Wpisy 376 255 – 376 354
4 lipca 2011 00:02 → 4 lipca 2011 08:38, 100 wpisów
Robal_36 Nie wiesz czy da się usunąć konto na tej stronie,a jeśli tak to jak ?
Nie wiem - spytaj Pasko - ale - prawdopodobnie - zgodnie z przepisami - nie może Ci odmówić, i ma obowiązek przechowywać przez pewien czas wszystkie namiary i wpisy
frend7
ludzie wszędzie są tacy sami
I ważne na co im się "pozwala"
ludzie wszędzie są tacy sami
I ważne na co im się "pozwala"

no właśnie i to mnie denerwuje
A tu na tym forum za dużo się pozwala
A tu na tym forum za dużo się pozwala
friend7
dawaj - Pasko chciał szczerych słów - podał nawet link dla mniej odważnych w pysku
dawaj - Pasko chciał szczerych słów - podał nawet link dla mniej odważnych w pysku

Ty plusa oczywiście,bo szanuje ludzi którzy mówią otwarcie komuś że im się coś nie podoba nawet gdy spotkają się za to z krytyką.
wiem to bo śledzę Twoje wpisy.
Mamy coś wspólnego - staramy się o ulepszenie tego "forum o lotto"
Ja jestem krytykowany tutaj za wszystko co się da bo powiedziałem trochę prawdy.
Mamy coś wspólnego - staramy się o ulepszenie tego "forum o lotto"
Ja jestem krytykowany tutaj za wszystko co się da bo powiedziałem trochę prawdy.
"tam też jest cenzura "
tam czyli gdzie na forum czy czacie,bo ja piszę o czacie i pomyliłem sobie z forum?
tam czyli gdzie na forum czy czacie,bo ja piszę o czacie i pomyliłem sobie z forum?
friend7
dzięki, choć przyznam Ci się, że nie mówiłem, nie powiedziałem wszystkiego
"Za dużo" - jakiś przykład ?
friend7 - poczekaj nie rozpędzajmy się - czy Ty mówisz ,że k.o.m.p.l.e.t.n.i.e robią grających w luja, tak dzisiaj- wczoraj mi tak coś mrugnęło, tak ?
tam -> na oceny stron
dzięki, choć przyznam Ci się, że nie mówiłem, nie powiedziałem wszystkiego

"Za dużo" - jakiś przykład ?
friend7 - poczekaj nie rozpędzajmy się - czy Ty mówisz ,że k.o.m.p.l.e.t.n.i.e robią grających w luja, tak dzisiaj- wczoraj mi tak coś mrugnęło, tak ?
tam -> na oceny stron
372592. hewka14 2011-07-02 (01:17)
panie robal ale pan interesował się tylko jej klonami, nie klonami lili pięknej itp. tylko jej i czy był specjalny powód tego zainteresowania
19:33:14
372598. Robal_36 2011-07-02 (01:20)
Panie - z lilą gadałem ze trzy razy tu - cio mnie obchodzą jakieś Jej klony ? gadały ze mną ? Na pw ? Nic mi o tym nie wiadomo, czisz Pan ? Widzisz Pan różnicę ?
19:33:43
374715. Robal_36 2011-07-02 (23:26)
spook - spytaj szczęściary, ja nie jestem MB
andromeda - nie ja, wmanewrowywała Cię inna osoba...
w sprawie klonów - ktoś kiedyś musi pierwszy powiedzieć - "to jest złe"
Robal czy widzisz tutaj zaprzeczenie?
panie robal ale pan interesował się tylko jej klonami, nie klonami lili pięknej itp. tylko jej i czy był specjalny powód tego zainteresowania
19:33:14
372598. Robal_36 2011-07-02 (01:20)
Panie - z lilą gadałem ze trzy razy tu - cio mnie obchodzą jakieś Jej klony ? gadały ze mną ? Na pw ? Nic mi o tym nie wiadomo, czisz Pan ? Widzisz Pan różnicę ?
19:33:43
374715. Robal_36 2011-07-02 (23:26)
spook - spytaj szczęściary, ja nie jestem MB
andromeda - nie ja, wmanewrowywała Cię inna osoba...
w sprawie klonów - ktoś kiedyś musi pierwszy powiedzieć - "to jest złe"
Robal czy widzisz tutaj zaprzeczenie?
nie zaglądam na oceny obecnie ale byłem tam dwa razy i mi wystarczy 

madzia77
jeśli ktoś /Ty, czy zauroczona - bo już się gubię - mówi mi że Ona ma klona / - a ja z Nią nie gadam - to Ty, albo zauroczona niech z Nią o tym pogada. Widzisz różnicę ?
jeśli ktoś /Ty, czy zauroczona - bo już się gubię - mówi mi że Ona ma klona / - a ja z Nią nie gadam - to Ty, albo zauroczona niech z Nią o tym pogada. Widzisz różnicę ?
robal >>> inaczej:
tropisz klony na podstawie informacji o ip od innego użytkownika
a inne klony Cię nie interesują
by zaraz napisać,że to jest złe
wybacz ale to ja się gubię ...
tropisz klony na podstawie informacji o ip od innego użytkownika
a inne klony Cię nie interesują
by zaraz napisać,że to jest złe
wybacz ale to ja się gubię ...
a pytanie spooka -
brzmiało, "czy szczęściara ma klona" - nie rozumiem po co, czemu do mnie , i czemu je teraz wklejasz - czy ja tu jestem Szefem ?
Nie madzia - domyślałem się że zauroczona to Ty, Ty - albo mag..
Nie - chyba nie -chyba pisał z jakiegoś innego nicka - nie wiem
A teraz - do wi dze nia
brzmiało, "czy szczęściara ma klona" - nie rozumiem po co, czemu do mnie , i czemu je teraz wklejasz - czy ja tu jestem Szefem ?
Nie madzia - domyślałem się że zauroczona to Ty, Ty - albo mag..
Nie - chyba nie -chyba pisał z jakiegoś innego nicka - nie wiem
A teraz - do wi dze nia
Nie - nie dociekliwe - po prostu jesteś złym człowiekiem
* Nie - chyba nie - chyba ŻE pisał z jakiegoś innego nicka - ALE TEGO nie wiem
ż.e.g.n.a.m_o.z.i.ę.b.l.e
* Nie - chyba nie - chyba ŻE pisał z jakiegoś innego nicka - ALE TEGO nie wiem
ż.e.g.n.a.m_o.z.i.ę.b.l.e
i pierw mi napisałeś że pieknaja Ci o tym powiedziała (pomijam fakt,że z nią nigdy nie rozmawiałam a pisałam ) i nigdy jej "nie mówiłam o tym"
ja jestem złym człowiekiem ...
no masz Ci los ...
bo co?
bo znalazłam zaprzeczenia w tym co piszesz ...
pogubiłeś się chłopie i tyle ...
ja jestem złym człowiekiem ...
no masz Ci los ...
bo co?
bo znalazłam zaprzeczenia w tym co piszesz ...
pogubiłeś się chłopie i tyle ...
nie rozmawiałeś z kusym a ciągniesz jego temat
nie rozumiem
raz piszesz,że nie interesują Cię klony które z tobą nie rozmawiały
kusy z Tobą nie gadał ...
by zaraz
napisać
"w sprawie klonów - ktoś kiedyś musi pierwszy powiedzieć - "to jest złe"
nie rozumiem
raz piszesz,że nie interesują Cię klony które z tobą nie rozmawiały
kusy z Tobą nie gadał ...
by zaraz
napisać
"w sprawie klonów - ktoś kiedyś musi pierwszy powiedzieć - "to jest złe"
Kto Tobie podawał mój adres ? A jak miała podać Tobie mój adres, to zamieniłem kilka słów - i potwierdziła mi moje podejrzenia - widzisz różnicę w kolejności ?
"gadałem tu" - z lilą na czacie - ? i jak - słówko jest w tym najważniejsze ? znowu masz zamiar wycinać kawałki Ci pasujące
Daj spokój Kobieto - i zobacz, co pisał hewka - a to jest dla mnie podstawa - On też potwierdził, że te wpisy wychodziły z tych Twouch sieciowych kompów, a to mógłabyć Twoja babka, czy sąsiadka, czy papuga - przecież to bez znaczenia, co wymyślisz
żegnam
"gadałem tu" - z lilą na czacie - ? i jak - słówko jest w tym najważniejsze ? znowu masz zamiar wycinać kawałki Ci pasujące
Daj spokój Kobieto - i zobacz, co pisał hewka - a to jest dla mnie podstawa - On też potwierdził, że te wpisy wychodziły z tych Twouch sieciowych kompów, a to mógłabyć Twoja babka, czy sąsiadka, czy papuga - przecież to bez znaczenia, co wymyślisz
żegnam
afera klonowa, to coś jakby niedawna afera teczkowa, czyli mnóstwo domysłów, szukania powiązań, itp. a tak naprawdę niczemu to nie służy i wynika z błędnych założeń. Ktoś tu pisał o cenzurze. Strona multipasko jest najmniej cenzuralną stroną jaką znam. Tylko w bardzo skrajnych przypadkach wpisy są usuwane. Jeśli ktoś uważa, że jakiś moderator niesłusznie usunął jakiś wpis, powinien mi to zgłosić. Pozdrawiam
robal >>> no Ty nie łapiesz za słówka akurat ...
i to nie są kawałki które mi pasują tylko kawałki które napisała jedna i ta sama osoba...
zaprzeczając sobie czaisz?
i to nie są kawałki które mi pasują tylko kawałki które napisała jedna i ta sama osoba...
zaprzeczając sobie czaisz?
a prywatę odnośnie mojej osoby "dobra" "zła" zostaw sobie na prywatne pogaduszki - wiesz z kim ....
tutaj nikogo Twoje prywatne oceny,wynurzenia w tym temacie nie interesują ....
tutaj nikogo Twoje prywatne oceny,wynurzenia w tym temacie nie interesują ....Pasko>>
Tak, z jednej strony - nie dojdzie się do wszystkich powiązań, zależności, z drugiej
są tu TEŻ ludzie, którzy nie farmazonią, albo nie manipulują, nie wstawiają głodnych kawałków, "wskaniają", jak mają
Z cenzurą - to akurat - chodziło mi o zniknięty wpis na "oceny stron"
pozdrawiam
Tak, z jednej strony - nie dojdzie się do wszystkich powiązań, zależności, z drugiej
są tu TEŻ ludzie, którzy nie farmazonią, albo nie manipulują, nie wstawiają głodnych kawałków, "wskaniają", jak mają

Z cenzurą - to akurat - chodziło mi o zniknięty wpis na "oceny stron"
pozdrawiam
o i robal zaczął mówić do rzeczy - to jest stronka poważna mniej poważna o zarysie hazardu a nie detektywistyczna
dobranoc ...
dobranoc ...
a jeszcze coś o odkrywaniu ip krótko
robal był jednym z tych którzy tak bardzo byli za
chyba w najczarniejszym scenariuszu nie przewidział,że "obnaży" osobę z którą miał kontakt na priv ....
ja bym się z tym źle czuła - tym bardziej,że w stronę tej osoby poleciały już odpowiednie komentarze ...
przykre ...
chociaż według mnie z jednego kompa mogły pisać dwie różne osoby
jeżeli Pasko zdecyduje się na odkrycie ip tutaj (mam nadzieję,że tutaj całkowite) jestem za - będę mogła przynajmniej o recepty poprosić w tym realnym świecie ...
robal był jednym z tych którzy tak bardzo byli za

chyba w najczarniejszym scenariuszu nie przewidział,że "obnaży" osobę z którą miał kontakt na priv ....
ja bym się z tym źle czuła - tym bardziej,że w stronę tej osoby poleciały już odpowiednie komentarze ...
przykre ...
chociaż według mnie z jednego kompa mogły pisać dwie różne osoby
jeżeli Pasko zdecyduje się na odkrycie ip tutaj (mam nadzieję,że tutaj całkowite) jestem za - będę mogła przynajmniej o recepty poprosić w tym realnym świecie ...

madzia77
kontakt na pw nie zwalnia od zachowania się przyzwoicie
żadnej ze stron
kontakt na pw nie zwalnia od zachowania się przyzwoicie
żadnej ze stron
witam i o cyferki pytam
i znowu człowiek o tydzien starszy ale czy madrzejszy, do oceny zostawiam to wam.
i znowu człowiek o tydzien starszy ale czy madrzejszy, do oceny zostawiam to wam.dzień dobry
witam państwa 
zastanawiam się czy dla naszego wspólnego dobra nie warto by wysłać szanownego wielebnego na dożywotnie wakacje

zastanawiam się czy dla naszego wspólnego dobra nie warto by wysłać szanownego wielebnego na dożywotnie wakacje

u mnie wczoraj 2razy 3/7 pewniak na forum i typowaniach wszedł

będe za jakieś 2 godzinki to możemy coś pomyśleć kosmaty
kasika,eryka

to jak będziesz wracal tyo może narzędzia zabierzesz?
ja idę do Włodka pomóc z meblami i karniszem
no dobra a to hubert się zdecydował?
dobra uciekam
kosmaty co taki nerwowy za 2,3 godzinki coś się pomyśli przy
kosmaty co taki nerwowy za 2,3 godzinki coś się pomyśli przy
raczej 78 pewniak

16,20,21,26,47,49,62,65,70,xx
sorki - ostatniej nie podaję, bo wejdzie i cała rodzina mi się na łeb zwali
sorki - ostatniej nie podaję, bo wejdzie i cała rodzina mi się na łeb zwali

- wzajemnie 

ja to muszę - niedługo, bo jeszcze trochę przerwa potrwa, to drogi zapomnę

Już jedną mam umówioną /w realu/ w Gdańsku, ale dam radę 
Andra
- na ile zazwyczaj grasz skreśleń i ile zakładów ?
Jeśli to nie tajemnica ?

Andra
- na ile zazwyczaj grasz skreśleń i ile zakładów ?
Jeśli to nie tajemnica ?
czasem sie skusze na 10/10
ale czesto gram parke zeby mi sie kupon zwrocił
ale czesto gram parke zeby mi sie kupon zwrocił

kiedyś, w takim swoim biuletynie, publikowali dane o procentowej ilości zawieranych zakładów - najwięcej /chyba z
75 % , ale musiałbym to sprawdzić - było na 10 skreśleń / Wygląda na to, że My - grający - czegoś się nauczyliśmy
Ale cholercia wie - przecież te dane są ukrywane

robal