadami deszczu.
Popada na północy Polski.
Przerwa na
Mój system hula
Jedyny sposób na wygrywanie
Śniła mnie się bratowa z dziura
W zebachjaki to znak? grać jutro?
W zebachjaki to znak? grać jutro?
Na bal przebierańców przychodzi naga kobieta, cała pomalowana na biało.
Podchodzi do niej mężczyzna i pyta:
- za co się pani przebrała?
Kobieta podnosi nogę do góry i mówi:
- Za dziurę w zębie!
Podchodzi do niej mężczyzna i pyta:
- za co się pani przebrała?
Kobieta podnosi nogę do góry i mówi:
- Za dziurę w zębie!
cześć Pasko a kiedy będzie można sprawdzać szybkie 600 w Twojej krainie zielonej ?
pozdrawiam i życzę owocności
pozdrawiam i życzę owocności
pogralbym troche systemem, ale sie boje bo tak 15 zl system na 20 losowan 300 zl czy sie zwroci to nie wiem
zawsze w teesie zostaje czy wygrasz czy nie zawsze ts górą jest
ale moze lepiej systemem grac przez krotszy okres niz pojedynczo dluzej
w kazdym systemie jest jeden szkopul zalezy ile czasu musimy grac zeby cos wygrac
Gosia jakbym wiedzial ze bede na plusie to bym gral non stop wiadomix
Sprawdzam zawsze liczby mini w kalkulatorze zaawansowanym wygranych i minus byłby spory
trzeba nastawic sie na jakas wygrana, w przypadku multi wczoraj bylo za 15 zl 708 zl do zgarniecia i co jakis czas sie to powtarza pytanie czy warto ryzykowac
no bo brak ryzyka i granie na 1 zaklad to automatycznie pozbawianie sie mozliwosci wygrania wiecej