Wpisy 376 201 – 376 300
3 lipca 2011 23:09 → 4 lipca 2011 07:15, 100 wpisów
gumi..uważaj bo tylko "czas" jest aseksualny....z nikim się nie pier...li

jak bedziesz mial cyferki na jutrzejsze wieczorne losowanie to przeslij na meila
anzu nie chodzi o kase tylko skorygowac jak naj lepsze liczby malym kosztem naszym
korygowanie to mi raczej marnie wychodzi....myślałem, że zaplanujecie jakieś większe finansowo przedsięwzięcie na pohybel TS
milan1980, gumi, anzu>>
przepraszam - nie chcę Was wkufiać, ale - jeśli ciężko jest sensownie - wybrać, ułożyć, rozpisać i trafić z 20-u, to o wiele trudniej przecież, i jak to napisał tomcio1972
"zabójcze finansowo" jest więcej liczb... Ale - powodzenia panowie
przepraszam - nie chcę Was wkufiać, ale - jeśli ciężko jest sensownie - wybrać, ułożyć, rozpisać i trafić z 20-u, to o wiele trudniej przecież, i jak to napisał tomcio1972
"zabójcze finansowo" jest więcej liczb... Ale - powodzenia panowie
milan masz staly zakres liczb np.30 czy to roznie bywa bo musze wiedziedz jak to rozpisac
zeby jebnac TS to nie musza byc duze koszta tylko chodzi o dobre liczby
gumi nie graj na stale liczby bo to jest czekanie na wpadniecie liczb
mnie w 30 (zawsze inne) wchodzi prawie zawsze 10-11...ale ch..wo to rozpisuję
anzu mozemy korygowac moje i twoje wspolne wysylac moze cos z tego bedzie
to ile i ilu dostało okres i orgazm po wieczornych wygranych, ja wiem, że przez Brazylię nie wygrałem 1316 zł
Brazylia-Wenezuela 0-0
Brazylia-Wenezuela 0-0
p.r.a.w.i.e robi różnicę
- na tym - tych ilościach - polega złudzenie łatwości mm...
wrzuć w tester jakiś taki swój zestaw - i zobacz - ile byś miał i w jakim okresie czasu

- na tym - tych ilościach - polega złudzenie łatwości mm...
wrzuć w tester jakiś taki swój zestaw - i zobacz - ile byś miał i w jakim okresie czasu

emeryt bo na Brazylię to nawet Jarosław by postawił...po prostu źle ostawiłeś żeby wygrać 

robal..ten "jakiś" zestaw powstaje codziennie inny w oparciu o bieżące mapy....wrzucanie go w tester nie ma sensu bo dla "niego" znaczenie ma tylko przyszłe losowanie
anzu, ale nie mieszaj chłopca z Żoliborza, z Polski "c" do Polski "A"
Dopisano wygrane multi multi
chociaż rankingi nieraz myla sie o trochę, ale Brazylia to 5 miejsce w swiecie, a Wenezuela 69, nawet polska ja wyprzedza o 2 miejsca
Bonus Multi Multi: 640 000 złotych
na pewno bedą niespodzianki, bo już 1-1 Argentyny /10 w rankingu/ jako faworyta z Boliwią /93 miejsce/ to wielki wynik, nawet Boliwia prowadziła do 76 minuty
anzu
czysto teoretycznie, w takim razie - sprawdź, co by było, gdyby miało miejsce jakieś zapętlenie czasowe i losowania odbywały się "w tył"
czysto teoretycznie, w takim razie - sprawdź, co by było, gdyby miało miejsce jakieś zapętlenie czasowe i losowania odbywały się "w tył"

robal...ja nie raz kombinowałem i .....1000 brakowało, a teraz patrzę w kupon z 14:00....została mi czwórka 2,13,19,22 ale brakło "myśli"...dopisać 74 i wysłać 5, tylko ugrduliłem z tego 10 i weszło 6/10
nic nie da Twoja teoria, potrzebna jest "myśl" i szybka jej realizacja.....i może kiedyś

Robal_36 Nie wiesz czy da się usunąć konto na tej stronie,a jeśli tak to jak ?
Nie wiem - spytaj Pasko - ale - prawdopodobnie - zgodnie z przepisami - nie może Ci odmówić, i ma obowiązek przechowywać przez pewien czas wszystkie namiary i wpisy
frend7
ludzie wszędzie są tacy sami
I ważne na co im się "pozwala"
ludzie wszędzie są tacy sami
I ważne na co im się "pozwala"

no właśnie i to mnie denerwuje
A tu na tym forum za dużo się pozwala
A tu na tym forum za dużo się pozwala
friend7
dawaj - Pasko chciał szczerych słów - podał nawet link dla mniej odważnych w pysku
dawaj - Pasko chciał szczerych słów - podał nawet link dla mniej odważnych w pysku

Ty plusa oczywiście,bo szanuje ludzi którzy mówią otwarcie komuś że im się coś nie podoba nawet gdy spotkają się za to z krytyką.
wiem to bo śledzę Twoje wpisy.
Mamy coś wspólnego - staramy się o ulepszenie tego "forum o lotto"
Ja jestem krytykowany tutaj za wszystko co się da bo powiedziałem trochę prawdy.
Mamy coś wspólnego - staramy się o ulepszenie tego "forum o lotto"
Ja jestem krytykowany tutaj za wszystko co się da bo powiedziałem trochę prawdy.
"tam też jest cenzura "
tam czyli gdzie na forum czy czacie,bo ja piszę o czacie i pomyliłem sobie z forum?
tam czyli gdzie na forum czy czacie,bo ja piszę o czacie i pomyliłem sobie z forum?
friend7
dzięki, choć przyznam Ci się, że nie mówiłem, nie powiedziałem wszystkiego
"Za dużo" - jakiś przykład ?
friend7 - poczekaj nie rozpędzajmy się - czy Ty mówisz ,że k.o.m.p.l.e.t.n.i.e robią grających w luja, tak dzisiaj- wczoraj mi tak coś mrugnęło, tak ?
tam -> na oceny stron
dzięki, choć przyznam Ci się, że nie mówiłem, nie powiedziałem wszystkiego

"Za dużo" - jakiś przykład ?
friend7 - poczekaj nie rozpędzajmy się - czy Ty mówisz ,że k.o.m.p.l.e.t.n.i.e robią grających w luja, tak dzisiaj- wczoraj mi tak coś mrugnęło, tak ?
tam -> na oceny stron
372592. hewka14 2011-07-02 (01:17)
panie robal ale pan interesował się tylko jej klonami, nie klonami lili pięknej itp. tylko jej i czy był specjalny powód tego zainteresowania
19:33:14
372598. Robal_36 2011-07-02 (01:20)
Panie - z lilą gadałem ze trzy razy tu - cio mnie obchodzą jakieś Jej klony ? gadały ze mną ? Na pw ? Nic mi o tym nie wiadomo, czisz Pan ? Widzisz Pan różnicę ?
19:33:43
374715. Robal_36 2011-07-02 (23:26)
spook - spytaj szczęściary, ja nie jestem MB
andromeda - nie ja, wmanewrowywała Cię inna osoba...
w sprawie klonów - ktoś kiedyś musi pierwszy powiedzieć - "to jest złe"
Robal czy widzisz tutaj zaprzeczenie?
panie robal ale pan interesował się tylko jej klonami, nie klonami lili pięknej itp. tylko jej i czy był specjalny powód tego zainteresowania
19:33:14
372598. Robal_36 2011-07-02 (01:20)
Panie - z lilą gadałem ze trzy razy tu - cio mnie obchodzą jakieś Jej klony ? gadały ze mną ? Na pw ? Nic mi o tym nie wiadomo, czisz Pan ? Widzisz Pan różnicę ?
19:33:43
374715. Robal_36 2011-07-02 (23:26)
spook - spytaj szczęściary, ja nie jestem MB
andromeda - nie ja, wmanewrowywała Cię inna osoba...
w sprawie klonów - ktoś kiedyś musi pierwszy powiedzieć - "to jest złe"
Robal czy widzisz tutaj zaprzeczenie?
nie zaglądam na oceny obecnie ale byłem tam dwa razy i mi wystarczy 

madzia77
jeśli ktoś /Ty, czy zauroczona - bo już się gubię - mówi mi że Ona ma klona / - a ja z Nią nie gadam - to Ty, albo zauroczona niech z Nią o tym pogada. Widzisz różnicę ?
jeśli ktoś /Ty, czy zauroczona - bo już się gubię - mówi mi że Ona ma klona / - a ja z Nią nie gadam - to Ty, albo zauroczona niech z Nią o tym pogada. Widzisz różnicę ?
robal >>> inaczej:
tropisz klony na podstawie informacji o ip od innego użytkownika
a inne klony Cię nie interesują
by zaraz napisać,że to jest złe
wybacz ale to ja się gubię ...
tropisz klony na podstawie informacji o ip od innego użytkownika
a inne klony Cię nie interesują
by zaraz napisać,że to jest złe
wybacz ale to ja się gubię ...
a pytanie spooka -
brzmiało, "czy szczęściara ma klona" - nie rozumiem po co, czemu do mnie , i czemu je teraz wklejasz - czy ja tu jestem Szefem ?
Nie madzia - domyślałem się że zauroczona to Ty, Ty - albo mag..
Nie - chyba nie -chyba pisał z jakiegoś innego nicka - nie wiem
A teraz - do wi dze nia
brzmiało, "czy szczęściara ma klona" - nie rozumiem po co, czemu do mnie , i czemu je teraz wklejasz - czy ja tu jestem Szefem ?
Nie madzia - domyślałem się że zauroczona to Ty, Ty - albo mag..
Nie - chyba nie -chyba pisał z jakiegoś innego nicka - nie wiem
A teraz - do wi dze nia
Nie - nie dociekliwe - po prostu jesteś złym człowiekiem
* Nie - chyba nie - chyba ŻE pisał z jakiegoś innego nicka - ALE TEGO nie wiem
ż.e.g.n.a.m_o.z.i.ę.b.l.e
* Nie - chyba nie - chyba ŻE pisał z jakiegoś innego nicka - ALE TEGO nie wiem
ż.e.g.n.a.m_o.z.i.ę.b.l.e
i pierw mi napisałeś że pieknaja Ci o tym powiedziała (pomijam fakt,że z nią nigdy nie rozmawiałam a pisałam ) i nigdy jej "nie mówiłam o tym"
ja jestem złym człowiekiem ...
no masz Ci los ...
bo co?
bo znalazłam zaprzeczenia w tym co piszesz ...
pogubiłeś się chłopie i tyle ...
ja jestem złym człowiekiem ...
no masz Ci los ...
bo co?
bo znalazłam zaprzeczenia w tym co piszesz ...
pogubiłeś się chłopie i tyle ...
nie rozmawiałeś z kusym a ciągniesz jego temat
nie rozumiem
raz piszesz,że nie interesują Cię klony które z tobą nie rozmawiały
kusy z Tobą nie gadał ...
by zaraz
napisać
"w sprawie klonów - ktoś kiedyś musi pierwszy powiedzieć - "to jest złe"
nie rozumiem
raz piszesz,że nie interesują Cię klony które z tobą nie rozmawiały
kusy z Tobą nie gadał ...
by zaraz
napisać
"w sprawie klonów - ktoś kiedyś musi pierwszy powiedzieć - "to jest złe"
Kto Tobie podawał mój adres ? A jak miała podać Tobie mój adres, to zamieniłem kilka słów - i potwierdziła mi moje podejrzenia - widzisz różnicę w kolejności ?
"gadałem tu" - z lilą na czacie - ? i jak - słówko jest w tym najważniejsze ? znowu masz zamiar wycinać kawałki Ci pasujące
Daj spokój Kobieto - i zobacz, co pisał hewka - a to jest dla mnie podstawa - On też potwierdził, że te wpisy wychodziły z tych Twouch sieciowych kompów, a to mógłabyć Twoja babka, czy sąsiadka, czy papuga - przecież to bez znaczenia, co wymyślisz
żegnam
"gadałem tu" - z lilą na czacie - ? i jak - słówko jest w tym najważniejsze ? znowu masz zamiar wycinać kawałki Ci pasujące
Daj spokój Kobieto - i zobacz, co pisał hewka - a to jest dla mnie podstawa - On też potwierdził, że te wpisy wychodziły z tych Twouch sieciowych kompów, a to mógłabyć Twoja babka, czy sąsiadka, czy papuga - przecież to bez znaczenia, co wymyślisz
żegnam
afera klonowa, to coś jakby niedawna afera teczkowa, czyli mnóstwo domysłów, szukania powiązań, itp. a tak naprawdę niczemu to nie służy i wynika z błędnych założeń. Ktoś tu pisał o cenzurze. Strona multipasko jest najmniej cenzuralną stroną jaką znam. Tylko w bardzo skrajnych przypadkach wpisy są usuwane. Jeśli ktoś uważa, że jakiś moderator niesłusznie usunął jakiś wpis, powinien mi to zgłosić. Pozdrawiam
robal >>> no Ty nie łapiesz za słówka akurat ...
i to nie są kawałki które mi pasują tylko kawałki które napisała jedna i ta sama osoba...
zaprzeczając sobie czaisz?
i to nie są kawałki które mi pasują tylko kawałki które napisała jedna i ta sama osoba...
zaprzeczając sobie czaisz?
a prywatę odnośnie mojej osoby "dobra" "zła" zostaw sobie na prywatne pogaduszki - wiesz z kim ....
tutaj nikogo Twoje prywatne oceny,wynurzenia w tym temacie nie interesują ....
tutaj nikogo Twoje prywatne oceny,wynurzenia w tym temacie nie interesują ....Pasko>>
Tak, z jednej strony - nie dojdzie się do wszystkich powiązań, zależności, z drugiej
są tu TEŻ ludzie, którzy nie farmazonią, albo nie manipulują, nie wstawiają głodnych kawałków, "wskaniają", jak mają
Z cenzurą - to akurat - chodziło mi o zniknięty wpis na "oceny stron"
pozdrawiam
Tak, z jednej strony - nie dojdzie się do wszystkich powiązań, zależności, z drugiej
są tu TEŻ ludzie, którzy nie farmazonią, albo nie manipulują, nie wstawiają głodnych kawałków, "wskaniają", jak mają

Z cenzurą - to akurat - chodziło mi o zniknięty wpis na "oceny stron"
pozdrawiam
o i robal zaczął mówić do rzeczy - to jest stronka poważna mniej poważna o zarysie hazardu a nie detektywistyczna
dobranoc ...
dobranoc ...
a jeszcze coś o odkrywaniu ip krótko
robal był jednym z tych którzy tak bardzo byli za
chyba w najczarniejszym scenariuszu nie przewidział,że "obnaży" osobę z którą miał kontakt na priv ....
ja bym się z tym źle czuła - tym bardziej,że w stronę tej osoby poleciały już odpowiednie komentarze ...
przykre ...
chociaż według mnie z jednego kompa mogły pisać dwie różne osoby
jeżeli Pasko zdecyduje się na odkrycie ip tutaj (mam nadzieję,że tutaj całkowite) jestem za - będę mogła przynajmniej o recepty poprosić w tym realnym świecie ...
robal był jednym z tych którzy tak bardzo byli za

chyba w najczarniejszym scenariuszu nie przewidział,że "obnaży" osobę z którą miał kontakt na priv ....
ja bym się z tym źle czuła - tym bardziej,że w stronę tej osoby poleciały już odpowiednie komentarze ...
przykre ...
chociaż według mnie z jednego kompa mogły pisać dwie różne osoby
jeżeli Pasko zdecyduje się na odkrycie ip tutaj (mam nadzieję,że tutaj całkowite) jestem za - będę mogła przynajmniej o recepty poprosić w tym realnym świecie ...

madzia77
kontakt na pw nie zwalnia od zachowania się przyzwoicie
żadnej ze stron
kontakt na pw nie zwalnia od zachowania się przyzwoicie
żadnej ze stron
witam i o cyferki pytam
i znowu człowiek o tydzien starszy ale czy madrzejszy, do oceny zostawiam to wam.
i znowu człowiek o tydzien starszy ale czy madrzejszy, do oceny zostawiam to wam.dzień dobry