Wpisy 3 765 120 – 3 765 219
24 lutego 2020 17:35 → 24 lutego 2020 18:56, 100 wpisów
3 765 104. magda piszesz jak , wygramy , to beda chcieli dolaczyć, nie wtedy juz nie beda chcieli dołaczyc bo wtedy juz tu nas nie bedzie, no chyba ze sami sie zbiora w kupke i utworza swoje tzw. zespoly teamy grajacych , i beda razem typowali liczby,my nie chyba wygramy a napewno wygramy , musimy w to wierzyc ze wygramy i wszystko robic zeby to sie stało , tu niechodzi o to by wydawac wiecej niz wygrywamy, a oto by wypracować sobie taka technike liczb co bysmy przynajmniej 3 x w tygodniu np trafiali powiedzmy tak np 5/5 z liczb lub nawet te 7/7 liczb w multikku, co wy na to? jeasli bedziemy trafiac tak wtedy przejdziemy na wyzsze poziomy i do wyzszych wygranych
za 4 skrot od 4 patole
Panoramix wchodzisz w to ?
Czy robisz żarty?
Czy robisz żarty?
co sie zlapie pewniakow to przestaja chodzic, nic z tego nie bedzie
zarząd trzeba wybrać prezesa diety zusy księgowe ta wygrana drogo bedzie kosztować
Panoramix spokojnie
Księgowa już jest
Prezes pierwsze pół roku pracuje bez wynagrodzenia
Dietę każdy zrobi sobie sam bo są różne upodobania
ZUS każdy płaci więc po co jeszcze ?
Księgowa już jest
może zacznijmy od drobnej wygranej jak się kasjer nie ulotni to można coś większego wygrywać
Panoramix jak chcesz wysłać przelew konto zostanie podane ale nie tu na stronie tylko na @
w grze niechodzi oto by w nia duzo inwestowac i wyasyłac zaklady za duza kase za wielkrotnosc stawki ,czy systemy,a grac za podstawowa stawke , i wygrywac wiecej i czesciej, bynajmniej 3 razy w tygodniu tak minimum np te 5/5, czyli po te 700zł na głowe , jesli zaczniemy w ten sposob trafiac na poczatek to po jakims czasie dojdziemy do perfekcji i bedziemy mogli moze i wygrywac codziennie nawet te 5/5 ale najpierw zacznijmy trafiac te liczby powiedzmy raz gora 2x w tygodniu,
Panoramix A po co Ci małpa do szczęścia?
Jeszcze Ci małpy w domu brakuje?
Jeszcze Ci małpy w domu brakuje?
widze ze panoramix tu juz chce robić przelewy jakies i chce wplacić 1,5 nie nieprzyjmujemy przelewów ,ani zadnych od nikogo pieniedzy, otym prosze zapomnieć,kazdy z nas wysyła sam sobie w granicach swoich mozliwosci,kiedy chce i kiedy moze, ja nie przyjmuje zadnych ppieniedzy od nikogo, ,i niechce tu na nikim zarabuiac, zeby niebyło zawsze gram w otwarte karty, nie chce sie wzbogacic niczyjim kosztem, gram w gry i tam bede wygrywał i kazdy inny tez,oczywiscie numery podajemy w swoim gronie i tylko na @ i gramy wybranymi przez ogoł osob liczbami tylko ze ustalamy jakim i gramy liczbami i nie publikujemy ich nigdzie na zadnych stronkach i czatach,gramy ppoto aby wygrać a nie chwalić sie ze wygrywamy tylko,
Panoramix zdecydowałeś już po co Ci ta małpa czy jeszcze nad tym myślisz?
Arczibalik73 szczegóły nie tu
Ja mam dwa na zapiekanki i na gofry klika minut i mam domowy gofr
gramy okreslonym zbiorem liczb, wybranym przez ogól typujacych osob, nie klocimy sie, a typujemy,, razem mozemy wiele zdziałac,
3 765 143. Sebastian_M 2020-02-24 (17:55) Dziś Gram w Mini )
sebastian niema sprawy
3 765 143. Sebastian_M 2020-02-24 (17:55) Dziś Gram w Mini )
sebastian niema sprawy
Mam trochę czasu bo czasu nie przyspiesze instaluje program na pc 26gb czekam na instalację
Mulag co na co ci to 26 coś tam ale oco chodzi...nieznam się co rusz to coś instalujesz
Zapisz się na KSW..jak malowany Wieloooozadanioooowoooość niewyżytyś czy co chyba nasz luzy na żelasku
On jest Kreatywny musi szarańcze wykarmić same zupy..900 złotych x 3..'o matko...
3 765 145. panoramix a wiesz ze im wiecej podajesz swoich typośów liczb na jakimkolwiek czacie czy portalu to w te liczby inwiliguje wiele osob z TS, którzy maja wglad w te liczby które typujesz, i dlatego sa takie smieszne wygrane ,albo ich niema wogole, a nielicznym udaje sie tylko tam trafic i podejrzewam ze tylko przypadkiem , bo ktos w koncu musi cos i trafic nie, bo by inaczej nikt nieegrał, dlatego tez i co róż wymysla sie to nowe gry, aby od ludzi jak najwiecej sciagnac kasy, i uspić czujnosc, trzeba tak zrobić aby to nie TS z nas sciagał kase a zebysmy my ściągali kase z TSkiedy tylko chcemy
berlingo zatypował(a) za 8 zł w typowaniach Keno na los. nr 882760 i trafił(a) 400 zł
gramy wszyscy poto aby wygrac i spelnic swoje marzenia i poto tutaj tez i jestesmy dlatego grajmy i wygrywajmy
narazie wszystkim do losowanka
Arcz....jesteś w błędzie co do miejsca obserwacji system jest bardziej cwany
po resztą 500 zł dzień w dzień w keno typowane a trafień jak pies nasz..czekał
3 765 130. Sebastian_M 2020-02-24 (17:45) Dziś Gram w Mini )
Panoramix spokojnie
Księgowa już jest
sebastian costy znów wymyslił jaka ksiegowa jaki zus tu my mamy wygrac typujacy razem liczby nikt nam taki xze zlodziejskich instytucji nie jest do niczego potrzebny, to maja dlan s byc pieniadze dla kazdego kto gra a nie dla skarbówek, oni nich sami sobie głowkuja i zarabiaja,
Panoramix spokojnie
Księgowa już jest
sebastian costy znów wymyslił jaka ksiegowa jaki zus tu my mamy wygrac typujacy razem liczby nikt nam taki xze zlodziejskich instytucji nie jest do niczego potrzebny, to maja dlan s byc pieniadze dla kazdego kto gra a nie dla skarbówek, oni nich sami sobie głowkuja i zarabiaja,
tu po3bny ktoś jak Janosik udowodnił wielokrotnie ,że można sprawdzać metodami jasnowidzenia
3 765 179. panoramix jesli kogos stac na system to niech gra system , ja nikomu nie bronie, chcesz popłynć sam to płyn , nikt ci kasy Twojej nie bedzie liczył grajac systemem, tez niewiesz czy wygrasz to niejest powiedziane ze jesli wslesz system to akurat trafisza wiesz dlaczego, poniewaz musiałbys na kazde losowanie wysłac dokładnie powiedzmy 6 takich lub wiecej wysłac i to po 12 liczb, abys cos trafił , skad wiesz ze akurat ten twoj system np,na 12 liczb wejdzie cały i te liczby wejda, a moze akurat złozysz taki system ze z tych alurat liczb które zatypujesz i złozysz do kupy niewyjdzie ani jeen numer, tak tez i mozew byc , tez, pamietaj ze zawsze jest jakies ale ja tu niepisze o grze w keno , szybkie 600, tylko omini lotku i multiku, mozna to tez i zastosować w lotto
wczoraj tu ktos na czacie dosc póżno podawał ze taki system kosztuje 1188 chyba zł na 12 liczb niewiem czy to w mini mialo byc czy w co innego, to jest cena juz fajnego telefonu komórkowego typu smartfon, stac tu kogos za taka kase wysyłac codziennie system, na dane losowanie, ? bo ja bym nigdy za tyle niewysłał systemu, nawet raz, i sie miałbym łudzic ze akurtat wygram, a co bedzie jak niewygram to co wtedym zrobie ,
jesli ktos zarabia na reke powiedzmy 2000zł i ma na utrzymaniu rodzinke czy pozwoli sobie na taki gest aby isc do kolektóry i wysłac takki system, no mi sie wydaje ze no chyba nie, co? a moze sa tu takie osoby co tak graja systematycznie dzień w dzien i tyle placa na kazde losowanie gier, bo chca usilnie wygrać, mam znajomych takich którzy w 3 no 4 osoby skladaja sie w miesiacu na tzw systewm i raz w miesiacu wysyłaja , ale ztego co widze to nietrafiaja jakis kokosów,iniewidac ponich aby byli strasznie bogaci, choc graja juz tak kilka lat
Arcz... nie o to mi chodziło ale niech będzie Twoja nie racja
3 765 183. panoramix nie trzeba zadnego jasnowidza do tego liczby ukladaja sie w pewien wzór zobacz to zapisz sobie na kuponie wszystkie liczby np z multika w danym losowaniu powiedzmy z godz 14 i pozniej z 21, nałoz pozniej te dwa okienka na siebie, zobacz kytóre liczby sie wzajemnie pokrywaja, a które nie i potem z tego np tych co sie niepokryły i nienałozyły na siebie, czyli te puste utwórz wtedy z nich liczby które pożniej wyslesz na losowanie,m i wtedy zobaczysz co sie stanie, moze i wygrasz cos i nawet, prosta tez metoda typowania liczb na dane losowanie tylko ze trzeba miec jeden kupon i ołowek, i troszke pomysleć
Spokojnie wrócimy do władzy to wat nie będzie szedł do budżetu będzie na ośmiorniczki
3 765 193. panoramix tu niechodzi o to czy jam racje czy nie, ja chcea bysmmy wszyscy wygrywali , a nie wciaz przegrywali kase, , moze i sa tez to szklane domy jak tu kolega Mulag pisze , ale czy w koncu my w tych szklanych domach niemozemy porozbijać szyb i w koncu wyjsc na swoje, do poki nikt z nas nierozbije choc jednej szyby i niewygra czegos to te szklane domy nadal beda stać i dlanas to bedzie tylko marzeniem, dlatego grajmy i realizujmy swoje marzenia grajmy i wygrywajmy jak najwiecej
Magda.
Doktor.
Sprawdza się przepowiednia Jackowskiego o... Trzeciej Wojnie Światowej. Wojować będzie cały świat z paskudnym wirusem.
W wypadkach drogowych ginie rocznie na świecie 1 000 000 osób.
Wirus zabił dopiero kilkanaście tysięcy ludzi.
Wirus zabił dopiero kilkanaście tysięcy ludzi.
Jackowski straszył jakimś zamachem na głowę państwa dużego......czy się to sprawdzi?
Jackowski o 3 wojnie straszy od... 20 lat. Przez przypadek cos mu się... sprawdza.